• Stránka 1 z 1
Bzuk / BaseBuilder#1
Ahoj. Chcel by som podat stažnost na admina Bzuka.
Cas pochybenia: 22.11. o 20:30 +
Server: BB1
Popis situácie: Hral som s kamarátom a mali sme prvý spawn. Potom tam dal blok Toxo
a chvílu nám tam staval. Potom sme mu písali že nech odíde pretože sme tam boli prvý
Bloky si odobral a išiel prec. Na konci casu na stavbu nám to blokol, a admin
Bzuk mi nahlášení zámítl pretože podla neho mal prvý spawn Toxo.
Ako náhle niekto odíde a už nemá blok na spawne, môže tam príst ktokolvek. Takže
ak opustil "svoje" miesto na stavanie, mal odíst inde a stavat si tam (a my sme si
tam mohli oprávnene stavat)
Ako náhle admin vidí že niekto to niekomu blokol, mal by blokujúci blok odstránit,
hráca potrestat ... Admin to všetko videl na demu.
Prípadne, ak už nám to blokol opravnene, mal by dostat ban / trest hrác,
za rezervovanie si viacej ako jedného spawnu. Tak sa nestalo takže podla mna admin
pochybil v sekci porušení pravidel.
(Je to to isté ako keby si ty videl volný spawn, postavil si si tam kempu,
a na konci by ti to blok niekto, pretože tam mal prvý blok, potom si ho dal prec, ale ty
si to nevidel. Podla mna by si nepostupoval rovnako)
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/957661491
(od 22:30)
Moje nahlášení Toxa, které Bzuk zamítl: basebuilder-1-blokovani-kempu-tox0-t144607.html
Cas pochybenia: 22.11. o 20:30 +
Server: BB1
Popis situácie: Hral som s kamarátom a mali sme prvý spawn. Potom tam dal blok Toxo
a chvílu nám tam staval. Potom sme mu písali že nech odíde pretože sme tam boli prvý
Bloky si odobral a išiel prec. Na konci casu na stavbu nám to blokol, a admin
Bzuk mi nahlášení zámítl pretože podla neho mal prvý spawn Toxo.
Ako náhle niekto odíde a už nemá blok na spawne, môže tam príst ktokolvek. Takže
ak opustil "svoje" miesto na stavanie, mal odíst inde a stavat si tam (a my sme si
tam mohli oprávnene stavat)
Ako náhle admin vidí že niekto to niekomu blokol, mal by blokujúci blok odstránit,
hráca potrestat ... Admin to všetko videl na demu.
Prípadne, ak už nám to blokol opravnene, mal by dostat ban / trest hrác,
za rezervovanie si viacej ako jedného spawnu. Tak sa nestalo takže podla mna admin
pochybil v sekci porušení pravidel.
(Je to to isté ako keby si ty videl volný spawn, postavil si si tam kempu,
a na konci by ti to blok niekto, pretože tam mal prvý blok, potom si ho dal prec, ale ty
si to nevidel. Podla mna by si nepostupoval rovnako)
Dôkaz: http://leteckaposta.cz/957661491
(od 22:30)
Moje nahlášení Toxa, které Bzuk zamítl: basebuilder-1-blokovani-kempu-tox0-t144607.html
-
Sn8wMan - Amatér
Bzuk / BaseBuilder#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bzuk / BaseBuilder#1
Je to nejlepší admin na světě, takže ho necháš na pokoji jasný?
nebo si tě najdu

-
JednaDvaa - Kolemjdoucí
Čau, už jsme se ti jednou vyjádřil a stojím si za svým. Na demu nejde poznat kdo tam byl první chápeš? + dodáš sám na sebe demo kde jsi sám chtěl někomu bloknout tunel viz. demo http://leteckaposta.cz/957661491
Poprosím tě nespamuj a počkej na vyjádření vyšších.
Poprosím tě nespamuj a počkej na vyjádření vyšších.
- Bzukac
- Drbna
Ahoj, neviem či mám právo sa tu vyjadrovať ale..
1.) Celé demo som si pozrel.
2.) Na deme nie je jasné kto mal prvý spawn.. (tiež som bol permamenté zabanovaný lebo som povedal Garlinovi prvý spawn, nič také nie je mi nato povedal Garlin.. To je len taká moja skúsenosť)
3.) Sám si niekomu pohol blokom v inej kempe!
Neviem čo tu ideš riešiť a ešte aj rozprávať ADMINOVI čo má robiť a koho má potrestať, podľa mňa keď mu dali tie práva, tak vedia komu ich dávaju
Odomňa všetko Drm;)
1.) Celé demo som si pozrel.
2.) Na deme nie je jasné kto mal prvý spawn.. (tiež som bol permamenté zabanovaný lebo som povedal Garlinovi prvý spawn, nič také nie je mi nato povedal Garlin.. To je len taká moja skúsenosť)
3.) Sám si niekomu pohol blokom v inej kempe!
Neviem čo tu ideš riešiť a ešte aj rozprávať ADMINOVI čo má robiť a koho má potrestať, podľa mňa keď mu dali tie práva, tak vedia komu ich dávaju

Odomňa všetko Drm;)
Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
Nechci spamovat, chvilku jsem čekal, ale já nikomu spawn bloknout nechtěl. Pokračoval jsem ve stavbě v tom domnění, že toxo dá bloky pryč a nevyužitý blok měl sloužit místo okna ve přední části kempu jako blok proti vstupu mimo spomalovač.
Jak jsem ti napsal do SZ.
Ten modrý blok, s kterým jsem pohl na konci, byl nevyužit a ani nezablokoval hráči kempu, jelikož už zablokovaná byla a já nevěděl že to je kemp, to provedl jiný hráč jiným blokem (jak lze vidět, byly tam 2 ty modré krabice. vlevo moje a napravo něčí).
Jak jsem ti napsal do SZ.
Ten modrý blok, s kterým jsem pohl na konci, byl nevyužit a ani nezablokoval hráči kempu, jelikož už zablokovaná byla a já nevěděl že to je kemp, to provedl jiný hráč jiným blokem (jak lze vidět, byly tam 2 ty modré krabice. vlevo moje a napravo něčí).
-
Sn8wMan - Amatér
Ja nevim proc tam delate take sracky... Uplne zbytocne si robite zle... 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
No první jsi tam rozhodně nebyl. Nechápu, proč na serveru řešíte neustále takovéto banální věci, když tam někdo je, tak si to prostě postav o kus dál a máš to.
Stížnost se zamítá.
Stížnost se zamítá.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1