I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Sťažnosť KN1FER

Příspěvekod rio77 » 02 pro 2016, 22:22

Server: JB #1

Popis situácie/ prehrešky admina: Ahojte, začnem asi tak, že dnes poobede som hral cs a spoznal som hráča KN1FER, ktorý ako podľa nie len môjho usúdenia má veľmi, ale až prehnane veľmi vysoké ego. Mali sme poobede nejaké spory tak okay, začal sa mi v podstate vyhrážať, že mi dá ban za provokáciu. Dokonca mi aj nadával. Odpísal som mu, že s ním normálne diskutujem, ale k veci. Teraz pred pár minútami na mape jb_nrx sme hrali stoličky čo bežíte dookola, bolo 5 živých T a 4 stoličky, CT ovládalo panel s "nástrojmi" (zap. hudby a pod.) tak on si nevšimol vymazal jednu stoličku, stopol to a zabil len jedno CT. Povedal som, kašlem na túto atrakciu ideme inam. KN1FER mi napísal: "Prečo nadržuješ?" Povedal som mu, že nenadržujem. Lebo to Tčko zabil Ghost(hráč) a malo zomrieť ešte to Tčko ktoré nemalo stoličku. No nechal som ho tak, lebo Ghost to pokazil ospravedlnil sa hráčovi za FK a pokračovali sme. No v kútiku duše som myslel, že mi KN1FER napíše aspoň "Ospravedlňujem sa ti." ale on nič. Tak som si povedal "Toto je teda prístup admina." Tak teda, ďalšia mapa. Napojím sa k CT. Skončilo VD. Vezmem simona. Ideme na farbičky (jb_dusty). Povedal som "pôjdete na čiernu farbu na farbičkách." No jedno VIP chcelo farbičky pustiť. Tak som ho zabil. Potom ešte do toho skla narazil aj Pán "Najfer" a pokračoval dalej na čiernu farbu tak som si povedal, jeho nechám, nemal zámer to pustiť. Nové kolo. Dostal som ban za nadržiavanie. Dobre. Prešlo 5 min. napísal som mu, idem dať na teba sťažnosť. A ešte som dopísal "to je hrôza týto noví admini na GS." a na to prišlo MUTE na 10min. za provokáciu. WTF?! To akože chalan vážne nezvláda, že mu niečo poviem úprimne, alebo mu dám šancu? Vážne si musíš dokazovať, že máš nejakú moc a ja som oproti tebe h****? Vážne sa tak cítiš? Vážne? Ja ti niečo poviem. Nemaj komplexy, že niekto sa do toho viacej rozumie než ty. Nežiadam o nejaký UnBan, len som chcel poukázať čo máte v AT na GS a aby sa chlapec najskôr naučil niečo, než dostane práva a to vám nepoviem len ja. Ale všetci hráči, čo v tú chvíľu hrali na JB1. Pekný deň.

-Rio 2k16.

Dôkazy: Chcete dôkaz, že som dostal ban a mute?
-Rio 2k16
rio77
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Sťažnosť KN1FER

od Rumcajz » 02 pro 2016, 22:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sťažnosť KN1FER

Příspěvekod DarkMouse » 02 pro 2016, 22:33 VIP

Pokud hodláš adminy provokovat, budeš za to samozřejmě trestán. Mě toto napsat někdo kdo o mě absolutně nic neví, hodím mu víc jak 10 min. Ze stížnosti nechápu na co si jasně stěžuješ.. je to napsané stylem pohádka na dobrou noc a skáčeš z jedné věci na další a potom zase zpět. Naprosto chaotické a nejasné, až to napíšeš jasně a bude tam i důkaz atp, budeme se o něčem moct bavit.

Zamítám
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy