• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Stížnosti na Knife adminy/na
Zdravím,
tak jsem tu zas a znovu a teď jsem tu ohledně releaseho, demo (http://leteckaposta.cz/173311084) od něj doputovalo až ke mě a jen se chci zeptat děláte si srandu ?
Ty časy co jsi vypsal Nardy to má byt co ??
Jsou to úplné default fragy proti botum z GS (nic proti hráčům z GS nemám
), ale zamyslete se už nad sebou.
Hele a příště až budeš někoho natáčet tak prosím, aspoň si dej ex_interp 0.008 - 0.03 maximálně jinak ty dema co tu postuješ ohledně knifeboteru jsou zkreslené a admin nevidí to, co hráč na obrazovce. (toť za 1.)
A za 2. k těm časum co jsi vypsal
7:51 hele muzes mi rict co tam vidíš ?? ja vidim hrace co nemaji tuseni kde jsou kteří dostavaji od nekoho lepšího nez jsou oni sami
8.10 jeden hrac se kouka do země druhy kouka po ptakach proc by tohle mel byt kb cas ?
trapne tohle ti zahraju i se zavrenyma očima jen podle zvuku je všechny zabiju
8.32 jasny dukaz ze kb nemá, kdyby kb mel seklo by mu to ale neseklo protože o nem nevedel, nevim co tam vidíš IQ - level 0
8:53 to jako nevidíš ze ti hraci jsou uplne marni a nedokazou ho ani zabit ?
nebo jsi tak natvrdly a proc by mu nemelo sekat kb ? hrac je od nej docela daleko na to aby ho seknul prece nebude jen kvůli tobe missovat do prazdna
9:55 a tam je zase co za kb ?? hraci jdou jako na popravu není vůbec tezke nekoho z nich hitnout, tak kde mas to kb borce ?
Akorát ses tu ztrapnil bez hrat radsi na Jailbreak ten ti mozna pujde lip a prosím natačej jen speedhackery ty možná poznáš a rada pro tebe dej si cl_updaterate 100 - 102 a ex_interp 0 / 0.01 / 0.009 / 0.008
tak jsem tu zas a znovu a teď jsem tu ohledně releaseho, demo (http://leteckaposta.cz/173311084) od něj doputovalo až ke mě a jen se chci zeptat děláte si srandu ?

Ty časy co jsi vypsal Nardy to má byt co ??

Hele a příště až budeš někoho natáčet tak prosím, aspoň si dej ex_interp 0.008 - 0.03 maximálně jinak ty dema co tu postuješ ohledně knifeboteru jsou zkreslené a admin nevidí to, co hráč na obrazovce. (toť za 1.)
A za 2. k těm časum co jsi vypsal

7:51 hele muzes mi rict co tam vidíš ?? ja vidim hrace co nemaji tuseni kde jsou kteří dostavaji od nekoho lepšího nez jsou oni sami

8.10 jeden hrac se kouka do země druhy kouka po ptakach proc by tohle mel byt kb cas ?

8.32 jasny dukaz ze kb nemá, kdyby kb mel seklo by mu to ale neseklo protože o nem nevedel, nevim co tam vidíš IQ - level 0
8:53 to jako nevidíš ze ti hraci jsou uplne marni a nedokazou ho ani zabit ?

