• Stránka 1 z 1
VIP na steam
Ahoj dneska jsem si koupil na steamu v autumn slevě cs 1.6, ale koupené VIP na Public Server 1 jsem si koupil na vašem gamesites enginu cska nějak tak před autumn slevou na steamu, ja vas prosim jestli by jste mi to mohli nejak nastavit jestli by to slo na muj steam klidne vam dodam informace. nick na serveru: pavel oldschool steam: dowloscze1 a tady je muj aktivacni mail https://ctrlv.
- kolomaznicek
- Kolemjdoucí
VIP na steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP na steam
Ahoj...
Jestli máš dobře aktivovaný kód a hrál si sním na Non-steamu tak je to jednoduché jestli si si zakoupil steam dojdi si na server a tam si ho opět aktivuj přes /aktivator.
Jestli si měl aktivované VIP na steamu a teď si si koupil nový steam tak to přehodit nejde jelikož tvůj kot jak mile se zadá na steam účet tak je ochráněný před aktivováním jinde a tím pádem ti zůstane tam kde má.
Přeji pěkný večer...
Váš Caps(G)ločík...
Jestli máš dobře aktivovaný kód a hrál si sním na Non-steamu tak je to jednoduché jestli si si zakoupil steam dojdi si na server a tam si ho opět aktivuj přes /aktivator.
Jestli si měl aktivované VIP na steamu a teď si si koupil nový steam tak to přehodit nejde jelikož tvůj kot jak mile se zadá na steam účet tak je ochráněný před aktivováním jinde a tím pádem ti zůstane tam kde má.
Přeji pěkný večer...
Váš Caps(G)ločík...
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
-
CapsGlock - Sponzor
• Stránka 1 z 1