I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Stížnosti na Knife adminy/na

Příspěvekod Knife » 29 lis 2016, 19:58

Zdravím,

tak jsem tu zas a znovu a teď jsem tu ohledně releaseho, demo (http://leteckaposta.cz/173311084) od něj doputovalo až ke mě a jen se chci zeptat děláte si srandu ? :D

Ty časy co jsi vypsal Nardy to má byt co ?? :D Jsou to úplné default fragy proti botum z GS (nic proti hráčům z GS nemám ;) ), ale zamyslete se už nad sebou.

Hele a příště až budeš někoho natáčet tak prosím, aspoň si dej ex_interp 0.008 - 0.03 maximálně jinak ty dema co tu postuješ ohledně knifeboteru jsou zkreslené a admin nevidí to, co hráč na obrazovce. (toť za 1.)

A za 2. k těm časum co jsi vypsal :D
7:51 hele muzes mi rict co tam vidíš ?? ja vidim hrace co nemaji tuseni kde jsou kteří dostavaji od nekoho lepšího nez jsou oni sami :D

8.10 jeden hrac se kouka do země druhy kouka po ptakach proc by tohle mel byt kb cas ? :D trapne tohle ti zahraju i se zavrenyma očima jen podle zvuku je všechny zabiju

8.32 jasny dukaz ze kb nemá, kdyby kb mel seklo by mu to ale neseklo protože o nem nevedel, nevim co tam vidíš IQ - level 0

8:53 to jako nevidíš ze ti hraci jsou uplne marni a nedokazou ho ani zabit ? :D nebo jsi tak natvrdly a proc by mu nemelo sekat kb ? hrac je od nej docela daleko na to aby ho seknul prece nebude jen kvůli tobe missovat do prazdna

9:55 a tam je zase co za kb ?? hraci jdou jako na popravu není vůbec tezke nekoho z nich hitnout, tak kde mas to kb borce ?

Akorát ses tu ztrapnil bez hrat radsi na Jailbreak ten ti mozna pujde lip a prosím natačej jen speedhackery ty možná poznáš a rada pro tebe dej si cl_updaterate 100 - 102 a ex_interp 0 / 0.01 / 0.009 / 0.008
Knife
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno]Stížnosti na Knife adminy/na

od Rumcajz » 29 lis 2016, 19:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnosti na Knife adminy/na

Příspěvekod Killer1 » 29 lis 2016, 20:12

Demo clear....
Obrázek
Killer1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MaxwellCZE » 29 lis 2016, 20:19

Na demo se podívá ještě jeden knife cheathunter a následně rozhodne. Do té doby má hráč unban.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Nardy » 29 lis 2016, 20:33

Ahoj,

Nepřipadá ti divné, že ty sám máš permu za cheaty a obhajuješ tu kamarada zřejmě tobě podobného?

Samozřejmě nejsem neomylný jako každý clověk a jednal jak jsem uznal za vhodné. V případě rozhodnutí cheathunteru pro UB se hráčovi omluvím.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support

#KNIFER SINCE 2012
Obrázek
Nardy
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knife » 29 lis 2016, 21:01

Nardy píše:Ahoj,

Nepřipadá ti divné, že ty sám máš permu za cheaty a obhajuješ tu kamarada zřejmě tobě podobného?

Samozřejmě nejsem neomylný jako každý clověk a jednal jak jsem uznal za vhodné. V případě rozhodnutí cheathunteru pro UB se hráčovi omluvím.

Ano nikdo není neomylný, ale admin co má práva na knife serveru musí z tohoto dema jasně usoudit že tam nic není, neřekl bych kdyby to bylo něco složitého, ale tohle ? Prosím tě, nedělej si ze mě srandu.

Jinak, není divu že tu mám ban za kb když tu jsou admini tobě podobní.

e. Maxwell : Zdrž se spamu a podobných nevhodností. Již se ti zde vyjádří jen HLSA a CHH knife serverů Excision, který rozhodne. V případě spamu či nevhodného chování topic uzamknu a on si to potom odemkne a vloží verdikt.
Knife
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Forst » 29 lis 2016, 22:04

Kamarád je nesvéprávnej? Unban žádost si může sepsat sám, my ho neukousneme.
Vyřiď kamarádovi, že se mu za komplikace omlouváme a unban mu zůstává.

Přejeme nadále příjemné hraní na gamesites serverech.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Knife » 29 lis 2016, 23:23

eXcision píše:Kamarád je nesvéprávnej? Unban žádost si může sepsat sám, my ho neukousneme.

Unban žádost si sepsal sám, ale neuspěl, ban mu byl nadále ponechán a kdyby to udělal znovu tak by se nic nezměnilo, já bych do topicu psát nemohl a on by se asi neobhájil.

Děkuji za rychlé vyřízení.
Knife
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KOFOLA » 30 lis 2016, 09:08

To si děláte srandu už ne? :D Dlouho jsem vydržel mlčet a dělat jako že nic nevidím, ale zabanovat Re1easeho za KB je fakt vrchol vtipu. Demo je čisté a absolutně nechápu jak profesionál Maxwell může soudit KB. Vlastně ano chápu, on nemá kdo by to dělal tak se alespoň snaží.

Každopádně demo je clear a myslím si, že by tam slušelo napsat nějakou pěknou omluvu.

Perlička na dortu je, že opravdové cheatery si tady nikdo zabanvat nedovolí :D Wolfik je první v HLstats, ano ten wolfik, co dostal permu už tak 5x a všem je to uplně u prdele :D

e. Maxwell : Wolfíka jsem ti tehdy házel do pmky ještě, když jsi byl HLSA a neřešil jsi ho. (Přečetl jsi to, takže jsem myslel, že clear k mému verdiktu v UB, to tam teď již píšu vysvětlení.)

e. Killer: já si wolfa zabanovat dovolím ,ale potřebuju aktuální důkazy a ty se nedaří natočit
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Forst » 01 pro 2016, 14:21

Knife píše:
eXcision píše:Kamarád je nesvéprávnej? Unban žádost si může sepsat sám, my ho neukousneme.

Unban žádost si sepsal sám, ale neuspěl, ban mu byl nadále ponechán a kdyby to udělal znovu tak by se nic nezměnilo, já bych do topicu psát nemohl a on by se asi neobhájil.

Děkuji za rychlé vyřízení.

Tak to se omlouvám, předešlé žádosti o unban jsem si nevšiml, a proto jsem ji také neřešil. Ještě jednou se tvému kamarádovi omlouváme za komplikace, které nastaly a přejeme mu bezstarostné a příjemné hraní na gamesites serverech.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy