• Stránka 1 z 1
Steam
Ahoj . Hravam na vasich serveroch . No mam so steamom jeden problem a vobec netusim co s tym mam robit ... Urcite sa to niekomu tiez stalo ... Co pomohlo k oprave tejto vady ?
Kód chyby:-118
Nelze se připojit k serveru. Server může být offline nebo nejste připojeni k síti Internet.
Pisal som na smskey.cz povedali ze to je problem s nettom ale ja mam pripojenie v poriadku ... Kto by o niecom vedel kontaktujte ma prosim ...
Dakujem za kazdu jednu radu
Kód chyby:-118
Nelze se připojit k serveru. Server může být offline nebo nejste připojeni k síti Internet.
Pisal som na smskey.cz povedali ze to je problem s nettom ale ja mam pripojenie v poriadku ... Kto by o niecom vedel kontaktujte ma prosim ...
Dakujem za kazdu jednu radu
-
DdanMteC - Kolemjdoucí
Re: Steam
Stímto problémem jsem se také potýkal. Mám slabý PC tak si musím zapínat TurboBoost, který mi vše blokoval.
1. Přestat používat TurboBoost!
2. Předělat ho!
Pokud nic takového nepoužíváš mrkni na nastavení ve Steamu, jestli nemáš nastavené, aby ti to vypínalo kontakt se Steamem.
(to je taky možnost)
Ještě se ti nato mrknu a zkusím najít nějaký způsob...
1. Přestat používat TurboBoost!
2. Předělat ho!
Pokud nic takového nepoužíváš mrkni na nastavení ve Steamu, jestli nemáš nastavené, aby ti to vypínalo kontakt se Steamem.
(to je taky možnost)
Ještě se ti nato mrknu a zkusím najít nějaký způsob...

-
Rekkago - Pokročilý
Re: Steam
skús si zapnuť sfgame.cz jestli ti nabehne stránka, jestli ne, chyba je v připojení, mám to taky
-
NoohaloBIQ - Amatér
• Stránka 1 z 1