• Stránka 1 z 1
[Vyr. ] Life / JailBreak 1
Zdravím,
1. Jednalo se o situaci, kdy hráč "tvujpysk" byl u CT a v boxu na zadní stěně dal MFK, já odběhl od stěny, abych nezemřel a následně přichází kill od hráče/admina Life.
Poukazuji na jednání admina, jelikož se v této chvíli jednalo o specifickou situaci, kdy mě dle mého názoru měl nechat žít a tak pokračovat normálně ve hře. Vždyť selský rozum napovídá, že mám uhnout a nenechat se zabít, kvůli nějakému problémovému hráči.
2. http://leteckaposta.cz/683898532 - screenshot (status) + demo ( 16:23 - 16:37 )
1. Jednalo se o situaci, kdy hráč "tvujpysk" byl u CT a v boxu na zadní stěně dal MFK, já odběhl od stěny, abych nezemřel a následně přichází kill od hráče/admina Life.
Poukazuji na jednání admina, jelikož se v této chvíli jednalo o specifickou situaci, kdy mě dle mého názoru měl nechat žít a tak pokračovat normálně ve hře. Vždyť selský rozum napovídá, že mám uhnout a nenechat se zabít, kvůli nějakému problémovému hráči.
2. http://leteckaposta.cz/683898532 - screenshot (status) + demo ( 16:23 - 16:37 )
Krajem se plížil strach a s každou obětí byla „BESTIE“ blíž k Vašim domovům.
-
BESTIE - Amatér
[Vyr. ] Life / JailBreak 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Life / JailBreak 1
Ahoj,
Kdyby jsi sledoval chat, tak jsi si mohl všimnout, že hned 2. kolo (jelikož další kolo potom co jsem tě zabil bylo poslední kolo na dané mapě, kde jsem byl simon, tedy hned po připojení na novou mapu, kde si tu dobu byl přítomný) jsem ti napsal tohle
Pokud tak, ještě se ti omluvím veřejně na fóru.
Omlouvám se ti a uznávám, že jsem ti v dané situace nemusel dát kill, ovšem si budu stát za tím, že si FK nedostal a podle pravidel jsem tě mohl zabít, což jsem taky udělal. Když ti TT spustí náhodu, taky neběžíš z boxu ale čekáš dokud ti to simon neporučí. Měl si zůstat na zadní stěně jak činil příkaz, daný hráč nebyl simon, simon jsem byl já.
e.Life ->> Selský rozum, pokud bych se tím měl neustále řídit, tak bych se mohl od zadní stěny rozeběhnout jen by tam přišlo CT a řekl bych, ježiš, já myslel, že chtěl dat MFK.. Nezabijej mě, máš přece rozum ne .. ?
2016-11-13 22:25:06 ok děkuju. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_anka_v1
2016-11-13 22:24:46 Life seš admin ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_anka_v1
2016-11-13 22:24:21 Life ty seš admin ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_anka_v1
2016-11-13 22:15:44 life měl jsem se nechat zabít ? přemýšlíš vůbec ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_greytown
2016-11-13 22:15:06 opravdu přemýšlíš vůbec ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_greytown
Kdyby jsi sledoval chat, tak jsi si mohl všimnout, že hned 2. kolo (jelikož další kolo potom co jsem tě zabil bylo poslední kolo na dané mapě, kde jsem byl simon, tedy hned po připojení na novou mapu, kde si tu dobu byl přítomný) jsem ti napsal tohle
2016-11-13 22:21:00 Fk si nedostal, ale mohl jsem tě nechat. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_anka_v1
2016-11-13 22:20:51 A ty bestie promiň, v tu chvíli jsem si to neuvědomil. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_anka_v1
Pokud tak, ještě se ti omluvím veřejně na fóru.
Omlouvám se ti a uznávám, že jsem ti v dané situace nemusel dát kill, ovšem si budu stát za tím, že si FK nedostal a podle pravidel jsem tě mohl zabít, což jsem taky udělal. Když ti TT spustí náhodu, taky neběžíš z boxu ale čekáš dokud ti to simon neporučí. Měl si zůstat na zadní stěně jak činil příkaz, daný hráč nebyl simon, simon jsem byl já.
e.Life ->> Selský rozum, pokud bych se tím měl neustále řídit, tak bych se mohl od zadní stěny rozeběhnout jen by tam přišlo CT a řekl bych, ježiš, já myslel, že chtěl dat MFK.. Nezabijej mě, máš přece rozum ne .. ?
-
byLife - CS:GO Admin
Re: Life / JailBreak 1
Admin vo svojom príkladnom príspevku zhrnul a vysvetlil všetko podstatné.
Topik zostáva otvorený pre prípadné dodatky.
Topik zostáva otvorený pre prípadné dodatky.
-
Habs - Spamer
Re: [Vyr. ] Life / JailBreak 1
Tak té omluvy jsem si nevšiml. Každopádně jsi nejednal proti pravidlům, to se nemusíš tak důkladně ohrazovat.
A ano selský rozum napovídá, že při MFK, kdy zemřelo vedle tebe cca 6 T, uhnout a nenechat se zabít. Nebylo to o tom, že dogmaticky uhnu dřív než se MFK stane, tam jsi to asi nepochopil.
Děkuju za omluvu
A ano selský rozum napovídá, že při MFK, kdy zemřelo vedle tebe cca 6 T, uhnout a nenechat se zabít. Nebylo to o tom, že dogmaticky uhnu dřív než se MFK stane, tam jsi to asi nepochopil.
Děkuju za omluvu

Krajem se plížil strach a s každou obětí byla „BESTIE“ blíž k Vašim domovům.
-
BESTIE - Amatér
• Stránka 1 z 1