Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

M3ch0 / BASEBUILDER 1 - Žiadosť o práva

Příspěvekod KRVAVYANAL » 30 lis 2016, 20:30

Zdravím, spĺňam všetky podmienky pre prijatie a tak by som si dovolil požiadať vás o admin práva na BASEBUILDER 1 Servery.

Nick v hre : M3ch0

Nick na fóre : KRVAVYANAL

Profil na fóre : krvavyanal-u52872.html

Vek : 20

Steam nick : [420]*MECHO*[SVK] ale nájdete ma aj pod menom: mechoman1

Steam ID : STEAM_0:0:47527006

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... yer=504215

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, kontroloval som banlist 2 krát podľa steamID aj podľa nicku M3ch0 a nenašiel som žiadny ban :) Veľa krát som bol kicknutý adminom alebo zabitý pomocou grabu ale nič horšie. Chcem byť dobrý na základe stráveného času hraním, nie porušovaním pravidiel.

Niečo o sebe : Tak čaute, volám sa Filip, ale všetci ma volajú Mecho. Zmaturoval som na odbornej škole polytechnickej viac než pred rokom. Momentálne som zamestnaný dlhodobo v Holandsku :-D Vo voľnom čase sa venujem športu, filmom a PC hrám, jazdím na bycikli každý deň, chodím von s partiou viacerích národností :-D a samozrejme veľkú časť času trávim hraním zrovna CS 1.6 odkedy som prišiel do Holandska.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, byť pre portál prínosom, ale žiadosť podávam konkrétne na BASEBUILDER server a skutočný dovod podania o žiadosti je neustále porušovanie pravidiel, bugovanie a nespravodlivosť na servery, admini prichádzajú nachvíľu - akoby ich niekto privolal spraviť poriadok a keď admin odíde hráči "si robia čo chcú" - už som aj pridal post s videom a sťažnosťou na porušenie pravidiel. Asi pred mesiacom sa mi podarilo obnoviť VIP na servery - kúpil som si ho v roku 2011 a to znamená že som mal vtedy 15 rokov - vtedy som hrával takmer neustále :-D . S hraním CSka mám veľké skúsenosti bol som adminom na viacerých serveroch s modamy : HNS, Deathrun a BaseBuilder, mal som práva aj na dedicated HNS servery, dokonca som si aj sám nainštaloval do cstrike (v NEW GAME) amxmodmenu+blockmaker a HNS mod, ovládam amxmodmenu bez problémov. Chcel som na vašom servery len hrávať ale keď vidím aká je tam situácia každý deň - povedal som si, že skúsim požiadať o admin práva a napomôcť so spravodlivosťou a hraním na servery.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné a skoré vybavenie.
steam nick [420]*MECHO*[SVK]
KRVAVYANAL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

M3ch0 / BASEBUILDER 1 - Žiadosť o práva

od Rumcajz » 30 lis 2016, 20:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: M3ch0 / BASEBUILDER 1 - Žiadosť o práva

Příspěvekod Kavik444 » 30 lis 2016, 21:58

V řešení. Prozatím si mě přidej na steamu.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů