• Stránka 1 z 1
furien mapa :)
Dobrý den 
Chtěl jsem se zeptat proč na furienu už není mapa snowballs (nevím jak se přesně mapa píše) Když jsem se ptal na f1 jestli jí hráči znají tak psali že jo a že by jí tu znova chtěli že byla dobrá
poprosím i za ostatní hráče furienu jestli by jste mapu znovu nepřidali
Předem děkuji za odpovědi 

Chtěl jsem se zeptat proč na furienu už není mapa snowballs (nevím jak se přesně mapa píše) Když jsem se ptal na f1 jestli jí hráči znají tak psali že jo a že by jí tu znova chtěli že byla dobrá

Nepiš co nemáš 

-
OpOdaLL - Amatér
furien mapa :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: furien mapa :)
Ahoj,
Ani jsem si nevšiml, že ji dali pryč mapa mám pocit že se jmenuje de_snowballgs a nebyla špatná, mám takový pocit že to byla taková moc over mapa, žádné místo pro CT a když už tak hodně kempu tím pádem zbytečně víc práce pro Adminy, pokud byla zrušena tak oprávněně, každopádně pokud zmizela s tímto důvodem, měla by se smazat i de_dustyaztec je tam ta textura přes celý CT spawn a je to podle mě mapa, kde je toto pp nejčastější.
Ani jsem si nevšiml, že ji dali pryč mapa mám pocit že se jmenuje de_snowballgs a nebyla špatná, mám takový pocit že to byla taková moc over mapa, žádné místo pro CT a když už tak hodně kempu tím pádem zbytečně víc práce pro Adminy, pokud byla zrušena tak oprávněně, každopádně pokud zmizela s tímto důvodem, měla by se smazat i de_dustyaztec je tam ta textura přes celý CT spawn a je to podle mě mapa, kde je toto pp nejčastější.
[EVIP] Teamspeak 3
[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:
CPU: i5 6600 (3,3-3,9ghz)
GPU: GTX 970 4GB
RAM: DDR4 16GB
SSD+HDD: 120GB + 2,12TB

[EVIP] Furien #1
[EVIP] Jailbreak #1
[EVIP] Zombie Chronic #1
MY TOASTER SPECS:
CPU: i5 6600 (3,3-3,9ghz)
GPU: GTX 970 4GB
RAM: DDR4 16GB
SSD+HDD: 120GB + 2,12TB

-
R4V3N - Pokročilý
Re: furien mapa :)
Nebyla hraná, z toho důvodu se smazala. Možná se nahodí během vánoc.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1