I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] StEkO/ Neopravneny Kick

Příspěvekod Radq » 04 pro 2016, 17:56 VIP

No takže začnem takto .. Obyčajne Ctčko zabilo bezdovodne jedno T ... Admin Steko ho grabol a sa ho pytal ze prečo ho zabil .. a Hrala adminovy hlasno TV ... Ja som bol sice T ... tak som napisal Vypni si tu telku ... A dostal som kick

http://leteckaposta.cz/124133930

(VIP) Chodiaca Kapuca : Vypni si tu telku ...
*** Chaspele killed Chodiaca Kapuca with a headshot from m249 ***
Heroin is joining the Counter-Terrorist force
(VIP) ZkusenaZebra : taky bot :D
Kicked by Console
Kicked
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ :) :) :)
Radq
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] StEkO/ Neopravneny Kick

od Rumcajz » 04 pro 2016, 17:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: StEkO/ Neopravneny Kick

Příspěvekod STeKo » 04 pro 2016, 18:14

Tak postupne.. o tom kto si a že si šľahnutý na hlavu som sa už presvedčil.. to že na tvoje výlevy sprostosti nie som zvedavý vieš už aj ty..

Napojím sa na server JB1 (cca 9-10 hráčov, hádajme prečo?), ty a tvoji kamaráti u CT, samozrejme samé killy v štatistike ale Sajmona ste si za minútu toho ako som vás pozoroval nezobrali a tak som vás rad radom popresúval k Tčkam.. Samozrejme veľkí hrdinovia a všetko je vám smiešne, niektorí tvoji kamaráti sa hrali ešte na väčších hrdinov ako ty a dali sa späť k CTčkam.. Načo aj doplatili.. Ty si to zobral takým spôsobom že ma budeš chcieť pred ostatnými asi zhodiť a začal si ma neustále spamovať pripomienkami.. Počúvaj ma chlapče, ty si ma ani nevyhodil na tento svet ani nie si Boh svätý aby si mi neustále spamoval či do chatu alebo do pošty a ja to tolerovať nebudem. Som adminom snažím sa pomáhať ale nikto so mnou vydrbávať nebude a nebude sa hrať že mu patrím za to že mám práva.

Kick si dostal za spam do chatu a pošty, napriek tomu že som ti odpovedal do voicu a myslím si že aj do pošty som ti raz odpovedal. To že mám ja zapnutú telku je moja súkromná vec, po prvé nehrala hlasno natoľko aby si ohluchol a po druhé nebol som CTčko a práve kvôli tom som k nim ani nešiel a hral som ako Tčko ktoré mikrofón keď nechce nepotrebuje. To že som admin a musím niekedy zasiahnuť už nepredvídateľná situácia.

Pevne verím že ešte predtým ako som prišiel na server ste rozdávali FK/MFK a kazili ste hru a dúfam že nejaká dobrá duša bude mať nejaký dôkaz a konečne odtiaľto poletíš lebo si myslíš že si pánom sveta ale doma musíš byť tak či tak vždy keď sa zotmie.. Tak sa prosím ťa spamätaj a nesnaž sa so mnou do budúcnosti znova zametať.

Kúp si VIP/EVIP a podpor tento skvelý portál www.gamesites.cz :!: :!: :!:
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Radq » 04 pro 2016, 18:22 VIP

STeKo píše:Tak postupne.. o tom kto si a že si šľahnutý na hlavu som sa už presvedčil.. to že na tvoje výlevy sprostosti nie som zvedavý vieš už aj ty..

