Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o práva na JB4

Příspěvekod lachtanarius456 » 21 lis 2016, 20:21

Nick ve hře: Sem PES astronaut! JB4

Nick na fórech: lachtanarius456

Profil na fórech: lachtanarius456-u52741.html

Věk: 16

Steam Nick: How do i quickscope?

Steam ID: STEAM_0:0:13584348

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=1244 ( z nějakého neznámeho důvodu mně to resetlo herní čas )

Bany nebo prohřešky: Ano, dostal sem párkrát ban ze začátku JB za FreeKilly a nějaké nadržovaní, už sem se poučil z mé neznalosti pravidel.

Něco o mě: Chodím na střední školu, žádná práce, spousta času. Nejčastěji sem aktivní kolem 5-9 hodiny odpolední, záleží na situaci.

Proč bych sem se chtěl stát adminem na GameSites?: Myslím, že je nedostatek adminů na JailBreak serverech ( speciálně JB4 ) kteří sou aktivní, přijdou když je potřeba a zrdží se třeba hoďku dvě.

Přídavný komentář: Jak už sem psal nahoře, z nějakého důvodu mne to smazalo herní čas, fakt nevím proč, ale mohu potvrdit že na JB4 serveru sem déle než 2 roky. Pokud budete chtít nějaký důkaz, případně se někoho zeptat, prosím kontaktujte mě a já to vše seženu.

Děkuji za váš čas a taky za přečtení této žádosti. S hodně štestím: Sem PES astronaut! JB4
lachtanarius456
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Žádost o práva na JB4

od Rumcajz » 21 lis 2016, 20:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na JB4

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 lis 2016, 21:19

Zamítnuto.
Můžeš se přihlásit do akademie.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů