• Stránka 1 z 1
[Přijat]Práva Furien
Zdravím rád by som si požiadal admin práva na Furien 1
Nick v hre : L1; ZeTePe
Nick na fóre : ZeTePe
Profil na fóre : zetepe-u47731.html
Vek : 17
Steam nick : ZeTePe
Steam ID : STEAM_0:0:144006070
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=607603
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Zatial žiadny ban nemám a dúfam že ani nebudem mať.
Niečo o sebe : Čau volám sa Tomáš bývam v malej dedinke a rád si zahrám futbal, dedinský hokej, florbal, ale taktiež basketbal ale mojou záľubou je hlavne PC /NTB/. Chodím do školy SOŠ Stará turá odbor mechanik-nastavovač a tento odbor ma veľmi baví a rád by som sa tým odborom v blízkej budúcnosti živil
. Taktiež ako mi bolo odporučené ísť na akadémiu tak som sa zaprel a šiel tam kde ma to taktiež veľmi bavilo je to dobrý pocit niekoho nahlásiť a na druhý deň sa pozrieť že má ban a dúfam že v blízkej budúcnosti taktiež si už budem môcť dať ten baník 
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem portál gamesites zbaviť od cheaterov nech každý ukáže čo vňom je a nie si zapať proram ktorý za vás hrá.
Ďakujem za veškerú odpoveď. BTW Akadémia bola premňa výborná skúška či to zvládnem alebo nie ale nakoniec som to prekúsol
a nakoniec to bola sranda
.
Nick v hre : L1; ZeTePe
Nick na fóre : ZeTePe
Profil na fóre : zetepe-u47731.html
Vek : 17
Steam nick : ZeTePe
Steam ID : STEAM_0:0:144006070
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=607603
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Zatial žiadny ban nemám a dúfam že ani nebudem mať.
Niečo o sebe : Čau volám sa Tomáš bývam v malej dedinke a rád si zahrám futbal, dedinský hokej, florbal, ale taktiež basketbal ale mojou záľubou je hlavne PC /NTB/. Chodím do školy SOŠ Stará turá odbor mechanik-nastavovač a tento odbor ma veľmi baví a rád by som sa tým odborom v blízkej budúcnosti živil

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem portál gamesites zbaviť od cheaterov nech každý ukáže čo vňom je a nie si zapať proram ktorý za vás hrá.
Ďakujem za veškerú odpoveď. BTW Akadémia bola premňa výborná skúška či to zvládnem alebo nie ale nakoniec som to prekúsol

-
ZeTePe - Pokročilý
[Přijat]Práva Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1