• Stránka 1 z 1
[Přijat]žiadosť o práva
Zdravím. Rád by som požiadal o práva na Dust only 1
Nick v hre: Adolfko.- (ale hrávam aj pod Conor MC gregor)
Nick na forum: adolfko10
Vek: 18
STEAM nick: adolfko <3
STEAM ID: 1876 STEAM_0:1:43665867
Nejaké BANY?: Nie na serveroch GS žiadny BAN nemám a ani na iných portáloch nemám.
Niečo málo o sebe: Tak moje meno je Marek. Mám 18 rokov rád športujem a hrám cs 1.6 Pochádzam z Bratislavy konkrétne z Petržalky.Rád počúvam hudbu, chodím von s kamarátmi
Prečo by som chcel adminovať? : No tak hlavne by som chcel udržať poriadok. Nech si chodia hráči s radosťou zahrať a boli spokojný. Hrávam skoro stále a rad budem usmernovať mladších a byt vzorom.
Moje pôsobenie na GS: Tak na gs hrávam už 2,3 roky. Velmi sa mi páčia servery a som stým spokojný.
to je všetko čo sa týka mňa,prajem pekný večer. S pozdravom Marek. (adolfko)
Nick v hre: Adolfko.- (ale hrávam aj pod Conor MC gregor)
Nick na forum: adolfko10
Vek: 18
STEAM nick: adolfko <3
STEAM ID: 1876 STEAM_0:1:43665867
Nejaké BANY?: Nie na serveroch GS žiadny BAN nemám a ani na iných portáloch nemám.
Niečo málo o sebe: Tak moje meno je Marek. Mám 18 rokov rád športujem a hrám cs 1.6 Pochádzam z Bratislavy konkrétne z Petržalky.Rád počúvam hudbu, chodím von s kamarátmi
Prečo by som chcel adminovať? : No tak hlavne by som chcel udržať poriadok. Nech si chodia hráči s radosťou zahrať a boli spokojný. Hrávam skoro stále a rad budem usmernovať mladších a byt vzorom.
Moje pôsobenie na GS: Tak na gs hrávam už 2,3 roky. Velmi sa mi páčia servery a som stým spokojný.
to je všetko čo sa týka mňa,prajem pekný večer. S pozdravom Marek. (adolfko)
-
adfolfko10 - Kolemjdoucí
[Přijat]žiadosť o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1