• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žiadosť o práva na serveroch JailBreak
Nick v hre: JailBreak/|6.6.6.| Camper |d*_*b| *scoper
Nick na fórum: BlackKnifer
Vek : 16
Steam nick : blackknifer
Steam ID : STEAM_0:1:74584950
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6698
Bany/Priestupky : Nemal som zatiaľ žiaden Ban ani priestupok max. park krát ma napomenul admin ale nič viac.
Niečo o sebe : Volám sa Lukáš mam 16 som na strednej škole v Galante na slovensku. vo voľnom čase chodím s kamarátmi von.
Športujem Parkúr a pozerám filmy napr.: Hobbit,Transformers,Komédie atď. Na GS serveroch hrám asi 1 až 2 roky cez steam aj nonsteam.
Prečo by som chcel na GS byť adminom ? : Lebo chcem pomáhať hráčom niekedy keď tam je niekto nadáva,MFK,FK. a nieje žiadny admin online na steame tak aby som ich prehodil/upozornil/potrestal. Často som online na JB od cca 14:00 do 16:00 až 18:00 čiže celkom dlho.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a skorú odozvu

Nick na fórum: BlackKnifer
Vek : 16
Steam nick : blackknifer
Steam ID : STEAM_0:1:74584950
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=6698
Bany/Priestupky : Nemal som zatiaľ žiaden Ban ani priestupok max. park krát ma napomenul admin ale nič viac.
Niečo o sebe : Volám sa Lukáš mam 16 som na strednej škole v Galante na slovensku. vo voľnom čase chodím s kamarátmi von.
Športujem Parkúr a pozerám filmy napr.: Hobbit,Transformers,Komédie atď. Na GS serveroch hrám asi 1 až 2 roky cez steam aj nonsteam.
Prečo by som chcel na GS byť adminom ? : Lebo chcem pomáhať hráčom niekedy keď tam je niekto nadáva,MFK,FK. a nieje žiadny admin online na steame tak aby som ich prehodil/upozornil/potrestal. Často som online na JB od cca 14:00 do 16:00 až 18:00 čiže celkom dlho.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a skorú odozvu

-
BlackKnifer - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Žiadosť o práva na serveroch JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na serveroch JailBreak
Skús najprv akadémiu.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-