• Stránka 1 z 1
[Vyr.] žádost o unban
1) JailBreak 7 / Svestka / Legendary BlackGroup Aimer
2)Fk/pp
3)Hraju normálně na serveru Jailbreak je poslední kolo mapy Jail_rats . Jsem CT hráč a vidím jak se ke mě jde T hráč se zbraní a střílí po mě. Palbu opětuji ale neúspěšně, umírám. Mění se mapa a vybírají se nový CT hráči. Podařilo se ale najednou na mě vyskočí tabulka "Mas ban na 4 hodiny". Ptám se hráčů zdali je tu admin Švestka, ale není. Ostatní hráči říkají že jsem dostal ban od "Suika", nevím přesně, ale že mě nahlásil hráč Mizzu.
4)Jsem EVIP hráč
2)Fk/pp
3)Hraju normálně na serveru Jailbreak je poslední kolo mapy Jail_rats . Jsem CT hráč a vidím jak se ke mě jde T hráč se zbraní a střílí po mě. Palbu opětuji ale neúspěšně, umírám. Mění se mapa a vybírají se nový CT hráči. Podařilo se ale najednou na mě vyskočí tabulka "Mas ban na 4 hodiny". Ptám se hráčů zdali je tu admin Švestka, ale není. Ostatní hráči říkají že jsem dostal ban od "Suika", nevím přesně, ale že mě nahlásil hráč Mizzu.
4)Jsem EVIP hráč
- Rigdus
- Kolemjdoucí
[Vyr.] žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o unban
Situace je taková. Ty, jakožto simon si dal příkaz do boxu na zadní stěnu. Hráči ještě nebyli v kleci a poté si dal další příkaz do boxu. Hráči splnili tvůj poslední příkaz do boxu, zabil si jednoho hráče s odůvodněním, že nebyl na zadní stěně. On také nemusel být. Další kolo vd nedostal.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1