• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Mucacos chalapenos alias Roxtedy/Jailbreak#1
Bol príkaz doplňovať k sebe pričom sme boli v čupe a mali zakázané stáť. Ako náhle sa medzi mnou a mojim spoluväzňom utvorila medzera automaticky som ju okamžite doplnil v stoji a znova si čupol tak som to urobil 2x kedže mi medzera vznikla 2x.
Tento admin ma zabil, lebo som údajne doplňoval v čupe pri 1. doplnení čo nie je pravda !
Sústavne som mu písal do chatu nech mi vysvetlí dôvod killu stále to ignoroval a tvrdil si svoje a nedal si povedať pričom aj ďalší dozorca mu do chatu neraz písal, že som doplňoval správne. Okrem toho rozdal ďalšie FK v tomto kole za , ktoré však VD rozdal no mňa odignoroval a žiadne ospravedlnenie VD alebo rozumné vysvetlenie či dorozumenie nenastalo z jeho strany, o ktoré som sa pokúšal ako vidno na deme. Ak by admin vyriešil situáciu ako človek a nie ako dement nenahlasoval by som ho tak žiadam o potrestanie !
A týchto hračov ako on, že stále fragujú a okamžite zabíjajú...to takisto nie je Boh vie čo kedže si hráči chcú zahrať a zabaviť sa.
http://leteckaposta.cz/670356132
Demo je potrebné si prehrať v čase 42:30 do konca, kde začína nové kolo a neprichádza stále z jeho strany žiadna odpoveď VD alebo ospravedlnenie !
Tento admin ma zabil, lebo som údajne doplňoval v čupe pri 1. doplnení čo nie je pravda !
Sústavne som mu písal do chatu nech mi vysvetlí dôvod killu stále to ignoroval a tvrdil si svoje a nedal si povedať pričom aj ďalší dozorca mu do chatu neraz písal, že som doplňoval správne. Okrem toho rozdal ďalšie FK v tomto kole za , ktoré však VD rozdal no mňa odignoroval a žiadne ospravedlnenie VD alebo rozumné vysvetlenie či dorozumenie nenastalo z jeho strany, o ktoré som sa pokúšal ako vidno na deme. Ak by admin vyriešil situáciu ako človek a nie ako dement nenahlasoval by som ho tak žiadam o potrestanie !
A týchto hračov ako on, že stále fragujú a okamžite zabíjajú...to takisto nie je Boh vie čo kedže si hráči chcú zahrať a zabaviť sa.
http://leteckaposta.cz/670356132
Demo je potrebné si prehrať v čase 42:30 do konca, kde začína nové kolo a neprichádza stále z jeho strany žiadna odpoveď VD alebo ospravedlnenie !
-
CtihodnyObcan - Amatér
[Vyřešeno] Mucacos chalapenos alias Roxtedy/Jailbreak#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mucacos chalapenos alias Roxtedy/Jailbreak#1
Demo potvrzuje tvou verzi, počkáme na adminovu omluvu, určitě se ti jí dostane.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Mucacos chalapenos alias Roxtedy/Jailbreak#1
Ked som bol simon a dal Vam prikazy (+zakazy) pocas situacie som si bol na 100% isty ze si doplnil v cupe. FK som dal Lamicke. Myslim to 1 doplnenie. Avsak na tvojom deme je opak. Nepatrim medzi ludi, ktory bezdovodne zabijaju. Preto sa ti chcem ospravedlnit za FK. Do buducna budem ostrazitejsi.
PS: prejdem si svoje hlstats a poslem ti dokaz o tom, ze som ti pisal za co som ta zabil (aj ked to bohuzial FK bol) ale reagoval som
PS: prejdem si svoje hlstats a poslem ti dokaz o tom, ze som ti pisal za co som ta zabil (aj ked to bohuzial FK bol) ale reagoval som
-
Roxtedy - Mistr
Re: [Vyřešeno] Mucacos chalapenos alias Roxtedy/Jailbreak#1
Roxtedy ti FK urcite nedal umyslne, za coz se ti tu take omluvil.
Stiznost pokladam za vyresenou.
Stiznost pokladam za vyresenou.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1