Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Zombie - Jitrocel

Příspěvekod Jitrocelnik » 17 lis 2016, 16:00

Nazov : ZombieServery kromě BaseBuildru.

Nick v hre : Jitrocel

Nick na fore : Jitrocelník

Profil na fóre : jitrocelnik-u51691.html

Vek : 15 let, Akademie dokončená úspěšně. Vždy pro mě byli přednější zkušeností a vědomosti. Snad vám to alespoň v této žádosti ukážu, že věk může být někdy i vedlejší.

Steam nick : GS.cz # Jitrocel

Steam ID : STEAM_0:0:101203260

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=84302

Nejaké bany alebo prehrešky : Ano, mám zde na GameSites skoro 2 roky starý ban za reklamu. Na jiné prohřešky se nevzpomínám.

Niečo o sebe : Zdravím, jmenuji se Vojtěch a je mi 15 let. Chodím na základní školu do 9 ročníku, ano mám odklad. Ke CounterStriku mě přivedl můj starší bratr, někdy v 8-9 letech. Tu dobu ještě nebyli tak velké serverové / portálové možnosti a hráli jsme jen proti sobě přes naší IP Adresu nebo Hamachi. Tuším, že dřív to šlo nějak udělat. Vždy po večerech jsme spustili cska a hráli. Mám také mladšího bratra, kterému se csko taktéž nevyhlo. Sice ho upoutalo jenom na chvíli, ale hrál nějaký ten pátek taky. Koníčky nyní nemám žádné, svůj čas nakládám pro aktivní hraní na počítači a učení na příjmací zkoušky. Vyzkoušel jsem několik sportu, ale u žádného jsem nezůstal déle jak rok. Bydlím v Pardubickém kraji.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na sekci které hraji (Zombie), lze často vidět hráče kteří nějakým způsobem porušují pravidla. Neříkám, že jako Akademik / Hráč co jsem byl do teď jsem to nemohl řešit, ale takové případy se čím dál tím víc množí, a to bych neustále lítal do PP a nahlašoval jako doteď. A daleko snadnější by bylo, kdybych na serveru byl přímo u toho a hned bych daného hráče nějakým způsobem potrestal. Nebudu se zde vymlouvat jako většina uchazečů, že chci na serveru dělat pořádek, když ten jsem doteď mohl dělat i na svém postu. Ale jak říkám, na zombie je minimum adminu a daleko snadnější když to budu moct řešit přímo ve hře a hned. Dále se na serveru vyjadřuji slušně, snažím se hráčům vždy nějakým způsobem pomoct se zkušenostma které jsem sám za těch pár měsíců nasbíral. Z dalších kritérií pro příjmutí bylo EVIP, které mám taktéž. Mám nahlášeno přes 65 lidí, z toho je většina banned. Nadále jsem na serverech neustále a mám o hodně věcech přehled, hráče znám a vím co od nich čekat a nečekat. Na webu jsem aktivní, o hře to ani nemluvit tam jsem skoro nonstop a na TeamSpeaku totéž.

Ještě bych chtěl podotknout k akademii pár věcí : Většina lidí si myslí, že je to pouze o tom si nasbírat body a dokončit akademii. Ale mě akademie naučila něco víc, líp poznat při špatných nahlášení správné porušení dané věci, schovívavost, trpělivost a lepší řešení problémů, řešit problémy s chladnou hlavou a spoustu dalších věcí. Né vždy, jsem si snažil nahantit body, ale i člověku snažit se vysvětlit co dělá špatně. Nejdříve jsem si myslel, že je opravdu zbytečná, ale mýlím jsem se. Děkuji, za tyto zkušenosti. :)

Všem HLSA dané sekce děkuji za přečtení mé žádostí a vyjádření, popřípadné vložení důvěry a šance.

Jitrocel
Obrázek [CS 1.6 Admin] 2016 - 17.8

Máš nějaký problém? Neváhej a napiš mi, rád poradím.
Jitrocelnik
Zkušený
Zkušený

[Přijat] Zombie - Jitrocel

od Rumcajz » 17 lis 2016, 16:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie - Jitrocel

Příspěvekod Kavik444 » 17 lis 2016, 16:05