9:55 a tam je zase co za kb ?? hraci jdou jako na popravu není vůbec tezke nekoho z nich hitnout, tak kde mas to kb borce ?
Akorát ses tu ztrapnil bez hrat radsi na Jailbreak ten ti mozna pujde lip a prosím natačej jen speedhackery ty možná poznáš a rada pro tebe dej si cl_updaterate 100 - 102 a ex_interp 0 / 0.01 / 0.009 / 0.008
-
Knife - Pokročilý
[Vyřešeno]Stížnosti na Knife adminy/na
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnosti na Knife adminy/na
Na demo se podívá ještě jeden knife cheathunter a následně rozhodne. Do té doby má hráč unban.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Ahoj,
Nepřipadá ti divné, že ty sám máš permu za cheaty a obhajuješ tu kamarada zřejmě tobě podobného?
Samozřejmě nejsem neomylný jako každý clověk a jednal jak jsem uznal za vhodné. V případě rozhodnutí cheathunteru pro UB se hráčovi omluvím.
Nepřipadá ti divné, že ty sám máš permu za cheaty a obhajuješ tu kamarada zřejmě tobě podobného?
Samozřejmě nejsem neomylný jako každý clověk a jednal jak jsem uznal za vhodné. V případě rozhodnutí cheathunteru pro UB se hráčovi omluvím.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
Nardy píše:Ahoj,
Ano nikdo není neomylný, ale admin co má práva na knife serveru musí z tohoto dema jasně usoudit že tam nic není, neřekl bych kdyby to bylo něco složitého, ale tohle ? Prosím tě, nedělej si ze mě srandu.
Jinak, není divu že tu mám ban za kb když tu jsou admini tobě podobní.
e. Maxwell : Zdrž se spamu a podobných nevhodností. Již se ti zde vyjádří jen HLSA a CHH knife serverů Excision, který rozhodne. V případě spamu či nevhodného chování topic uzamknu a on si to potom odemkne a vloží verdikt.
-
Knife - Pokročilý
Kamarád je nesvéprávnej? Unban žádost si může sepsat sám, my ho neukousneme.
Vyřiď kamarádovi, že se mu za komplikace omlouváme a unban mu zůstává.
Přejeme nadále příjemné hraní na gamesites serverech.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
eXcision píše:Kamarád je nesvéprávnej? Unban žádost si může sepsat sám, my ho neukousneme.
Unban žádost si sepsal sám, ale neuspěl, ban mu byl nadále ponechán a kdyby to udělal znovu tak by se nic nezměnilo, já bych do topicu psát nemohl a on by se asi neobhájil.
Děkuji za rychlé vyřízení.
-
Knife - Pokročilý
To si děláte srandu už ne?
Dlouho jsem vydržel mlčet a dělat jako že nic nevidím, ale zabanovat Re1easeho za KB je fakt vrchol vtipu. Demo je čisté a absolutně nechápu jak profesionál Maxwell může soudit KB. Vlastně ano chápu, on nemá kdo by to dělal tak se alespoň snaží.
Každopádně demo je clear a myslím si, že by tam slušelo napsat nějakou pěknou omluvu.
Perlička na dortu je, že opravdové cheatery si tady nikdo zabanvat nedovolí
Wolfik je první v HLstats, ano ten wolfik, co dostal permu už tak 5x a všem je to uplně u prdele 
e. Maxwell : Wolfíka jsem ti tehdy házel do pmky ještě, když jsi byl HLSA a neřešil jsi ho. (Přečetl jsi to, takže jsem myslel, že clear k mému verdiktu v UB, to tam teď již píšu vysvětlení.)
e. Killer: já si wolfa zabanovat dovolím ,ale potřebuju aktuální důkazy a ty se nedaří natočit

Každopádně demo je clear a myslím si, že by tam slušelo napsat nějakou pěknou omluvu.
Perlička na dortu je, že opravdové cheatery si tady nikdo zabanvat nedovolí

e. Maxwell : Wolfíka jsem ti tehdy házel do pmky ještě, když jsi byl HLSA a neřešil jsi ho. (Přečetl jsi to, takže jsem myslel, že clear k mému verdiktu v UB, to tam teď již píšu vysvětlení.)
e. Killer: já si wolfa zabanovat dovolím ,ale potřebuju aktuální důkazy a ty se nedaří natočit

-
KOFOLA - Spamer
Knife píše:eXcision píše:Kamarád je nesvéprávnej? Unban žádost si může sepsat sám, my ho neukousneme.
Unban žádost si sepsal sám, ale neuspěl, ban mu byl nadále ponechán a kdyby to udělal znovu tak by se nic nezměnilo, já bych do topicu psát nemohl a on by se asi neobhájil.
Děkuji za rychlé vyřízení.
Tak to se omlouvám, předešlé žádosti o unban jsem si nevšiml, a proto jsem ji také neřešil. Ještě jednou se tvému kamarádovi omlouváme za komplikace, které nastaly a přejeme mu bezstarostné a příjemné hraní na gamesites serverech.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1