• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik Fábie, War1
Nick ve hře: Škoda Fábie 2004 Rs
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17 let
Steam ID: STEAM_0:0:190433736
Sekce: WarCraft 1
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... ayer=74568
Proč chci akademika: Rád pomáhám lidem, nemám rád bezpráví, už teď pomáhám nováčkům na serveru když mají potíže
s bindováním, či příkazy do chatu, zkratky a podobně.
Moje prohřešky: Prohřešek mám pouze na GS, což byl BAN za cheating. Konkrétně AimBot, WallHack. Tohoto přestupku jsem
se nedopustil já, jakožto žadatel, ale návštěva, konkrétně synovec, který hrál na mém PC. Přístup k
hackům měl velmi snadný, protože mám zálibu tyto prográmky a podobné hračičky vytvářet. Sám si je
zkouším, ale pouze offline.
Zde žádám poprvé, doufám, že jsem vše vyplnil jak mám a těším se na naši spolupráci.
K závěru by jsem rád dodal, že na STEAMU nemám odehranou ani minutu, doposud jsem hrál pouze na NONSTEAM, ale denně
trávím dost času u PC (díky mé profesi), že požadovaných 20 hodin hravě doženu.
S pozdravem Fábie.
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17 let
Steam ID: STEAM_0:0:190433736
Sekce: WarCraft 1
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... ayer=74568
Proč chci akademika: Rád pomáhám lidem, nemám rád bezpráví, už teď pomáhám nováčkům na serveru když mají potíže
s bindováním, či příkazy do chatu, zkratky a podobně.
Moje prohřešky: Prohřešek mám pouze na GS, což byl BAN za cheating. Konkrétně AimBot, WallHack. Tohoto přestupku jsem
se nedopustil já, jakožto žadatel, ale návštěva, konkrétně synovec, který hrál na mém PC. Přístup k
hackům měl velmi snadný, protože mám zálibu tyto prográmky a podobné hračičky vytvářet. Sám si je
zkouším, ale pouze offline.
Zde žádám poprvé, doufám, že jsem vše vyplnil jak mám a těším se na naši spolupráci.
K závěru by jsem rád dodal, že na STEAMU nemám odehranou ani minutu, doposud jsem hrál pouze na NONSTEAM, ale denně
trávím dost času u PC (díky mé profesi), že požadovaných 20 hodin hravě doženu.
S pozdravem Fábie.

-
Fabie - Pokročilý
[Zamítnuto] Akademik Fábie, War1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik Fábie, War1
Byl reset HLstats. Nahraj aspoň 10 hodin a pak se mi ozvi do soukromé zprávy na webu.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1