• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admin práva
Ahoj volám sa Kubo a chcel by som si požiadať o admin práva na serveri Zombie Chaos #1.
Vek : mám 15 (nerobím somariny)
Steam ID : STEAM_0:0:110434343
hackari : som výborne oboznámený z hackmi sám som si ich stiahol a vyskúšal na singleplayer serveri. Tak isto viem ako jednotlivý hack vyzerá.
napomenutia : strašne rád by som napr. včera keď sme hrali z kamošom na jeho kompe na serveri došiel hacker a natočili sme ho a potom sme ho napomenunuli, že nech nehackuje lebo ide na fórum. Kamarát to ešte nezverejnil ale dotičný má wh a ab...(na zombie chronic..
DD)
Bany : žiaden
[color=#4000FF]Nick v hre : Kubciii
Nick na steame :[/color] máte steam id
Denná aktivita na serveri : asi 2-3 hoďky (hlavne o 1:00 - 4:00 ráno)
ts 3 : mám a aj chodím na neho tak isto 2-3 hoďky
Niečo o mne : Ahoj som Kubo mám 15 rokov chodím do školy v Bratislave vo voľnom čase hrajem cs 1.6 a chodím von skákať parkour. Tak isto natáčam na youtube na vaších serveroch. Rád by som požiadal o admin práva lebo vidím veľa hráčov, ktorý hackuju a nikto s tým nič nerobí. /hlásime ich s kamošom/ (ako som spomínal)
S pozravom Kubciii.
Ďakujem za každý váš názor.
Rád upozorňujem a hlásim hráčov.
Vek : mám 15 (nerobím somariny)
Steam ID : STEAM_0:0:110434343
hackari : som výborne oboznámený z hackmi sám som si ich stiahol a vyskúšal na singleplayer serveri. Tak isto viem ako jednotlivý hack vyzerá.
napomenutia : strašne rád by som napr. včera keď sme hrali z kamošom na jeho kompe na serveri došiel hacker a natočili sme ho a potom sme ho napomenunuli, že nech nehackuje lebo ide na fórum. Kamarát to ešte nezverejnil ale dotičný má wh a ab...(na zombie chronic..

Bany : žiaden
[color=#4000FF]Nick v hre : Kubciii
Nick na steame :[/color] máte steam id
Denná aktivita na serveri : asi 2-3 hoďky (hlavne o 1:00 - 4:00 ráno)
ts 3 : mám a aj chodím na neho tak isto 2-3 hoďky
Niečo o mne : Ahoj som Kubo mám 15 rokov chodím do školy v Bratislave vo voľnom čase hrajem cs 1.6 a chodím von skákať parkour. Tak isto natáčam na youtube na vaších serveroch. Rád by som požiadal o admin práva lebo vidím veľa hráčov, ktorý hackuju a nikto s tým nič nerobí. /hlásime ich s kamošom/ (ako som spomínal)
S pozravom Kubciii.
Ďakujem za každý váš názor.
Rád upozorňujem a hlásim hráčov.
- Aldost
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o admin práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva
Zdravím,
nesplňuješ věkovou podmínku, takže se příhlaš do akademie.
Zamítnuto.
nesplňuješ věkovou podmínku, takže se příhlaš do akademie.
Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1