• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Návrh dust2 only
Zdravím,
už takmer niekoľko rokov hrávam na Vašich serveroch. 95 % času iba na dust2 only, čiže k ostatným sa vyjadriť neviem. Čo mi na Vašich servoch chýba sú tieto dve funkcie:
1. Plugin na automatické kickovanie AFK hráčov,
2. PTB.
Neviem, či vedenie na serveroch nehráva alebo čo, ale je to fakt hrôza. AFK hráči zavadzajú, nik ich nekickuje a keď majú bombu, tak o to lepšie. Nikomu by neublížil plugin na automatické kickovanie AFK hráčov, ostatní hráči by ho veľmi radi privítali.
A tiež by som chcel vidieť toho, kto vypol PTB na serveroch... Lebo teraz sa hrá takým spôsobom, že jeden tím neustále vyhráva a nik z toho tímu sa nepresunie do opačného tímu (väčšinou T tím vyhráva) a potom sa všetci CT odpoja a server ostane prázdny alebo len nadávajú a kazíme si tak hru... Chcelo by to opäť zapnúť PTB.
Ďakujem za prečítanie, očakávam Vašu odpoveď.
už takmer niekoľko rokov hrávam na Vašich serveroch. 95 % času iba na dust2 only, čiže k ostatným sa vyjadriť neviem. Čo mi na Vašich servoch chýba sú tieto dve funkcie:
1. Plugin na automatické kickovanie AFK hráčov,
2. PTB.
Neviem, či vedenie na serveroch nehráva alebo čo, ale je to fakt hrôza. AFK hráči zavadzajú, nik ich nekickuje a keď majú bombu, tak o to lepšie. Nikomu by neublížil plugin na automatické kickovanie AFK hráčov, ostatní hráči by ho veľmi radi privítali.
A tiež by som chcel vidieť toho, kto vypol PTB na serveroch... Lebo teraz sa hrá takým spôsobom, že jeden tím neustále vyhráva a nik z toho tímu sa nepresunie do opačného tímu (väčšinou T tím vyhráva) a potom sa všetci CT odpoja a server ostane prázdny alebo len nadávajú a kazíme si tak hru... Chcelo by to opäť zapnúť PTB.
Ďakujem za prečítanie, očakávam Vašu odpoveď.
-
N212 - Pokročilý
Návrh dust2 only
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh dust2 only
Zdravím,
ano, tento problém skutečně existuje, obzvlášť ohledně těch AFK hráčů.
Co se týče auto-balance systému, ten funguje poměrně dobře, tam bych to nějak extra neřešil.
Díky za nahlášení.
Já to pořeším s vedením, může to chvíli trvat, protože ti mají momentálně hodně práce..
ano, tento problém skutečně existuje, obzvlášť ohledně těch AFK hráčů.
Co se týče auto-balance systému, ten funguje poměrně dobře, tam bych to nějak extra neřešil.
Díky za nahlášení.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Tak pri picu delame :/
AFK kicker sme vypli lebo nas neskutocne vsetci spamovali
PTB tam je nefunguje na EVIP hracov.
Diky ale za tvoje nazory
PS ked tam tak dlho hras nechces prava ?
AFK kicker sme vypli lebo nas neskutocne vsetci spamovali
PTB tam je nefunguje na EVIP hracov.
Diky ale za tvoje nazory

PS ked tam tak dlho hras nechces prava ?

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
No len potom je problém s AFK hráčmi, keď majú bombu. Bolo by dobré tam dať namiesto AFK kickera plugin na vyhodenie bomby, ak je hráč AFK, ak vám niečo taký plugin hovorí, viem, že existuje 
K tomu PTB, ja o žiadnom neviem. Áno, bol tam, ale momentálne tam žiadny nie je. Iba na vyrovnanie počtu hráčov (5vs3 prehodí na 4vs4), ale na balancovanie síl CT vs T tam PTB nie je. A to viem, že tam bolo, aj tam písalo, keď niekoho prehodilo, lebo prehadzovalo aj mňa ako EVIP hráča.
A prečo Vás všetci ohľadom AFK kickera spamovali? Nechápem tomu alebo nech ubúdajú HP, keď je niekto AFK, lebo je tam obrovský problém s tým a aj s tým, že je často over a nie sú vyrovnané sily v tímoch.

K tomu PTB, ja o žiadnom neviem. Áno, bol tam, ale momentálne tam žiadny nie je. Iba na vyrovnanie počtu hráčov (5vs3 prehodí na 4vs4), ale na balancovanie síl CT vs T tam PTB nie je. A to viem, že tam bolo, aj tam písalo, keď niekoho prehodilo, lebo prehadzovalo aj mňa ako EVIP hráča.
A prečo Vás všetci ohľadom AFK kickera spamovali? Nechápem tomu alebo nech ubúdajú HP, keď je niekto AFK, lebo je tam obrovský problém s tým a aj s tým, že je často over a nie sú vyrovnané sily v tímoch.
-
N212 - Pokročilý
Pozdravujem,
našiel som toto vlakno tak pišem sem...neviem ako to inak vysvetliť len že PTB je potrebne na serveroch! Ľudia odchadzaju znechuteni zo serverov (hravam na public a dust2 only) pretože do teamu kde je over sa neda prihlasiť a tak len dostavaju každe kolo...teraz som odišiel z dust only kde bolo score 30 (pre T) a 2 (!!! pre CT) a NIKTO sa svojvoľne neprehodi lebo su to nuly. Poprosim o reakciu kľudne mi to vysvetlite prečo to tak je, hram to už ....no dlho a na inych serveroch s PTB nebol problem tu si pamätam že bol na prd lebo som bol prvy a furt ma to prehadzovalo no inde to prehodilo len raz (ten server už neexistuje ste jedina možnosť pre mňa)
Ďakujem za reakciu
našiel som toto vlakno tak pišem sem...neviem ako to inak vysvetliť len že PTB je potrebne na serveroch! Ľudia odchadzaju znechuteni zo serverov (hravam na public a dust2 only) pretože do teamu kde je over sa neda prihlasiť a tak len dostavaju každe kolo...teraz som odišiel z dust only kde bolo score 30 (pre T) a 2 (!!! pre CT) a NIKTO sa svojvoľne neprehodi lebo su to nuly. Poprosim o reakciu kľudne mi to vysvetlite prečo to tak je, hram to už ....no dlho a na inych serveroch s PTB nebol problem tu si pamätam že bol na prd lebo som bol prvy a furt ma to prehadzovalo no inde to prehodilo len raz (ten server už neexistuje ste jedina možnosť pre mňa)

