• Stránka 1 z 1
ZM CPL ONLY / Problém / Mapy
Zdravím vás kolegové,
poslední dobou jsem na žádost hráčů začal opět po velmi dlouhé době hrát aktivněji zombie módy a zjistil jsem takovou nemilou věc na serveru zombie cpl only. Nevím jestli se tu o tom, již něco nepsalo, ale pochybuji, že server pracuje tak jak má. Jedná se o to, že na serveru je stále jedna a ta samá mapa, přesněji biohazard. Ta mapa se nemění, protože se nedají nominovat ostatní mapy, které jsou serverem označovány jako "nedávno hraná mapa". Hráči mi potvrdili, že se nemění a když se změní tak je to velmi zřídka. (Tady bych řekl, že se jedná o restart serveru, tudíž lze nominovat mapy.) Takže tímto prosím o vyřešení problému za hráče i samozřejmě sebe.
Jinak tento problém bude mít za následek malou návštěvnost serveru a hlavně mě teď tak napadlo jak to píši, že hráči, kteří si zakoupí VIP budou muset čekat spoustu hodin, dní nebo týdnů než proběhne nějaký restart serveru!
poslední dobou jsem na žádost hráčů začal opět po velmi dlouhé době hrát aktivněji zombie módy a zjistil jsem takovou nemilou věc na serveru zombie cpl only. Nevím jestli se tu o tom, již něco nepsalo, ale pochybuji, že server pracuje tak jak má. Jedná se o to, že na serveru je stále jedna a ta samá mapa, přesněji biohazard. Ta mapa se nemění, protože se nedají nominovat ostatní mapy, které jsou serverem označovány jako "nedávno hraná mapa". Hráči mi potvrdili, že se nemění a když se změní tak je to velmi zřídka. (Tady bych řekl, že se jedná o restart serveru, tudíž lze nominovat mapy.) Takže tímto prosím o vyřešení problému za hráče i samozřejmě sebe.
Jinak tento problém bude mít za následek malou návštěvnost serveru a hlavně mě teď tak napadlo jak to píši, že hráči, kteří si zakoupí VIP budou muset čekat spoustu hodin, dní nebo týdnů než proběhne nějaký restart serveru!
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
ZM CPL ONLY / Problém / Mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZM CPL ONLY / Problém / Mapy
Proc veci ktery jdou napsat jednou vetou "Cau, na serveru cpl only se nemeni mapy" tak moc natahujete. Vzdyt mrhate i svym casem 

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
Dwandy píše:Proc veci ktery jdou napsat jednou vetou "Cau, na serveru cpl only se nemeni mapy" tak moc natahujete. Vzdyt mrhate i svym casem

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
MaxwellCZE píše::D Prostě rád píši slohové práce.
To je vidět

e. Maxwell : Tak čemu se divíš?

zombie veterán
-
YamaL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1