• Stránka 1 z 1
Pomalý internetový prohlížeč
Zdravím, používám, respektive jsem používal roky internetový prohlížeč Mozilla Firefox, ale jednou při spuštění tohoto prohlížeče to chtělo po mně nějakou aktualizaci, tak jsem neváhal a a využil ji, ALE, od té doby je prohlížeč úplně pomalý, když chci otevřít nějakou stránku, tak to trvá věčně, nějak se mi tento problém nechtělo řešit, tak jsem přešel na Google Chrome, zvykl jsem si na něj a používal ho cca tak 2 týdny, dnes, když jsem ho otevřel, tak nastal ten samý problém který popisuji nahoře, už nemíním stahovat další prohlížeč jen poroto, abych ho mohl využívat další dva týdny, než mě zase zradí. Proto píšu sem, jestli někdo nezažil stejný problém, nebo jestli někdo neví jak to napravit.
Předem díky za kladné odpovědi
Předem díky za kladné odpovědi

-
Sikistyle - Kolemjdoucí
Pomalý internetový prohlížeč
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pomalý internetový prohlížeč
skús odinštalovať prehliadač a znova nainštalovať ale potom si dávaj pozor pri inštalácii na tie aktualizácie

Bývalý:
CS 1.6 Server Admin (potom admin)
(ZM/JB/COD)
Redaktor
PC Support
DJ Fero
Odchod dobrovoľný

-
FreestylerJB - Zkušený
nebudeš mi věřit, ale tohle už jsem zkoušel i firefoxu, nepomohlo
-
Sikistyle - Kolemjdoucí
Teď jsem zjistil že se mi zpomalil docela i cely PC, některé programy načítají dlouho, některé jsou v pohodě, mam rok starý PC, dokonce ještě ani rok tomu nebude, jestli jsem nestáhl nějaký vir nebo něco, v PC nejsem nějaký odborník, budu rád za každou pomoc
ps. Ccleanrem a anitivirem (avast) jsem projel cely PC
ps. Ccleanrem a anitivirem (avast) jsem projel cely PC
-
Sikistyle - Kolemjdoucí
Tiez mozes skusit defragmentovat disk a skontrolovat si ake mas nainstalovane programy ci tam nahodou nemas nejake ktore nepouzivas a zbytocne nebezia nejake v pozadi.
Skontroluj si viac krat za den rychlost netu na speedtest.net ci sa ti nemeni nejako velmi ping alebo rychlsot internetu.
Skontroluj si viac krat za den rychlost netu na speedtest.net ci sa ti nemeni nejako velmi ping alebo rychlsot internetu.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
K antiviru mozes dodat aj nejake anti-spyware, ja napriklad mam "SuperAntiSpyware" a obcas ho pouzijem na extra kontrolu.
Tiez pouzivam uz len chrome nakolko mozilla mi vzdy po case pouzivania zacala zrat aspon 500mb ramky. Ak este nemas tak odporucam add-on do chromu "Adblock" ktory ti bude blokovat zbytocne reklamy na webe cim znizi riziko chytenia virusov.
Tiez pouzivam uz len chrome nakolko mozilla mi vzdy po case pouzivania zacala zrat aspon 500mb ramky. Ak este nemas tak odporucam add-on do chromu "Adblock" ktory ti bude blokovat zbytocne reklamy na webe cim znizi riziko chytenia virusov.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Thony píše:K antiviru mozes dodat aj nejake anti-spyware, ja napriklad mam "SuperAntiSpyware" a obcas ho pouzijem na extra kontrolu.
Pravdou je, ze mozilla firefox (v aktualnej verzii s par pluginmi) je heavyweight prehliadac. Pouzivam sice viac ako jeden addon, no mozilla mi papa slusnych 760MB z RAM. Pre slabsie pecka doporucujem novu Operu Next, alebo Chrome.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
Tak jsem zjistil že se mi zpomalil celý PC, projel jsem to vším čím se dalo, jak už jsem psal i výš, ccleaner, antivirem tou největší kontrolou, defragmentoval jsem celý disk, aktualizoval jsem co se dalo a je to beze změny, nenapadá vás ještě něco ?, jinak to budu muset hodit do servisu, což se mi moc nechce
PS: hry se mi vůbec nesekají, jednou naplno tak jak mají
PS: hry se mi vůbec nesekají, jednou naplno tak jak mají
-
Sikistyle - Kolemjdoucí
využití procesoru je cca 10 - 20 % a využití paměti je cca 1.40 GB
-
Sikistyle - Kolemjdoucí
Tak ak si naozaj nevies pomoci tak preinstaluj windows. Vacsinou ked nic nepomaha tak je to posledne riesenie a urcite lepsie ako to davat do servisu lebo sa moze stat ze spravia to iste 

Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
dlho ziadna odpoved, povazujem za vyriesene, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1