• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Nejde Opengl, porad se to vraci na Software..
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Non steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Hned
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zdravím, když zapnu csko a chci hrát tak mam pokaždý zhoršenou grafiku, v nastavení je to na Software a pokud označím Opengl tak se mi to samo vratí zase na software, proč ? Vubec nevim co stím, dík za rady ..
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Non steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Hned
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Zdravím, když zapnu csko a chci hrát tak mam pokaždý zhoršenou grafiku, v nastavení je to na Software a pokud označím Opengl tak se mi to samo vratí zase na software, proč ? Vubec nevim co stím, dík za rady ..
-

Paan1 - Pokročilý

[Vyřešeno] Nejde Opengl, porad se to vraci na Software..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Nejde Opengl, porad se to vraci na Software..
Ahoj...
Takže podle toho co píšeš tak ti to nejde přenastavit na opengl pošli mi sem tvoje údaje o počítači:
Název PC:
Typ Grafické karty:
Je možné že nemáš dobrou grafickou kartu....
V opačném případě...
Je možné že máš špatný operační system neboli Windows XP je zastaraly a už zrušený tím pádem ti už nehodí aktualizace systemu...
Doporučení: Přeinstalovat na novější operační systém
Ale nejdříve mi pošli to co jsem chtěl v první možnosti
Přeji pěkný den Caps(G)ločík....
Takže podle toho co píšeš tak ti to nejde přenastavit na opengl pošli mi sem tvoje údaje o počítači:
Název PC:
Typ Grafické karty:
Je možné že nemáš dobrou grafickou kartu....
V opačném případě...
Je možné že máš špatný operační system neboli Windows XP je zastaraly a už zrušený tím pádem ti už nehodí aktualizace systemu...
Doporučení: Přeinstalovat na novější operační systém
Ale nejdříve mi pošli to co jsem chtěl v první možnosti
Přeji pěkný den Caps(G)ločík....
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
-

CapsGlock - Sponzor

No než jsem to přeinstaloval tak jsem normálně hral pres Steam a šlo mi to na tom samém PC, ted jsem nainstalovan Win xp home edition, jinak typ grafické karty nevim kde najdu :/
-

Paan1 - Pokročilý

dobře když si to teda přeinstaloval joo co si tam měl za operační systém před reinstalací?
e.useless: No steam na Windows 2000 asi nebyl, tak hádej. Navíc když něco přeinstaluješ, zpravidla tam dáváš to samé.
e. Caps: No dobře useless. Já to myslel jestli nešel z novějších na ty XP a to pravidlo o kterém mluvíš znám v případě slova Reinstalace.
e.useless: No steam na Windows 2000 asi nebyl, tak hádej. Navíc když něco přeinstaluješ, zpravidla tam dáváš to samé.
e. Caps: No dobře useless. Já to myslel jestli nešel z novějších na ty XP a to pravidlo o kterém mluvíš znám v případě slova Reinstalace.
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
-

CapsGlock - Sponzor

No máš 2 možnosti:
e. Caps: Useless ahoj. A není možné že je to i operačním systémem jelikož XP už jsou zrušeny = nevychází na ně žádné aktualizace takže po reinstalaci tam má tu první verzi bez aktualizací. Pokud ano tak by bylo dobré přejít na novější operační systém.
- Kouknout se dovnitř PC.
- Zjistit si to ve windows.
- Zmáčkni Start + R > vyjede ti takové okno > do něj napiš dxdiag .
- Hned po tom, co to napíšeš vidíš svůj Operační systém.
- Grafickou kartu zjistíš tak, že nahoře klikneš na kartu Zobrazení.
- Pokud to tam není, nebo je to nějaký nesmysl, můžeš ještě zkusit Správce zařízení.
- Otevři si Správce zařízení (Zmáčkneš Start, napíšeš tam Správce zařízení a klikneš na to 1.).
- Rozklikni Grafické adaptéry.
- Tam někde máš svou grafickou kartu i s názvem.
- Pokud tam není > Klikni na to pravým > Vlastnosti > Nahoře klikni na Podrobnosti > Rozklikni tu lištu > Vyber ID hardwaru > Zkopíruj ten 1. řádek a dej ho sem, popřípadě to celé vyfoť.
e. Caps: Useless ahoj. A není možné že je to i operačním systémem jelikož XP už jsou zrušeny = nevychází na ně žádné aktualizace takže po reinstalaci tam má tu první verzi bez aktualizací. Pokud ano tak by bylo dobré přejít na novější operační systém.

-

useless - CS 1.6 Support kapitán

Moc děkuji za odpovědi.
Co se týče postupu od Uselesse, tak při první postupu : Zmáčkni Start + R > vyjede ti takové okno > do něj napiš dxdiag .
Tak mi to sice najede, ale vše tam je prazdný což je divný, taky screen. http://leteckaposta.cz/428637579
No a druhý postup přes správce zařízení to taky není, zde screen : http://leteckaposta.cz/891317491
Nevím co stím už chci pařit
Děkuju za každou radu 
Co se týče postupu od Uselesse, tak při první postupu : Zmáčkni Start + R > vyjede ti takové okno > do něj napiš dxdiag .
Tak mi to sice najede, ale vše tam je prazdný což je divný, taky screen. http://leteckaposta.cz/428637579
No a druhý postup přes správce zařízení to taky není, zde screen : http://leteckaposta.cz/891317491
Nevím co stím už chci pařit
-

Paan1 - Pokročilý

Caps, když už má PC z doby kdy většina lidí měla XP, tak v té době XP podporované byly a logicky na to nějaký ovladač byl a půjde někde sehnat.
Jinak to, co hledáš bude asi ten Řadič videa, zkus u něj to co jsem psal v předchozím příspěvku. pokud by tam nic nebylo, doporučuju se, jak jsem již psal, prostě kouknout dovnitř PC. Pokud tam nenajdeš žádnou grafickou kartu*, tak máš nějakou integrovanou (s tím se kdyžtak poperem potom).
*Grafická karta bývá zpravidla pod procesorem. Je to taková protáhlá věc, která trčí ze základní desky. Vždycky má nějaký typ chlazení a to buď aktivní (žebrování + ventiláror) nebo pasivní (jen žebrování).
e. Caps: Useless já tě chápu ale když vycházejí aktualizace na hru tak může být taková aktualizace kde ovladače za doby před zrušením XP starý ovladač stačit nemusí nebo se pletu??
Jinak to, co hledáš bude asi ten Řadič videa, zkus u něj to co jsem psal v předchozím příspěvku. pokud by tam nic nebylo, doporučuju se, jak jsem již psal, prostě kouknout dovnitř PC. Pokud tam nenajdeš žádnou grafickou kartu*, tak máš nějakou integrovanou (s tím se kdyžtak poperem potom).
*Grafická karta bývá zpravidla pod procesorem. Je to taková protáhlá věc, která trčí ze základní desky. Vždycky má nějaký typ chlazení a to buď aktivní (žebrování + ventiláror) nebo pasivní (jen žebrování).
e. Caps: Useless já tě chápu ale když vycházejí aktualizace na hru tak může být taková aktualizace kde ovladače za doby před zrušením XP starý ovladač stačit nemusí nebo se pletu??

-

useless - CS 1.6 Support kapitán

• Stránka 1 z 1