• Stránka 1 z 1
(zam.) Žádost o admin práva na GG 3
Zdravím.. sem bývalý hráč goučka(200wins) a mám zájem dělat admina na Gun Game serverech protože sem si všiml že je tam docela dost hackerů a žádného admina sem neviděl
jelikož sem sám měl servery na Cs 1.6, GTA SA, Minecraft(pár let zpět) tak mám zkušenosti potřebné k odhalení hackera a samoždřejmě i k tomu ho permanentně zabanovat.. Gun Game hraju pro radost protože sem tenhle týden začal hrát s kámošem
takže pokud chcete aby se vám někdo postaral o GG rád tam ty hackery pobanuju a že je jich tam hojně..
jinak je mi 17 let studuju střední mám dobrou znalost v anglickém jazyce a nikdy sem neměl problém vycházet s jinými lidmy takže teď je to čistě na vás.. Díky za dočtení do konce 

-
djdejwid21 - Kolemjdoucí
(zam.) Žádost o admin práva na GG 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admin práva na GG 3
Capture The Flags , STEAM: Hon
tak pardon
Nazov: GunGame
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na GG servery
Nick v hre : Psychedelic
Nick na fóre : djdejwid21
Profil na fóre : djdejwid21-u1316.html
Vek : 17
Steam nick : Psychedelic
Steam ID : STEAM_0:0:13721972
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=1457
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie som slušný človek, zatiaľ som žiadný problém nemal..
Niečo o sebe : Zdarec sem David a studuju místní střední školu.. aktuálně hraju 1.6 a předtím sem byl hráč goučka..
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci banovat lidi co používají Aimbot a další externí programy..
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Jinak je mi jedno jestli budu admin.. Chci pomoct vám ne sobě

Nazov: GunGame
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na GG servery
Nick v hre : Psychedelic
Nick na fóre : djdejwid21
Profil na fóre : djdejwid21-u1316.html
Vek : 17
Steam nick : Psychedelic
Steam ID : STEAM_0:0:13721972
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=1457
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie som slušný človek, zatiaľ som žiadný problém nemal..

Niečo o sebe : Zdarec sem David a studuju místní střední školu.. aktuálně hraju 1.6 a předtím sem byl hráč goučka..
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci banovat lidi co používají Aimbot a další externí programy..
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Jinak je mi jedno jestli budu admin.. Chci pomoct vám ne sobě

-
djdejwid21 - Kolemjdoucí
Zadal jsi špatný odkaz na hlstats, který hlavně dle id odkazuje na skupinu aim serverů. Podle nicku jsem tě na žádném GG nenašel.
Dodej správný hlstats.
Rovnou ti napíšu, že nesplňuješ další podmínky - příspěvky na fóru. V případě, že se to posune někam na úroveň debaty možnosti o právech - bude to záležet na Tvé iniciativě, tzn. min. 10 příspěvků v porušování pravidel se statusem hráč zabanován / oprávněný ban.
Nechvám ti prostor na vyjádření a dodání podkladů, v opačném případě bude žádost zamítnuta.
PS: Do budoucna ti doporučuji, aby jsi se vyvaroval podobným větám: "Je mi to jedno, chci pomoct Vám."
Dodej správný hlstats.
Rovnou ti napíšu, že nesplňuješ další podmínky - příspěvky na fóru. V případě, že se to posune někam na úroveň debaty možnosti o právech - bude to záležet na Tvé iniciativě, tzn. min. 10 příspěvků v porušování pravidel se statusem hráč zabanován / oprávněný ban.
Nechvám ti prostor na vyjádření a dodání podkladů, v opačném případě bude žádost zamítnuta.
PS: Do budoucna ti doporučuji, aby jsi se vyvaroval podobným větám: "Je mi to jedno, chci pomoct Vám."
Re: (v řešení) Žádost o admin práva na GG 3
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... yer=652868
zatím sem hrál Gun Game jen na nonsteamu
steam sice mám ale neměl sem staženou hru.. to vysvětluje to že tam pod tím jménem nejsem 
zatím sem hrál Gun Game jen na nonsteamu

-
djdejwid21 - Kolemjdoucí
Hele tak jako když nikdo Gun Game nehlídá.. a jo.. chci pomoc vám
jelikož když to nikdo nebanuje někdo by měl začít.. dost to kazí pověst když máte 40% hackerů.. samozdřejmě vy to asi neřešíte.. Nebudu ze sebe dělat něco co nejsem abych se někomu dostal do prdele takže to klidně rovnou zamítni.. tím je to vyřešený.. Jinak hrál sem zatím jen nonsteam protože sem neměl na steamu staženou hru..
HlstatsX: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... yer=652868 (non-steam)
Jinak podle mně práce na gungame je odhalit co nejvíc cheaterů najednou u každého si natočit krátké demo ještě dřív než někoho zabanuji a potom následně vybanovat všechny co sou usvědčeni.. Jestli to nedáte mně dejte to aspoň někomu jinýmu..
Tímhle se loučím a přeju příjemnej zbytek dne..

HlstatsX: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... yer=652868 (non-steam)
Jinak podle mně práce na gungame je odhalit co nejvíc cheaterů najednou u každého si natočit krátké demo ještě dřív než někoho zabanuji a potom následně vybanovat všechny co sou usvědčeni.. Jestli to nedáte mně dejte to aspoň někomu jinýmu..

-
djdejwid21 - Kolemjdoucí
Málo příspěvků, slabá aktivita. Tvoje komentáře příliš rozvádět nebudu, byla to spíše rada nejen do virtuálního života.
Zamítám.

Zamítám.
• Stránka 1 z 1