Ukažte ostatním svá zajímavá herní videa!

CS 1.6 Furien Rampa č.1

Příspěvekod LuckONE » 16 lis 2016, 11:29 VIP

Zdravím!
Kuknite si moju Furien rampu.
Odkaz na video:
https://www.youtube.com/watch?v=JFFNUab6B4k
Ak by sa vám niečo nepáčilo tak mi napíšte čo mám zlepšiť a ja to do budúcna zlepším :)
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

CS 1.6 Furien Rampa č.1

od Rumcajz » 16 lis 2016, 11:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CS 1.6 Furien Rampa č.1

Příspěvekod useless » 16 lis 2016, 20:38 VIP

Chlape hrozně to přeháníš s tím filtrem. To video mi připomíná film Limonádový joe :D

Dělal jsi to ve Vegas a ten umí barvy vylepšit mnohem líp (dělá se to přes Color correction, někde si to tam najdi, přetáhni to na ten svůj klip a jen pak uprav barvy). Určitě by to celé nemělo mít obrovský nádech jedné barvy (zvlášť celé do zelena, do modra, do růžova, atp.).

Jakou CC zvolíš, je na tobě, taky záleží na vzhledu té tvojí nahrávky a osobním vkusu. Vkus má každý jiný a tobě se to ani možná nezdá přehnané, no věř mi, že je to až moc. Třeba takto to vidím já:

Obrázek

Druhá věc, nemá smysl nahrávat video ve FullHD, když hru máš v 640x480. Když už chceš nahrávat ve FullHD, dej si hru do FullHD. Pokud na to tvůj PC nemá, tak to dej „jen“ do HD a je to. Nebudou tam žádné černé pruhy a ani to nebude rozpláclý hnus.

Třetí věc, když točíš, dej se na steamu offline. Za 10 minut nahrávání se ten svět nezboří a vypadá to hrozně amatérky když tam skáčou ty upozornění. Nechtěj mi říct že po několika vydaných videích jsi stále amatér.

Poslední věc, sice tam máš krásně napsáno v levém horním rohu že máš 150 a víc fps, ale celé video vypadá jak na 20 fps. Ne, není to tím, že jich máš „jen 150“, je to tím, že nahráváš přes bandicam, ještě k tomu přes nějakou verzi zdarma. Přitom to jde mnohem lépe v hlae i s pc o výkonu brambory (za cenu delší doby nahrávání dostaneš o dost lepší video a možnost vytvářet spoustu efektů; nějaké dotazy ohledně něj piš přímo sem).

Aby jsi viděl, co mám a mysli, tak ti pošlu 2 gify, oba z nich mají snímkovou frekvenci 23 fps - první, druhý.
Jak vidíš, ten druhý vypadá o dost líp a mnohem plynuleji. Jo, je to trošku rozmazané, ale nikdo nebude zkoumat tvůj přesný pohyb. A krásně se to hodí na furien, je to zcela plynulé, ten hráč (ano jsem to já) se tam úplně ladně nese vzduchem, vypadá to pěkně a přitom se na celém klipu událo vlastně velké prd.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod LuckONE » 16 lis 2016, 21:03 VIP

useless píše:Chlape hrozně to přeháníš s tím filtrem. To video mi připomíná film Limonádový joe :D

Dělal jsi to ve Vegas a ten umí barvy vylepšit mnohem líp (dělá se to přes Color correction, někde si to tam najdi, přetáhni to na ten svůj klip a jen pak uprav barvy). Určitě by to celé nemělo mít obrovský nádech jedné barvy (zvlášť celé do zelena, do modra, do růžova, atp.).

Jakou CC zvolíš, je na tobě, taky záleží na vzhledu té tvojí nahrávky a osobním vkusu. Vkus má každý jiný a tobě se to ani možná nezdá přehnané, no věř mi, že je to až moc. Třeba takto to vidím já:

Obrázek

Druhá věc, nemá smysl nahrávat video ve FullHD, když hru máš v 640x480. Když už chceš nahrávat ve FullHD, dej si hru do FullHD. Pokud na to tvůj PC nemá, tak to dej „jen“ do HD a je to. Nebudou tam žádné černé pruhy a ani to nebude rozpláclý hnus.

Třetí věc, když točíš, dej se na steamu offline. Za 10 minut nahrávání se ten svět nezboří a vypadá to hrozně amatérky když tam skáčou ty upozornění. Nechtěj mi říct že po několika vydaných videích jsi stále amatér.

Poslední věc, sice tam máš krásně napsáno v levém horním rohu že máš 150 a víc fps, ale celé video vypadá jak na 20 fps. Ne, není to tím, že jich máš „jen 150“, je to tím, že nahráváš přes bandicam, ještě k tomu přes nějakou verzi zdarma. Přitom to jde mnohem lépe v hlae i s pc o výkonu brambory (za cenu delší doby nahrávání dostaneš o dost lepší video a možnost vytvářet spoustu efektů; nějaké dotazy ohledně něj piš přímo sem).

Aby jsi viděl, co mám a mysli, tak ti pošlu 2 gify, oba z nich mají snímkovou frekvenci 23 fps - první, druhý.
Jak vidíš, ten druhý vypadá o dost líp a mnohem plynuleji. Jo, je to trošku rozmazané, ale nikdo nebude zkoumat tvůj přesný pohyb. A krásně se to hodí na furien, je to zcela plynulé, ten hráč (ano jsem to já) se tam úplně ladně nese vzduchem, vypadá to pěkně a přitom se na celém klipu událo vlastně velké prd.

Fúha toto som nečakal ale okey! ;)
Takže skúsim to niekde nájsť a dať to do nového videá :) ale pokiaľ nespravím tke fps nič nenatočím...

Máš pravdu je to možno trochu prehnané ale nabudúce to už nebude. ;)

Nehram to v 640x480 ale v 1024x640 nejak tak :D keď to mám na full rozlíšení je menej fps ako mám teraz (na videu). Ale uvidíme.

Na steamu za vždy zabudnem offline režimu ale nabudúce to vylepším ;) a ne amatér uz niesom :D

Áno máš svojim spôsobom pravdu...natačam bandicamom...je to len stiahnute...nejako sa mi to nedá kreknut...neviem prečo...inak by to už bolo davno...keď som to natáčal tak to som si stiahol záznam s celej mapy...a natočil som to postupne...:) (bandicamom).

Jo no ten druhý je lepší. ;)

Ďakujem za tvoju radu. Do ďalšieho videá to zlepším...jak nejaké bude...:/ ved vieš fps nepustia dúfam že to nejako poriešime s tými fps-kami. :)

LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod useless » 16 lis 2016, 22:04 VIP

Ty fps nějak pujdou, když to začne zničehonic, většinou to taky zmizí zničehonic.

Jo a k těm fps ve vyšším rozlišení - právě od toho je to hlae, můžeš si to hrát i ve FHD ale nahraje ti to všecko krásně a plynule, jedno jaký máš PC. Výkon tvého PC tam ovlivní jen dobu, kterou potrvá to nahrávání a následná úprava.

Navíc když nahráváš video v tom bandicamu a to video má 30fps, tak ti víceméně stačí mít ve hře aspoň těch 30 :D
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod LuckONE » 16 lis 2016, 22:16 VIP

useless píše:Ty fps nějak pujdou, když to začne zničehonic, většinou to taky zmizí zničehonic.

Jo a k těm fps ve vyšším rozlišení - právě od toho je to hlae, můžeš si to hrát i ve FHD ale nahraje ti to všecko krásně a plynule, jedno jaký máš PC. Výkon tvého PC tam ovlivní jen dobu, kterou potrvá to nahrávání a následná úprava.

Navíc když nahráváš video v tom bandicamu a to video má 30fps, tak ti víceméně stačí mít ve hře aspoň těch 30 :D

Pravda. :)

LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Videa od hráčů