I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyreseno] Spravanie/JAIL/KOHI

Příspěvekod Radq » 14 lis 2016, 18:01 VIP

Dobrý den :)

Chcel by som sa stažovať na hráča !_kempa_! lukick *KOHI .. A to len zato NEUSTÁLY SPAM na servery , Správanie ako že admin píše ( lama, decko, atd ) Podla mňa by mal byt slušný a odpovedať na otázky a pomahat .. A nie kaziť hru spamom , nadávkami !
A tahat matku do hry ?? Toto je správny admin ?? NEPOMAHA,SPAMUJE,NADAVA !!
Dokaz : http://leteckaposta.cz/327800681

2016-11-14 17:54:09 gaypaču dosiel... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:54:05 automaticky..auto ma cicky.... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:53:59 vsetko. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:53:56 automaticky. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:52:53 CO?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:51:24 ZAUJIMAVE ZE PREDTYM SI TO NEVIDEL KED SA T NEOZVALO... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:51:14 HEJ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:48:51 noa ?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:48:12 nepis decko..chod plakat mame na rameno... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:48:07 jj nizsia uz nejde byt ako si. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:47:47 si nula. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:47:45 chodiaca kapusta? vobec ma nezaujimas..uplne ze vobec... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:47:24 Mordor. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:46:57 uplne vobec ma nezaujimas..zamrezuj okna nech ta nikto nevidi... Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:46:46 noa? nezaujimas ma ibalgin40. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2016-11-14 17:46:05 chodiaca kapuca? popravde? nezaujimas ma...
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ :) :) :)
Radq
Zkušený
Zkušený

[Vyreseno] Spravanie/JAIL/KOHI

od Rumcajz » 14 lis 2016, 18:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spravanie/JAIL/KOHI

Příspěvekod lukick » 14 lis 2016, 20:59

ach..zas ty -_-

Nepomaha, spamuje nadava :) trosku menej si vymyslaj..
ze pisem lama, decko? a co je natom akoze? :)
:) na otazky odpovedam stale (ak niesu primitivne ako tvoje), ak niekto poziada pomozem stale :)

TEN akoze dokaz co si pridal po *NOA?* je normalna komunikacia s hracom (simonom) ktory nadrziaval
to nizsie podtym je uz len tvoje navazanie sa domna tak som ti len odpisoval.. (mozes si vsimnut ako arogantne a ignoracky som ti odpisoval pre tvoju demenciu a preto ze si sa zacal navazat domna).. :)

ETO VSJO.. ;)
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Radq » 14 lis 2016, 21:20 VIP

lukick píše:ach..zas ty -_-

Nepomaha, spamuje nadava :) trosku menej si vymyslaj..
ze pisem lama, decko? a co je natom akoze? :)
:) na otazky odpovedam stale (ak niesu primitivne ako tvoje), ak niekto poziada pomozem stale :)

TEN akoze dokaz co si pridal po *NOA?* je normalna komunikacia s hracom (simonom) ktory nadrziaval
to nizsie podtym je uz len tvoje navazanie sa domna tak som ti len odpisoval.. (mozes si vsimnut ako arogantne a ignoracky som ti odpisoval pre tvoju demenciu a preto ze si sa zacal navazat domna).. :)

ETO VSJO.. ;)

Navažat do teba ?? :D :D :D :D .... Ty vieš / vidiš čo píšeš ?? že som ti napísal že toľko nespamuj ze iba tvoj chat tu vidno .. tak ja som sa do teba obul ?? Bolo to slušne napísane.. Kus kludny slovník a zmeň správanie tvoje na ten vek čo maš napisany na profile ... A moju matku si do ten špinavej papule nebudeš brat !!!
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ :) :) :)
Radq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod lukick » 14 lis 2016, 21:35

a preco ho bolo vidno? lebo simon nadrziaval a som mu zacal pisat co a ako :) ako pises som admin tak pomaham a radim :)
to dalsie napisane? je len tvoje navazanie domna tak som ti odpisoval (ale asi mal dat ban na 10min. nech sa ukludnis) :)
berem si tvoju mamu do ust? :) nic zle tam nieje napisane :) pekne vysvetlenie a ponuknuta moznost ako a kde sa ist ukludnit ked si nedostal ban aspon na tie 10 minutky :)

nepis uz a vyhneme sa spamu..pockame ked sa niekto vyjadri...
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod babovickaGS2 » 15 lis 2016, 10:54

