I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] byLife

Příspěvekod Neha » 26 lis 2016, 13:36

Admin dal mě a ještě jednomu hráči výhodu takovou, že jeden z nás získá výhodu. Já jsem jí získal, ale poté jsem nesplnil simonův příkaz a výhoda mi byla odebrána. Jenže simon najednou dal mému kolegovi výhodu za nic(že prý se na něj převádí moje výhoda) a ta výhoda znamenala kill dvou Tček.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/656616905 3:30
Neha
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] byLife

od Rumcajz » 26 lis 2016, 13:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: byLife

Příspěvekod byLife » 26 lis 2016, 18:21 VIP

Nevím co předcházelo ale vím, co byl účel a proč jsem tak učinil.
2 VIP a X zeber, náhodou jste vy 2 dostali výhodu, protože jste jako jediní splnili příkaz a tak jsem si řekl, že protože zebry to nedokázali, tak pár z nich zabijeme.. Ovšem nechtěl jsem, aby každý z vás vybíral hráče, pouze jeden, čili jsem si řekl, že vy 2 se budete účastnit hodu kostkou při které se rozhodne, kdo z vás dvou vybere jaké zebry mají umřít, nikoliv VIP (vy 2) .. Padlo to na tebe a řekl jsem ti, ať tedy vybereš 2 hráče, napsal si 2 CT, čili jsem ti místo zabití dal nevýhodu (nesplnil si příkaz přímo a bez zdržování) a to takovou, že tvůj spoluhráč který prohrál hod kostkou dá se říci nakonec "vyhrál" a mohl si vybrat 2 zebry, které umřou. Hráč tak učinil, zebry umřeli. Vy 2 jste přežili a hrálo se dál..

e.Life > Jde o to, že prostě 2 vip splnili příkaz, zbytek zeber to nepochopil a tak jsem vipka poslal mimo a řekl, že jen jeden z nich vybere 2 zebry které umřou, padlo to na toho Nehu, ale ten místo TT napsal CT, příkazy má plnit přímou cestou bez zdržování .. čili jsem ho mohl i zabít, ale místo toho jsem mu dal takovou nevýhodu, že druhý hráč vybíral zebry místo něj.. Celé rozhodování potom, co zebry nesplnili příkaz a vlastně i průběh hry se danou chvíli točil jenom kolem vás, protože bylo jisté že nějaké zebry umřou, takže to vidím jako adekvátní vyřešení situace, ve které jsem nikomu nenadržoval.. celou to dobu se řešilo, kdo z vás dvou vybere hráče ( jiné než vy 2, jen zebry ), které umřou.. Ty si nesplnil příkaz, dostal si tedy nevýhodu a tvůj protihráč měl výhodu takovou, že je vybral místo tebe

Říct "přenechávám" byla moje hloupost, nikomu jsem ji nepřenechal, ty si naopak měl nevýhodu a ten druhý díky tomu výhodu, jen jsem to špatně specifikoval v danou chvíli, za to se ti omlouvám
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: byLife

Příspěvekod Karl0s » 27 lis 2016, 01:27

Stížnost oprávněná,
Admin se v této situaci zamotal. Jelikož se jedná o první "přestupek" tak žádný postih nebyl udělen.

Výhodu jsi získal, nedokázal jsi splnit příkaz tak ti měla výhoda padnout a měl být kdyžtak nový rozstřel nebo se mělo dále pokračovat, určitě se neměla výhoda přenést na druhého hráče.

Děkuji hráčům že sledují tak pečlivě hru.

e.Life > Rád bych o tom ještě pokecal na TS, díky
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy