I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

(Vyřešeno)Pan Life

Příspěvekod Neha » 03 pro 2016, 10:29

1.Hned na začátku dema Life řekne aby Tčka doplnili ve chvíli kdy mají všichni doplněno, jeden hráč odejde od svého kolegy a doplní na druhou stranu, Life to vůbec neřeší. Poté dává nesmyslné příkazy "zebry skočí", "znovu skočí" a zabíjí ty zebry co neskočily. Celou dobu VIP nemá žádné příkazy na kterých by mohlo umřít a zebry vyzabíjel na nesmyslných příkazech. Poté co jsem se ho do chatu zeptal na to proč nadržuje, tak mi řekl "protože chci, protože mě to baví"

2. 2:40 Ronaldo dostává FK za který poté nedostal VD.

3. 4:00 Měli jsme se co nejblíže přiblížit k deaglu. Já ho sebral a dostal jsem za to kill. (logicky jsem u něj byl nejblíže ze všech)
A hráči kteří nesplnili příkaz a k deaglu se nepřiblížili nedostali žádný trest.
Poté Life znovu říká, že nadržuje protože ho to baví a protože mě nemá rád.

4. 27:30 Měli jsme čupět na čáře, nehýbat se a Life řekl, že se bavil s DarkMousem a když dá tento příkaz, tak se máme postavit a že prý na to máme 10s. Poté zabíjel hráče kteří se postavili. Podle mě nesmyslné slovíčkaření jelikož hráči věři že admin říká pravdu a snaží se je naučit nové pravidlo které se na poradě změnilo.

http://leteckaposta.cz/803973561

PS.: Life prý pozdravuje.
Neha
Zkušený
Zkušený

(Vyřešeno)Pan Life

od Rumcajz » 03 pro 2016, 10:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pan Life

Příspěvekod byLife » 03 pro 2016, 10:46 VIP

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nečekal jsem, že to až takhle vypíšeš, děkuju, že i název topicu je takový, jaký jsem si přál.. Jen si tam mohl ještě doplnit že Mr nebo tak něco, aby to mělo šmrnc 8-)

Každopádně..

1. Co se týče doplnění, mají doplnit mezi ty 2 cely, neboli do toho rohu té čáry, protože doplnil jeden, druhý už doplnit nemohl, logicky.. O příkazu zebry skočí, ještě jednou skočí se s tebou ani nebudu bavit, protože tady není co rozebírat a pokud to bereš jako demenci, tak tím pádem nebudeme používat ani příkazy typu VIP si zahrajou na simona.. Life půjde sem a Dany sem .. :roll:

2. Zapomněl jsem na jeho VD, ale jak tak koukám, tak si o tom věděl a mohl si mi to připomenout, ne ? Každý někdy na to VD zapomene, já si vzpomněl až poté, co jsem znovu viděl jeho nick, omluvil jsem se mu a řekl, že mu ho nahlásím další kolo, ale to se už odpojil

3. Máš jít k němu, né ho sebrat, sebral si ho, dostal si kill, pak jsem dgl sebral a atrakce se ukončila.. Proboha.. A ano, řekl jsem ti to, protože jestli neumíš základní pravidla co se JB týče a píšeš hrdě, jak mě hodláš nahlásit a vysloveně mě tím úmyslně provokuješ, tak se s tebou ani nehodlám bavit, jak ty k Lifemu, tak Life k tobě.

4. Normální chyták, za které mě mé HLSA na 1.6 ještě pochválilo, jednalo se o to stejné, jen s rozdílem, že jsem řekl se to řešilo na fóru. (Jděte v čupe na čáru a tam se nebudete hýbat.. Takže, podle nových pravidel co se vypisovali na foru se máte postavit, máte 10 sekund na splnění příkazu[zabiju ty co se postaví] {Jeden admin má to samé co ty, ale poté napíše naše HLSA, že je to náhodou super a nevidí v tom problém})Logicky pokud by se nejednalo o chyták daný admin by neměl nikoho zabijet, čili i kdyby jste zůstali čupět nebo se postavili, máme vás to nejdříve naučit. Takže tady taktéž není co řešit.
byLife
CS:GO Admin

Příspěvekod Neha » 03 pro 2016, 11:19

1) Když dáváš příkazy pro zebry z důvodu je nachytat a zabít, tak musíš podobný příkaz říct i pro VIP aby to bylo fér.

2) Za zapomenuté VD je ban a já tu nejsem od toho, abych ti připomínal tvoje povinnosti.

3) Hráči se ani nepohnuli=neplnili tvůj příkaz.

4) "Logicky pokud by se nejednalo o chyták daný admin by neměl nikoho zabijet" ----->o to právě jde! Hráči se v dobré víře postavili s tím, že kill nedostanou a ty jsi je zabil.
Neha
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod byLife » 03 pro 2016, 11:26 VIP

Neha píše:1) Když dáváš příkazy pro zebry z důvodu je nachytat a zabít, tak musíš podobný příkaz říct i pro VIP aby to bylo fér.

2) Za zapomenuté VD je ban a já tu nejsem od toho, abych ti připomínal tvoje povinnosti.

3) Hráči se ani nepohnuli=neplnili tvůj příkaz.

4) "Logicky pokud by se nejednalo o chyták daný admin by neměl nikoho zabijet" ----->o to právě jde! Hráči se v dobré víře postavili s tím, že kill nedostanou a ty jsi je zabil.

pls šéfe

1. :o :o :o :o :o :o :o :o

2. To teda není, je na daném adminu jak se v takové situaci zachová. Většinou pokud se hráč omluví s tím, že zapomněl někdy se to ani přehozem neřeší, když víme, že hráč je zcela normální a ví co dělá, protože né káždý si může všechno tak dobře pamatovat, jako ty.. Daná situace se řeší Banem, přehozem a nebo domluvou.. Není pevně stanovené, že je za to ban. Sám tomu pořádně nerozumíš, tak nevím co to tady vytahuješ za hlouposti.. Každopádně nejsi tu od toho ? Kdyby si byl u CT a po pár kolech řekl, že si o tom VD věděl, ale nejsi tu od toho, aby si něco připomenul na místě bych tě přehodil, protože to je jen demence daného hráče úmyslně poškodit za účelem si navýšit ego

3. Vlastně, ono tam bylo víc DGL než jeden který si sebral, čili mohli i nadále plnit příkaz i poté co jsem tě zabil a sebral ho já :lol:

4. Stává se, ty za chytáky nezabíjíš ?

..

Už nespamuj, měl si dost místa se zde vyjádřit, nyní to nech na někom, kdo rozhodne o tom co bude
byLife

Příspěvekod DarkMouse » 03 pro 2016, 11:53 VIP

1. Blbost
2. Stane se, pokud zde padla omluva a neúspěšný pokus o rozdání VD, nedá se nic dělat
3. Toto bylo také v pořádku, vzal jsi deagle a měl jsi dostat kill, klasický "chyták"
4. Absolutně nechápu o co zde šlo.. poprosím abys mi konkrétně popsal celou situaci

PS: Děkuji za pozdrav, ale toto už používám já :roll:
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod byLife » 03 pro 2016, 12:35 VIP

DarkMouse píše:1. Blbost
2. Stane se, pokud zde padla omluva a neúspěšný pokus o rozdání VD, nedá se nic dělat
3. Toto bylo také v pořádku, vzal jsi deagle a měl jsi dostat kill, klasický "chyták"
4. Absolutně nechápu o co zde šlo.. poprosím abys mi konkrétně popsal celou situaci

Zákazy maji všechny, jen stát můžou a povídam ,,pujdete v cupe na caru a tam se nebudete hýbat". Zabil jsem par hráčů co se postavili a rekl: ,,nedávno jsem se bavil s Darkmousem a měli by jste se postavit a ne cupet, mate 10sekund na splnění příkazu" a zabil jsem ihned každého co se postavil, protože žádný příkaz nezaznel. 1-2 hráči max 3

Existuje milion situaci kde a jak se da použít .. Cupnete si .. Proč cupite, máte se postavit pokud vim atp.
byLife

Příspěvekod Neha » 03 pro 2016, 20:18

DarkMouse píše:1. Blbost

1) To je to samy jako kdybych na atrakci poslal jen zebry a VIP by si počkalo na PP.
2) Řekl sorry nahlásím ti VD, to pak nenahlásil. V PP by za to dostal ban, tak nevím proč píšeš že je to v pořádku.
3) Byli jsme tam 3 a zbývající 2 Tčka nesplnili příkaz = měli dostat nevýhodu nebo kill.
4) Co takhle si pustit to demo který od nás při každý stížnosti vyžadujete? Najednou to vypadá že ho vlastně vůbec nepotřebuješ.
Neha
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DarkMouse » 03 pro 2016, 20:26 VIP

Snažíš se nachytat lidi, kteří umí pravidla 100x víc než ty a potom se ti to nevyplácí, stížnost není v ani jednom bodu oprávněná, radím ti si dostudovat pravidla když chceš někoho nachytávat ;)
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod Neha » 03 pro 2016, 20:45

Tak díky Darku, alespoň tu máme precedens pro vyzabíjení pouze určité skupiny hráčů na čáře. Nerozdání VD(vždyť omluva vlastně stačí). A v neposlední řadě taky pro to, že když se k něčemu mám přiblížit, tak můžu zůstat stát na místě.
Neha
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Lotr778 » 04 pro 2016, 18:32

To je jak komando, si krejete záda....... AAAB ALL ADMINS ARE BASTARDS :)))
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy