I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

(Vyřešeno)Stížnost na admina .evil

Příspěvekod xDarrGun » 17 lis 2016, 20:28

Server: SurfRPG
Popis siutace: Admin .evil :
1) Mě slaynul když jsem campil na mape air_arena u 90, kde se campit může, protože to není spawn ani buyka.
2) Při rage, jak me slaynul jsem řekl do voice chatu "**********" a vtom jsem dostal mute na 1 den za reklamu. Vím, že jsem řekl název portálu, ale nerekl vickrát a nic dále k tomu neříkal. A to že se hráči neustále bugují pod mapu je mu jedno + za serveru je plno hráču, které za jménem mají např. : ********* a další podobné stránky. + Vidím poprvé, že za to, že vyslovím jednou do voicu název portálu, dostanu gag a mute na 1 den mi nepříjde normální.

Proto bych prosil o unmute.

Přeji pěkný zbytek večera. DarrGun :)
xDarrGun
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(Vyřešeno)Stížnost na admina .evil

od Rumcajz » 17 lis 2016, 20:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina .evil

Příspěvekod MarasT » 17 lis 2016, 20:45

Tuto stížnost můžu jenom potvrdit. Darrgun kempil na místě, kde to není zakázané a žádný jiný admin to neřešil. Navíc.evil si vymýšlí svá vlastní pravidla např: že na serveru je zakázané kempit ale pravidlo serveru je 6) Je zakázáno kempovat na spawnu a buyzoně! O jiném místě v pravidlech není psáno. A přijde mi ubohý dát někomu mute a gag na 1 den jen za to, že v rage vykřikne "***********" .
MarasT
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod evill » 17 lis 2016, 21:13

1. Já jsem ti slay nedal pokud jsis nevšiml tak na serveru byl i jiný admin a to on ti dal ten slay.
2. Název tohoto serveru jsi neřekl jednou ale 3x, a proto jsi doslat gag/mute na jeden den. A když teda tvrdíš že jsi to zmínil jednou tak bych chtěl vidět alespoň nějáký důkaz.
evill
Amatér
Amatér

Příspěvekod Vasmenx » 17 lis 2016, 21:20 VIP

Ahoj,
když si stěžuješ na admina, tak musíš mít nějaký důkaz o jeho provinění. Zatím tu vidím jen slovní narážky typu on udělal a on pochybil. Pokud nedoložíš nějaký důkaz o tom, že se admin nezachoval správně, tak to nebudu ani řešit. ;)

letec29 píše:Máš pocit, že admin nerobí svoju prácu dobre alebo priamo porušuje pravidlá?
Neváhaj a daj nám o tom vedieť.
Vytvor si novú tému podľa vzoru

Server:
Popis situácie/ prehrešky admina:
Dôkazy:
ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter

ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin

Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1

Prostě legenda...
:P
Vasmenx
Mistr
Mistr

Příspěvekod Spliff » 17 lis 2016, 21:35 VIP

Za prvé. Prečítaj si ešte raz pravidla a potom píš, že je to inak. Pravidlá serveru máš jasne vypísané v CSGO->Servery->Jump Servery a prečítaj si bod kde sa píše "Je zakázáno kempit delší dobu na jednom místě!" (ak by si chcel odkaz tak je to tu)
To že si spravil reklamu na iný server si sám priznal. Admin ťa mohol najprv upozorniť a až po druhý krát ti dať mute ale ako vraví povedal si to viac krát, a niekoľko krát ťa upozorňoval.
Keď vidíš, že niekto zneužíva bug na mape môžeš to nahlásiť adminovi priamo na servery alebo natočiť demo, kde bude jasné viditeľné ako hráč využíva bugov na mape a bude za to adekvátne potrestaný.

Zhrnutie. Nemáš dôkaz o pochybení admina. Admin postupoval podľa banovacieho poriadku a ty si prečítaj viac krát pravidlá. Sťažnosť je bezpredmetná.
Obrázek
Spliff
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod xDarrGun » 17 lis 2016, 21:49

+ žadné upozornění nemám. Kde máš ty důkaz na to, že jsem to řekl 3x(Já mám svědka).
+ necampil jsem na jednom místě dlouho, kdybych campil, tak me autocamp bude hitovat, ale nehitoval. Pobýhal jsem co celé roomce.
xDarrGun
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MarasT » 17 lis 2016, 21:56

Tak proč ty pravidla máte napsané někde na forum? To je trošku hloupost na forum hledat pravidla, každý normální člověk si si rozklikne detaily serveru a tak si ty pravidla přečte!!!! Možná kdyby jste ty pravidla neměli někde na forum ale v těch detailech tak by věděl, že se nesmí kempit na jednom místě delší dobu.
MarasT
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod xDarrGun » 17 lis 2016, 21:58

Oprava:
+ žadné upozornění jsem nedostal, každý jiný admin tě upozorní a nedá ti gag a mute na 1 den
xDarrGun
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zidi » 17 lis 2016, 22:00

1.Ten slay jsem ti dál já, 3 krát jsem tě upozornil a tam nekempíš ať od tam tuď odejdeš a tys neodešel tak jsem zakročil
2. To co říka evil je pravda ten server si řek aspoň 3krát byl jsem u toho osobně
zidi
Amatér
Amatér

Příspěvekod xDarrGun » 17 lis 2016, 22:09

ten slay už neřeším, ale žadné upozornění mi nikdo neudělil a podle pravidel co jste mi se poslali, tak žadná reklama tam není zakázaná
xDarrGun
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Vasmenx » 17 lis 2016, 22:14 VIP

Je to 2 v 2 a já spíš věřím adminům než vám (nedodali jste důkaz).

Stížnost bezpředmětná a zbytečná.
Kvůli spamu lokuji.
ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter

ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin

Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1

Prostě legenda...
:P
Vasmenx
Mistr
Mistr