• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] FPS
Ahoj hraji furien. Zapnu cs 1.6 na steamu mám 450+fps a nemám na furienu žádné boosty což nechápu,tak sem si zkusil stáhnout non steam a tam mám stejně fps a mám boosty nevíte někdo čím by to mohlo být? a na Steam účtu mi fungují všude EVIP tak bych to rád věděl.
-

choze2000 - Amatér

[vyřešeno] FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: FPS
Ahoj,
budem sa snažiť pomôcť Ti. Na non Steam verzii môžu byť zadané nejaké príkazy, a ani nevieš aké. Ak to sťahuješ od niekoho koho ani nepoznáš, alebo nepoznáš daný portál veľmi dobre. Zaujímal by ma dôvod prečo prechádzaš zo Steamu na nonSteam.
Citujem "a na Steam účtu mi fungují všude EVIP tak bych to rád věděl."
Nechápem presne čo si tou otázkou myslel, ale napíšem Ti jednu vec.
Pokiaľ si prv aktivuješ VIP na non steam, preniesť na Steam sa dá. Ale pokiaľ si to dáš prv na Steam, na Non Steam to už nedáš. Pretože VIP na Steame je viazané na tvoje Steam ID, ktoré je jedinečné, a nikto ho nemá rovnaké.
budem sa snažiť pomôcť Ti. Na non Steam verzii môžu byť zadané nejaké príkazy, a ani nevieš aké. Ak to sťahuješ od niekoho koho ani nepoznáš, alebo nepoznáš daný portál veľmi dobre. Zaujímal by ma dôvod prečo prechádzaš zo Steamu na nonSteam.
Citujem "a na Steam účtu mi fungují všude EVIP tak bych to rád věděl."
Nechápem presne čo si tou otázkou myslel, ale napíšem Ti jednu vec.
Pokiaľ si prv aktivuješ VIP na non steam, preniesť na Steam sa dá. Ale pokiaľ si to dáš prv na Steam, na Non Steam to už nedáš. Pretože VIP na Steame je viazané na tvoje Steam ID, ktoré je jedinečné, a nikto ho nemá rovnaké.
-

Mizuu - Mistr

Já právě nechci přejít na nonsteam ale problém je v tom že na steamu mám stejný počet FPS jako na nonsteamu a na tom steam účtu mi to nedělá boosty a mám stejný počet FPS hraju na nonsteam protože k tomu mám lepší podmínky když mám boosty
-

choze2000 - Amatér

Čus, takže máš problém s "boostem"? Jestli ano, tak nejlepší bude si v nastavení dát: (Cesta: •Options [Nastavení] -> Mouse [Myš])
Mouse look ✓
Auto-Aim ✓ (není potřebné)
Raw Mouse In-put ✓
Všechno co má "✓" musí být zaškrtnuté, ostatní odškrtnout, potom, jestli náhodou nemáš špatně nastavené si napiš do konzole:
sv_accelerate 100
sv_airaccelerate 100
A v poslední řadě, snaž se dělat ty "strafy" plynule, aby jsi s tou myší neházel ze strany na stranu, ale na klávesnici skoro nic nedělal.
Prostě ať máš dobrou synchronizaci myši a klávesnice. Bye.
Mouse look ✓
Auto-Aim ✓ (není potřebné)
Raw Mouse In-put ✓
Všechno co má "✓" musí být zaškrtnuté, ostatní odškrtnout, potom, jestli náhodou nemáš špatně nastavené si napiš do konzole:
sv_accelerate 100
sv_airaccelerate 100
A v poslední řadě, snaž se dělat ty "strafy" plynule, aby jsi s tou myší neházel ze strany na stranu, ale na klávesnici skoro nic nedělal.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-

iDeviLeKKK - Spamerův sluha

• Stránka 1 z 1