Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[přijat]Jump's / mara

Příspěvekod Mara17 » 18 říj 2016, 14:58

Ahoj,chtěl bych požádat o práva na JUMP's

Nick ve hře: mara

Nick na fóru: Mara17

Profil na fóre: ZDE!

Věk: 15 (4x hotová akademie)-podle pokynů vedení

Steam nick: mara

Steam ID: STEAM_0:1:72621756

Hlstats: ZDE!

Nějaké bany, prohřešky: Ano jeden jsem dostal na basebuileru za stavění do campu kde jsem o hráči nevěděl,že staví vedle mě,poté na 2 nejmenovaných portálech jsem dostal permu za reklamu na gs portál (reklamu jsem dělal ještě když jsem byl admin) z banů jsem se poučil

Něco o mě: Ahoj jmenuju se Erik je mi 15 let chodím na střední školu na dopravní prostředky a logistiku.Společně s rodinou bydlím v Ústeckém kraji.Myslím si že umím zachovat klidnou hlavu a uchovávat server v pohodě.Mezi mé koníčky patří jakýkoliv sport ale věnuji se nejvíce hokeji ale zahraju si i florbal,fotbal na počítači nejčastěji hraju csko nebo goučko.Hodně lidí mě zde na gamesites znají na tomto portálu jsem už adminoval před cca rokem ale byl jsem zrušen za největší blbost (scam) ze které jsem se poučil a dostal jsem ukol abych ukázal,že jsem se změnil a udělal akademii 4x.Myslím si,že jsem se dost změnil snad mi daté šanci :-)

Proč bych tu chtěl adminovat: Důvod je taky z toho,že už jsem tu byl adminem cca 2 roky takže vím co a jak.Na servery moc nechodí dost adminům aktivní admini jsou co jsem tam viděl Tesko,Karmík a Basi chtěl bych jim pomoc na chodu serveru a udržovat server ke kldnému hraní a užívání si hry.

Děkuji vám za věnovaný čas k přečtení této žádosti a pevně věřím v její kladné vyřízení.
Mara17
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[přijat]Jump's / mara

od Rumcajz » 18 říj 2016, 14:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jump's / mara

Příspěvekod Maxipes » 18 říj 2016, 18:33

Kdo lze, ten krade. Zname prislovi.

Zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamitnuto] Jump's / mara

Příspěvekod Diaz » 18 říj 2016, 22:47 VIP

Prosim o vyjadreni jeho zamitnuti,kdyz tu byly nejake podminky + vyjadreni hlsa jestli delal test...diky
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Maxipes » 18 říj 2016, 23:52

Zadatel byl nekolikrat z postu admina zrusen. Kdyz byl rusen naposledy, bylo to z ciste etickeho duvodu, kdy okradl jineho admina a nasledne se snazil mlzit a lhat. Opakovane se mi do PM omlouval a tvrdil, ze se zmenil a ze da celou vec do poradku. Z dnesniho vyjadreni byvaleho admina Gluma, ktereho zadatel okradl vyplyva, ze zadatel opet jen lhal. K zadne naprave nedoslo.

Moralni statut zadatele je na urovni vsi, ktera zije v psim kozichu. Urcite neni slucitelny s pozici admina GS. O zadnych podminkach pro prijeti mi neni nic znamo, k tomuto zadateli je treba pristupovat striktne individualne. Dalsi info pripadne v PM.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Diaz » 28 lis 2016, 15:41 VIP

Po dlouhé domluvě bylo znova povoleno , aby žadatel šel na pohovor s HLSA , pokud bude všechno splnovat...
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Jump's / mara

Příspěvekod Karmik66 » 30 lis 2016, 19:09 VIP

Přijat, vítej.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Nábory Adminů