• Stránka 1 z 1
[Mimo vzor] dust 6 aklain
za prve demo nemam lebo ma to po minute kickne a teraz k veci...
AKO JE MOZNE ZE TEN HRAC TAM STALE HRA ? kde je chyba ? NS skore 120:10 pri 25 hracoch ? to nema ani najlepsi hrac cska... ja neviem co za admina ho spectovalo ale nech sa sam prizna a vzda sa prav. Niesom 15 rocne decko hram to 8 rokov na steame (kludne dodam steam ID) ale ako to admin nemoze vidiet a necha ho tam nadalej hrrat ? ale nejde len o neho na dust 6 sa denne premele tolko cheaterov a nikto to neriesi admin tam pride len ked ho tam niekto zavola? na takom velkom portaly by sa to malo riesit aspon 1 adminom v hre stale... clovek pride po praci domov chce chvilku oddychnut tak si zapne csko aspon na tu hodinku ale po 10 minutach to vypne v neskutocnych nervoch lebo vzdy je tam nejaky cheater este si kupim evip na 2 vasich serveroch a nedokazete zarucit riesienie cheaterov ? kde je chyba ?
AKO JE MOZNE ZE TEN HRAC TAM STALE HRA ? kde je chyba ? NS skore 120:10 pri 25 hracoch ? to nema ani najlepsi hrac cska... ja neviem co za admina ho spectovalo ale nech sa sam prizna a vzda sa prav. Niesom 15 rocne decko hram to 8 rokov na steame (kludne dodam steam ID) ale ako to admin nemoze vidiet a necha ho tam nadalej hrrat ? ale nejde len o neho na dust 6 sa denne premele tolko cheaterov a nikto to neriesi admin tam pride len ked ho tam niekto zavola? na takom velkom portaly by sa to malo riesit aspon 1 adminom v hre stale... clovek pride po praci domov chce chvilku oddychnut tak si zapne csko aspon na tu hodinku ale po 10 minutach to vypne v neskutocnych nervoch lebo vzdy je tam nejaky cheater este si kupim evip na 2 vasich serveroch a nedokazete zarucit riesienie cheaterov ? kde je chyba ?
-
fujec - Kolemjdoucí
[Mimo vzor] dust 6 aklain
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dust 6 aklain
Ahoj.. Je viacero možnosti .. Buď hráča natočíš, poprípade si stiahneš demo z HLTV a nahlásiš ho.. ak niečo ma, dostane ban.. Admini nie sú stroje a nefunguju ako nonstop pumpa 24/7 .. Ak to chceš napraviť a sam tomu napomôcť tak je tu možnosť požiadať si o práva..
Ďakujeme za snahu
Ďakujeme za snahu

-
KickMeDown - Mistr
Re: [Mimo vzor] dust 6 aklain
ano rad by som natocil demo keby ma to po minute zo spectu nekicklo... neviem ake kriteria na admina mate ale uz ma to hrozne stve... mohli by ste par adminov nabrat naozaj
-
fujec - Kolemjdoucí
prosim ban radix..... 103:32 prece nemuze hrac bez cheatu miit
prosim ban hugo boss .22:3 prece nemuze hrac bez cheatu miit !!!
https://ctrlv.cz/UjTX

prosim ban hugo boss .22:3 prece nemuze hrac bez cheatu miit !!!

https://ctrlv.cz/UjTX

- kontrihel
- Kolemjdoucí
dikybohu lamy jako ty prava nemaji.. nebavilo by me cekat 2 dny na unban, protoze sem cistej, jak to byvavalo driv celkem bezny
jinak tady mas treba posledni nahlaseni. ty desitky dalsich ti uz hledat nebudu.... muzes to zkusit vycasovat a pohonit nad tim, jak se ma cs hrat :] :-*
post687551.html?hilit=aklain#p687551
jinak tady mas treba posledni nahlaseni. ty desitky dalsich ti uz hledat nebudu.... muzes to zkusit vycasovat a pohonit nad tim, jak se ma cs hrat :] :-*
post687551.html?hilit=aklain#p687551
- kontrihel
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1