• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Žádost o práva na Basebuilder 1
Nick ve hře: !Joker! Im Back !
Nick na forum: lukan99
Profil Na forum: lukan99-u9959.html
Věk: 18
Steam Nick: "PowerGod"
Steam ID: STEAM_0:0:175933
Hl staty: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=32362
Nějaké bany na ( GS, nebo jiný portál ): Ne žádny ban nemam na serveru se snažím chovat slušně a hraju jen na gamesites
Něco o mě: Ahoj jmenuji se Lukáš
jsem učeň na strojírenské škole (nástrojař). Rád po dlouhé a náročné škole si dám vždycky v klídku Counter Strike 1.6 a nebo si jdu s mojí přítelkyní udělat hezký den nebo večer a druhý den opět na novo
Tím bych ukončil něco o mě
a ještě tu mám jednu méně cenou informaci kdysi jsem už dávno na GS admin byl
Proč bych chtěl být admin: Jelikož jsem opět znovu začal hrát Cs 1.6 a hned jsem se připojil na BB1 a bylo to pro mě neskutečné se vrátit do starých kolejí
a nemohl jsem si pomoci hrát jiný mód či normál, tak jsem si řekl že budu opět hrát BB1, ale po chvilce mě to začínalo nudit, protože na serveru je pořád blokování a uražení do rodiny a další přestupky. Tak jsem si řekl, už dost a pomůžu AT a doufám že dáme server do pořádku
Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne !Joker!
Nick na forum: lukan99
Profil Na forum: lukan99-u9959.html
Věk: 18
Steam Nick: "PowerGod"
Steam ID: STEAM_0:0:175933
Hl staty: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=32362
Nějaké bany na ( GS, nebo jiný portál ): Ne žádny ban nemam na serveru se snažím chovat slušně a hraju jen na gamesites

Něco o mě: Ahoj jmenuji se Lukáš

Proč bych chtěl být admin: Jelikož jsem opět znovu začal hrát Cs 1.6 a hned jsem se připojil na BB1 a bylo to pro mě neskutečné se vrátit do starých kolejí

Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne !Joker!
-
lukan99 - Amatér
[Zrušen] Žádost o práva na Basebuilder 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Basebuilder 1
Zdravím,
nahlaš alespoň 5 hráčů do sekce Porušení pravidel a pak se mi ozvi pomocí soukromé zprávy zde na webu.
V řešení.
nahlaš alespoň 5 hráčů do sekce Porušení pravidel a pak se mi ozvi pomocí soukromé zprávy zde na webu.
V řešení.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1