• Stránka 1 z 1
[Prijatý]Žádost o práva na Zombie Blood 2
Zdravím, chtěl bych si požádat o práva administrátora především na serveru Zombie blood 2.
Můj nick ve hře je StOrA!
Nick na fórum je stora.
Profil na fórum: stora-u25805.html
Věk: 21 let
Steam Nick : StOrA!
Steam ID: STEAM_0:0:35623570
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=3096
Bany nebo nějaké jiné prohřešky : Pokud vím, tak jsem nikdy neměl ban za cheaty, či podobné zlostné programy. Možná jsem v minulosti, když jsem byl mladší měl nějaké nadávky, ale vždy se to vyřešilo, ať domluvou, nebo jiným způsobem. Od té doby jsem slušný a pořádný člověk, který se ze svých chyb poučil.
Něco o mně: Tak jsem 21-letý člověk, který se snaží slušně vydělávat, starat se o přítelkyni a domácí mazlíčky. Rád se ve volném čase věnuji fotbalu a občas florbalu. Jinak samozřejmě mezi moje nejoblíbenější hry patří Counter Strike 1.6 občas si zahraji i CS:GO, i když méně než klasiku.
Jsem nekonfliktní člověk, co se rád a rychle učí novým věcem.
Proč by jsem chtěl dělat admina zrovna na Zombie blood 2? Jednoduchá odpověď, pochytat všechny ty zločince co nadávají, hackují, či jinak porušují pravidla hry a serveru. Jinak bych se dále chtěl podílet na vývoji serverů, ať už Zombie, nebo i jiných. Již delší dobu nahlašuji hráče adminům, nejčastěji však Maxwellovi. Mimo nahlašování mu jsem si vyzkoušel i nahlásit nějaké ty hříšníky do porušení pravidel, abych pochopil jak to tu chodí. Jsem ochoten pomáhat a tak podobně. Doufám, že si uděláte čas na nějaký ten pohovor a uvidíme.
Moje nahlášení :
post714671.html#p714671
post714766.html#p714766
Aspoň jsem se pokusil o nějaké ty nahlášení, ale není problém na vaši žádost toho nahlásit více, i když raději nahlašuji adminům na steamu.
Děkuji za přečtení mé žádosti a doufám v kladné vyřízení.
S pozdravem StOrA!
Můj nick ve hře je StOrA!
Nick na fórum je stora.
Profil na fórum: stora-u25805.html
Věk: 21 let
Steam Nick : StOrA!
Steam ID: STEAM_0:0:35623570
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=3096
Bany nebo nějaké jiné prohřešky : Pokud vím, tak jsem nikdy neměl ban za cheaty, či podobné zlostné programy. Možná jsem v minulosti, když jsem byl mladší měl nějaké nadávky, ale vždy se to vyřešilo, ať domluvou, nebo jiným způsobem. Od té doby jsem slušný a pořádný člověk, který se ze svých chyb poučil.
Něco o mně: Tak jsem 21-letý člověk, který se snaží slušně vydělávat, starat se o přítelkyni a domácí mazlíčky. Rád se ve volném čase věnuji fotbalu a občas florbalu. Jinak samozřejmě mezi moje nejoblíbenější hry patří Counter Strike 1.6 občas si zahraji i CS:GO, i když méně než klasiku.

Proč by jsem chtěl dělat admina zrovna na Zombie blood 2? Jednoduchá odpověď, pochytat všechny ty zločince co nadávají, hackují, či jinak porušují pravidla hry a serveru. Jinak bych se dále chtěl podílet na vývoji serverů, ať už Zombie, nebo i jiných. Již delší dobu nahlašuji hráče adminům, nejčastěji však Maxwellovi. Mimo nahlašování mu jsem si vyzkoušel i nahlásit nějaké ty hříšníky do porušení pravidel, abych pochopil jak to tu chodí. Jsem ochoten pomáhat a tak podobně. Doufám, že si uděláte čas na nějaký ten pohovor a uvidíme.

Moje nahlášení :
post714671.html#p714671
post714766.html#p714766
Aspoň jsem se pokusil o nějaké ty nahlášení, ale není problém na vaši žádost toho nahlásit více, i když raději nahlašuji adminům na steamu.
Děkuji za přečtení mé žádosti a doufám v kladné vyřízení.
S pozdravem StOrA!

Pokud budete mít jakýkoli dotaz, kontaktujte mě na steamu : StOrA! a nebo tady do Zpráv. 

-
stora - Amatér
[Prijatý]Žádost o práva na Zombie Blood 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Zombie Blood 2
Čau, pridaj si ma na steame a dohodneme sa na termíne pohovoru.
-
Zesh - Mistr Yoda
Re: Žádost o práva na Zombie Blood 2
Prijatý, vitaj
.

-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1