• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Admin na Jailbreak 5
Jméno: Dominik11CZ
Čau, chtěl bych požádat o admin práva na Jailbreak 5
Jméno v CS 1.6: Alfa_Killer_CZ
Věk: 16
Nějaké bany nebo prohřešky: Nějaký ban sem už dostal za nadávky ale poučil sem se, jsem vzorný hráč
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Dominik Tomín, právě chodím na střední školu. Chodím na brigádu a při volném čase hraju CS 1.6. Na Jailbreak 5 a dalším serveru mam evip
Proč bych chtěl adminovat: protože na Jailbreak 5, chodí lidé co chodí do CT a dělají kraviny, pak tam chodí admini co si s námi hrají, zabijí, atd...., chtěl bych tomuto zabránit,
Byl bych vděčný za přijetí, a slibuji že se budu starat o Jailbreak 5. Děkuji
Čau, chtěl bych požádat o admin práva na Jailbreak 5
Jméno v CS 1.6: Alfa_Killer_CZ
Věk: 16
Nějaké bany nebo prohřešky: Nějaký ban sem už dostal za nadávky ale poučil sem se, jsem vzorný hráč
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Dominik Tomín, právě chodím na střední školu. Chodím na brigádu a při volném čase hraju CS 1.6. Na Jailbreak 5 a dalším serveru mam evip
Proč bych chtěl adminovat: protože na Jailbreak 5, chodí lidé co chodí do CT a dělají kraviny, pak tam chodí admini co si s námi hrají, zabijí, atd...., chtěl bych tomuto zabránit,
Byl bych vděčný za přijetí, a slibuji že se budu starat o Jailbreak 5. Děkuji

- Dominik11CZ
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Admin na Jailbreak 5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin na Jailbreak 5
Zamítnuto.
Můžeš se přihlásit do akademie.
Můžeš se přihlásit do akademie.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1