Nemam sa tu čo vyjadrovať.
Tohle je můj 2. účet na GS. První účet mi byl bohužel z neznámých důvodů zablokován nebo smazán. http://steamcommunity.com/id/babovicka/
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Příspěvekod Garlin » 15 lis 2016, 14:52

Nic zle tam nevidim keby toto pisal hrac, kazdopadne ako admin by si sa mohol torchu krotit. Kazdopadne ak je hrac debil a vyslovene provokuje admina opakovane dlhjodobo, tak taketo spravanie sa da ciastocne tolerovat
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Radq » 15 lis 2016, 17:09 VIP

Garlin píše:Nic zle tam nevidim keby toto pisal hrac, kazdopadne ako admin by si sa mohol torchu krotit. Kazdopadne ak je hrac debil a vyslovene provokuje admina opakovane dlhjodobo, tak taketo spravanie sa da ciastocne tolerovat

Ale Garlin .. Keby mne ste našli tie slova .. ako Lama , decko , gay .. a toto spomenuté z mamou .. tak tiež by som požiadal o prava .. A by mi to bolo hneď zamietnuté a to len kvôli slovníku že mam zlepšit .... Ale ten hráč debil ako si napísal ... Napísal mu slušne že prečo toľko spamuje že iba jeho spravy tu najviac vidno ( niečo take a slušne napisane ) .. a on takto reagoval ?? Ze admin je tak si mysli že je niečo viac ked podceňoval že som NULA ? .. Možno v Hre je niečo viac ale v skutočnosti nie ..

Dakujem za vyjadrenie Garlin ..
Radq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 16 lis 2016, 12:24

Výjimečně má Garlin pravdu. Každý může někdy povolit uzdu, ale jako admin by ses měl nějak chovat.
Tento admin už byl nedávno upozorňován a pozván na pohovor na TS, takže bych poprosil Maxipsa a návrh nějakého schůdného řešení.

Pokud je hráč idiot a chová se jako hovado, dostane ban. Admin hold bany nedostává, ale postihy jsou jiné..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Maxipes » 16 lis 2016, 17:48

Radq píše:Toto je správny admin ?? NEPOMAHA,SPAMUJE,NADAVA !!

Kdyz uz jsi takovy moralista, doporucil bych ti, aby sis nejprve zametl pred vlastnim prahem.

Do tvych rozmisek s adminy mi nic neni a vlastne me ani nezajimaji, dokud se budou v pohybovat v mezich slusnosti. Cely vypis z vaseho kamaradskeho rozhovoru mi pripomina hospodskou hadku Franty a Pepy, kdo dal docura. Cela stiznost je zbytecna a naprosto bezpredmetna.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Radq » 16 lis 2016, 18:18 VIP

Maxipes píše:
Radq píše:Toto je správny admin ?? NEPOMAHA,SPAMUJE,NADAVA !!

Kdyz uz jsi takovy moralista, doporucil bych ti, aby sis nejprve zametl pred vlastnim prahem.

Do tvych rozmisek s adminy mi nic neni a vlastne me ani nezajimaji, dokud se budou v pohybovat v mezich slusnosti. Cely vypis z vaseho kamaradskeho rozhovoru mi pripomina hospodskou hadku Franty a Pepy, kdo dal docura. Cela stiznost je zbytecna a naprosto bezpredmetna.

Zbitočna ?? .. Ano Admin drži pri adminovy .. nechcete stratit MAPERA... tak Nič nezrobite žiadne upozornenie ani nič .. To je super ti poviem .. Tak Ked je admin tak treba uctu aj k hračom !! ..
Radq
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyreseno] Spravanie/JAIL/KOHI

Příspěvekod Maxipes » 16 lis 2016, 18:34

Radq píše:Tak Ked je admin tak treba uctu aj k hračom !! ..

Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy