I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] NoMen (Skillet)/Jailbreak 7

Příspěvekod Negrim » 19 lis 2016, 19:58

1. Dne 17.11 jsem dostal ban, za mfk od Admina NoMena. Přitom sem dal jenom 2 Killy a z toho 1 !! oprávněně...A jestli vím dobře Mfk je od 3 kílu a víc. Hned po tom co jsme je zabil tak jsme se omluvil a řekl jsem, že 1 odešel od stěny. Nevím co slyšel ale hned na to mi dal ban. Pak když mi arogantně něchtěl odpovědět tak se ho zeptali hráči od ct na to taky nereagoval a jen řekl at to neřeši...

Svědci : Jaws, Cpt.Price

2. http://leteckaposta.cz/713492957 Akt se odehrál ve 21:30 minutě..
Proč tak vážně?
Negrim
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] NoMen (Skillet)/Jailbreak 7

od Rumcajz » 19 lis 2016, 19:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NoMen (Skillet)/Jailbreak 7

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 lis 2016, 20:38

Negrim píše:A jestli vím dobře Mfk je od 3 kílu a víc

Víš blbě. Je to kravina co si napsal.
Navíc uvádět jako svědka problémového Jawse, který má xy banů..

Podle dema si MFK nedal. Počkáme na vyjádření banujícího admina.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod NoMeN » 19 lis 2016, 23:33

Ahoj. Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem ti do voicu chatu rikal, ze mfk je na úvaze i admina, ale ty jsi porad se svyma kamaradama ttvrdil opak a mleli blbosti, ze neumím pravidla.

Ted k banu. Uz asi 2 prsdtim kola sis vzal simona a mlel tam nějaký debiloviny a dostal jsi slay.
Potom jsi zabil ty 2 hráče na stěně a tady se ti musim omluvit, nevsimnul jsem si, ze odstoupil hrac od stěny a ponesu za to následky.
Nicméně tvoje odpověď byla dost povrchní a ja ten kill vyhodnotil jako úmyslný.
NoMeN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod CptPrice1 » 20 lis 2016, 01:21

Jaws může mít kolik banů chce, já nemám žádnej. Admin pochybil, to ano. Stává se to. Ale jeho jednání bylo naprosto mimo. Tak arogantního člověka jsem ještě nepotkal, a to jednám s cizími lidmi každý den. Prezentoval se stylem "Jsem nejlepší, všechno znám a všechno vím." Víc hráčů na serveru se ho ptalo proč mu dal BAN za MFK. Nedokázal odpověděť. Furt si jel svoji mantru "Do toho ti nic není, je to moje věc." A do toho nasadil svůj těžce arogantní tón.

Ať už to dopadne jakkoliv, tohle by se prostě dít nemělo.
CptPrice1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 20 lis 2016, 02:48

Admin na serveru nemusi komentovat to co robi ako admin. Ak maju hraci pocit ze robit nieco nespravne mozu si napisat staznost na admina. Keby mal admin komentovat vsetko co robi, tak by cele dni nerobil nic ine len odpovedal haterom.

Tym nevravim ze admin nepochybil len sa vyjadrujem k tomu odpovedaniu hracom. Kazdopadne, ak vidim ze cely server spamuje neco tak mozno je lepsie povedat ze hrac dostal ban za MFK pretoze dal MFK podla toho co som videl ja a ja resim len to co som videl kedze to co som nevidel resit nemozem, ak mate iny nazor mozte sa vyjadrit v staznosti na adminov na fore, teraz to riesit nebudeme hrame dalej. Hraci ktory by dalej pokracovali by mali dostat mute ban a problem by bol vyreseni ;)
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 lis 2016, 05:58

CptPrice1 píše:Tak arogantního člověka jsem ještě nepotkal

To si ještě nehrál se mnou.. :D

NoMeN píše:Ahoj. Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem ti do voicu chatu rikal, ze mfk je na úvaze i admina, ale ty jsi porad se svyma kamaradama ttvrdil opak a mleli blbosti, ze neumím pravidla.

Toto je blbost. Pokud je na serveru 11 T, admin si nemůže jen tak říct že zabití dvou z nich je MFK. A přesně tohle si ty udělal!

Admin bude potrestán.
Stížnost oprávněná.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Negrim » 20 lis 2016, 12:35

Děkuji, asi mužete LocK
Proč tak vážně?
Negrim
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy