Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

JB CT VIP výhody

Příspěvekod babovickaGS2 » 23 lis 2016, 18:30

P.S. Nevěděl jsem, do jakého téma tento topik napsat, tak jsem to napsal sem. Doufám, že vás to nebude nějak omezovat a že vám to nebude vadit. :D

Ahoj, tohle není žádná porucha, ale spíš takový osobní názor a trošku i kritika VIP výhod u CT na JailBreaku.

Trošku mě mrzí, že za 200Kč / 8€ mám jako výhodu u CT jen to, že můžu dělat herní pohyby, které mě stejně v té hře nějak nezvýhodňují. Vlastně by se to dalo říct, že jsem dal 200Kč jen za pár herních pohybů. Jako novou VIP výhodu pro CT bych uvítal buď výběr zbraní nebo možnost zakoupení 150HP a Armor. Rozhodně aspoň jednu z těchto výhod bych uvítal. Proto bych byl rád, kdyby se k tomuto vyjádřilo i více hráčů jaký na to mají názor a společně to nějak probrat.
Tohle je můj 2. účet na GS. První účet mi byl bohužel z neznámých důvodů zablokován nebo smazán. http://steamcommunity.com/id/babovicka/
babovickaGS2
Amatér
Amatér

JB CT VIP výhody

od Rumcajz » 23 lis 2016, 18:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB CT VIP výhody

Příspěvekod Sofka0823 » 23 lis 2016, 19:43 VIP

Ja mám osobne EVIPko ale ja si myslím tiež že VIPko sa neoplatí. Ale akonáhle si kúpiš EVIP tak máš tých výhod omnoho viac a oplatí sa to. VIP sa oplatí skôr keď ste s vezňami ale vezeň ste častejšie než policajt takže je to vyrovnané ale musíš si to zobrať že aj GS si chce trochu zarobiť, biznis je biznis. :)
Mám rada psy a ovečky, okrem iného rada spím a papám. Obľubujem sushi a pizzu.
Sofka0823
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod babovickaGS2 » 24 lis 2016, 07:05

Ano, chápu, že chtějí vydělat, ale já hraju převážně za CT a to, že za 200Kč si udělám pár herních pohybů mi přijde smutný. Proto bych uvítal, kdyby aspoň takovou maličkost přidali. :)
Tohle je můj 2. účet na GS. První účet mi byl bohužel z neznámých důvodů zablokován nebo smazán. http://steamcommunity.com/id/babovicka/
babovickaGS2
Amatér
Amatér

Příspěvekod TomMyGS » 24 lis 2016, 07:12 VIP

Ahoj, u CT máš speciální skin a herní pohyby. VIP je spíše zaměřeno na teroristickou stranu, můžeš si koupit většinu zbraní. Takže pokud chceš využívat více věcí u CT zakup si EVIP.
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na VIP poradna