• Stránka 1 z 1
[Přijat] zadost na ^War3FT+SaveXP #1
Nick v hre : branca
Nick na forum : branca
Profil na forum : branca-u52662.html
Vek : 22
Steam nick : br&ncuz.wtf^
Steam ID : STEAM_0:1:21716063
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=9622
Nejaké bany nebo prehrešky ( GS, jiný portál ): nemam zadny prohresky jsem cisty.
Neco o sebe : ahoj jmenuju se patrik. Je mi 22 jsem ze stredoceskyho kraje kousek od kolina. jsem zamestnany jako skladovy operator pro tpca. rad se venuji hasicum a fotbalu.
Proč by jsem chtel na GS adminovat? : driv uz jsem tu admin byl na ruznych portalech na Zombie na warcraft a dustech. vic jsem toho nestihl protoze jsem to prestal hrat.. adminem jsem tady pusobil 1 rok. ale hlavne bych chtel zamezit ty cheateri ktery otravuji servery a neda se poradne hrat snimy..
Nick na forum : branca
Profil na forum : branca-u52662.html
Vek : 22
Steam nick : br&ncuz.wtf^
Steam ID : STEAM_0:1:21716063
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=9622
Nejaké bany nebo prehrešky ( GS, jiný portál ): nemam zadny prohresky jsem cisty.
Neco o sebe : ahoj jmenuju se patrik. Je mi 22 jsem ze stredoceskyho kraje kousek od kolina. jsem zamestnany jako skladovy operator pro tpca. rad se venuji hasicum a fotbalu.
Proč by jsem chtel na GS adminovat? : driv uz jsem tu admin byl na ruznych portalech na Zombie na warcraft a dustech. vic jsem toho nestihl protoze jsem to prestal hrat.. adminem jsem tady pusobil 1 rok. ale hlavne bych chtel zamezit ty cheateri ktery otravuji servery a neda se poradne hrat snimy..
-
branca - Kolemjdoucí
[Přijat] zadost na ^War3FT+SaveXP #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zadost na ^War3FT+SaveXP #1
Zdravím,
nahlaš mi aspoň 3 hráče do PP z Warcraft serverů a pak mi napíšeš a domluvíme se na pohovoru.
V řešení..
nahlaš mi aspoň 3 hráče do PP z Warcraft serverů a pak mi napíšeš a domluvíme se na pohovoru.
V řešení..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1