• Stránka 1 z 1
GoldMail dotaz
Dobrý den, mám dotaz. "vydělávám" přes internet konkrétně pomocí stránky GoldMail. Zajímalo by mě jak třeba vidělané peníze můžu vložit do PSC. Nebo jak si přes ty peníze můžu koupit nějakou hru na Steamu. Jak to funguje?
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
GoldMail dotaz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GoldMail dotaz
No ''Vydělávat'' to se ani tak nedá říct tahle stránka je jen kvůli tomu aby jsi dostal nějakou tu kačku navíc a nemusel dávat do her vlastní vydělané.
Každopádně v nastavení můžeš peníze dostat jen : Bankovním převodem nebo Poštovní poukázkou, takže jediná možnost : Dostat prachy z této stránky do banky potom banku mít propojenou s Paypal a z Paypal to dát na steam.
Každopádně v nastavení můžeš peníze dostat jen : Bankovním převodem nebo Poštovní poukázkou, takže jediná možnost : Dostat prachy z této stránky do banky potom banku mít propojenou s Paypal a z Paypal to dát na steam.

-
Taygete - Mistr Yoda
A existuje nějaká stránka, kde se dává vydělávat přes internet na hry? Třeba že když budu klikat na odkazy v mailu tak mi to dá peníze, a ty peníze můžu hned třeba vložit do Steamu?
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
No je to tak jsem ti už psal, přímo do steamu ti to prostě nepůjde nikde vždy musíš udělat převod na nějakou stránku a z té stránky na steam, podívej se jaké možnosti plateb steam podporuje, Goldmail tam asi nenajdeš.
Nejlépe prostě nějakou stránku kde si to budeš moct převést např. na : Paypal , Banku , Paysafecard.com to jsou asi nerychlejší možnosti.
Nejlépe prostě nějakou stránku kde si to budeš moct převést např. na : Paypal , Banku , Paysafecard.com to jsou asi nerychlejší možnosti.

-
Taygete - Mistr Yoda
A neznáte nijakou stránku kde to hned převede do paysafecard.com?
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
• Stránka 1 z 1