Ďakujem za reakciu
-
KeZaR - Kolemjdoucí
PTB nefunguje na evip hráče, proto to tak může někdy vypadat, jinak funguje správně 

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
A na kotrom serveri mate PTB? Jedine čo som si všimol je že ak je 14:10 (hračov) tak to prehodi dvoch aby bolo 12:12 ale ak prehravame alebo vyhravame 30:2 tak sa nedeje nič
ja nie som evip ani vip ani nič podobne objavujem sa na prvych priečkach a ani mňa to neprehodi.

-
KeZaR - Kolemjdoucí
VRÁŤTE NA SERVERY PTB!!!
Izmael ty tu furt píšeš, že na serveroch je PTB, kde prosím ťa? Iba vyrovnáva počet hráčov v tíme, ale nie silu tímu!!! To je už neúnosné a nežiadúce, aby bolo furt 30:0 pre T na dust2 a potom sa všetci CT odpoja a na servery nehrá nik, to ste si ešte nik nevšimli, že furt ubúda počet hráčov??? Ako máme takto hrať? Kedysi bolo PTB a všetko išlo pekne, aj hráči hrali a prehadzovalo to a vyrovnávalo tímy, nehovor, že to nefunguje iba na EVIP hráčov a na ostatných áno, lebo ono to nefunguje vôbec!!!
Už to prosím opravte a aj to AFK kickovanie, čo smi sľúbil a stále nič... Hrôza toto.
Skús tam ísť hrať a uvidíš ako moc sú hráči z toho znechutení, že je furt over a nik sa nechce prehodiť do druhého tímu a potom sa všetci odpoja a server prázdny. Hrávam na dust2 only 4 a toto sa tam stáva neustále, robte s tým niečo!!!
Ďakujem, ale už som fakt z toho znechutený, chcem si zahrať a nie je s kým...
Izmael ty tu furt píšeš, že na serveroch je PTB, kde prosím ťa? Iba vyrovnáva počet hráčov v tíme, ale nie silu tímu!!! To je už neúnosné a nežiadúce, aby bolo furt 30:0 pre T na dust2 a potom sa všetci CT odpoja a na servery nehrá nik, to ste si ešte nik nevšimli, že furt ubúda počet hráčov??? Ako máme takto hrať? Kedysi bolo PTB a všetko išlo pekne, aj hráči hrali a prehadzovalo to a vyrovnávalo tímy, nehovor, že to nefunguje iba na EVIP hráčov a na ostatných áno, lebo ono to nefunguje vôbec!!!
Už to prosím opravte a aj to AFK kickovanie, čo smi sľúbil a stále nič... Hrôza toto.
Skús tam ísť hrať a uvidíš ako moc sú hráči z toho znechutení, že je furt over a nik sa nechce prehodiť do druhého tímu a potom sa všetci odpoja a server prázdny. Hrávam na dust2 only 4 a toto sa tam stáva neustále, robte s tým niečo!!!
Ďakujem, ale už som fakt z toho znechutený, chcem si zahrať a nie je s kým...
-
N212 - Pokročilý
suhlasim ! hravam na dd2'#5 cele dni a fakt chyba afk kicker.. viac krat som pisal adminom nech pridu a kicknu nekoho kto je afk vsetke kola... alebo najst new adminov kedze na servery dd2#5 vidim tak max 1-2 adminoch hrat za tu dobu co tam hram
a to tam pridu len na par min a idu prec. cus

- Worth: 818€
- Games owned: 86
- Games played: 35 (40%)
- Hours on record: 1,607.4h
-
vlad1s - Pokročilý
Taktiež som za AFK kicker
-
redliner - Kolemjdoucí
Ahojte uvítal by som aby sa na serveroch ak dá hráč reconect aby sa znovu nenarodil živí zabijem dvoch vip hráčo a obidvaja sa znovu napoja a hrajú to iste kolo od znova proste majú život na viac nieje to fér pre team a ostatných hráčov. PEACE SWENSL
- Swensi
- Kolemjdoucí
Swensi píše:Ahojte uvítal by som aby sa na serveroch ak dá hráč reconect aby sa znovu nenarodil živí zabijem dvoch vip hráčo a obidvaja sa znovu napoja a hrajú to iste kolo od znova proste majú život na viac nieje to fér pre team a ostatných hráčov. PEACE SWENSL
To se tady již několikrát řešilo a zůstane to tak, jak to je.

Klidně dávej reconnect i ty.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 2 • 1, 2