Napojím sa na server JB1 (cca 9-10 hráčov, hádajme prečo?), ty a tvoji kamaráti u CT, samozrejme samé killy v štatistike ale Sajmona ste si za minútu toho ako som vás pozoroval nezobrali a tak som vás rad radom popresúval k Tčkam.. Samozrejme veľkí hrdinovia a všetko je vám smiešne, niektorí tvoji kamaráti sa hrali ešte na väčších hrdinov ako ty a dali sa späť k CTčkam.. Načo aj doplatili.. Ty si to zobral takým spôsobom že ma budeš chcieť pred ostatnými asi zhodiť a začal si ma neustále spamovať pripomienkami.. Počúvaj ma chlapče, ty si ma ani nevyhodil na tento svet ani nie si Boh svätý aby si mi neustále spamoval či do chatu alebo do pošty a ja to tolerovať nebudem. Som adminom snažím sa pomáhať ale nikto so mnou vydrbávať nebude a nebude sa hrať že mu patrím za to že mám práva.

Kick si dostal za spam do chatu a pošty, napriek tomu že som ti odpovedal do voicu a myslím si že aj do pošty som ti raz odpovedal. To že mám ja zapnutú telku je moja súkromná vec, po prvé nehrala hlasno natoľko aby si ohluchol a po druhé nebol som CTčko a práve kvôli tom som k nim ani nešiel a hral som ako Tčko ktoré mikrofón keď nechce nepotrebuje. To že som admin a musím niekedy zasiahnuť už nepredvídateľná situácia.

Pevne verím že ešte predtým ako som prišiel na server ste rozdávali FK/MFK a kazili ste hru a dúfam že nejaká dobrá duša bude mať nejaký dôkaz a konečne odtiaľto poletíš lebo si myslíš že si pánom sveta ale doma musíš byť tak či tak vždy keď sa zotmie.. Tak sa prosím ťa spamätaj a nesnaž sa so mnou do budúcnosti znova zametať.

Kúp si VIP/EVIP a podpor tento skvelý portál http://www.gamesites.cz :!: :!: :!:

Hrdinko :D :D ... STEKO HRDINKO :D :D ... Ach som sa pekne zasmial na tom .. co si mi pisal ?? ... Do VOICU si nič nepovedal lebo si bol T !!!! ako vraviš !! ... Do pošty žiadna sprava mi neprišla !! .. kludne možem celu Konzolu ukazat .. A ja som ti do pošty nenapisal !! ... Som sa ta 3 krat niečo pital do CHATU .. z rozdielom -10-15 sekund .. a si neodpovedal .. a jakmile si sa ozval tak ti hrala Telka .. som ti napisal vypni si telku .. ziadne meno ani nič .. a ty Kick .. Nemusiš si vymislat ze som ti posielal poštu alebo ničo ... take ... Ano bol som u CT .. nezobral som SIMONA .. dostal som PREHOZ .. toto sa vyriesilo .. newiem prečo to tu vytahujes. . ked tuna sa riesi neopravneny Kick ... Noajak .. šikulka si ty Steko .. MFk 1000 krat za den .. Vies co to je :D ... Pozri sa na moje killly .D ... mam ich tolko ze ty za cely zivot hrania nebudes mat tolko :DDDDDDDD .... To je iba tvoj debilny nazor .. Ty si myslis ze si panom sveta ... co si ??? OBYCAJNE ***** .. takže Nevymislaj si prosim ta pekne :D ... a spravaj sa na svoj vek ....
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“ :) :) :)
Radq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JayoX » 04 pro 2016, 18:26 VIP

Adminovo vyjádření k situaci tu máš. Hraj bez připomínek a nebudeš dostávat kicky.
Vyřešeno.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod STeKo » 04 pro 2016, 18:31

1. V prvom príspevku si napísal že som sa pýtal CTčka prečo zabil Tčko a teraz mi povieš že som do voicu nič nepovedal lebo som bol T?
2. Nebudem ich mať toľko jak ty lebo to nie je pre mňa život.. nemusím chodiť po kanáloch aby ma niekto nezbil jak ty.. nemám zúfalý život plný predsudkov ktoré pľuješ do vzduchu jak besnotu a snažíš si potom dokazovať že nie si taká nula na internete..

P.S. Na gamesites.cz budú vianočné zľavy na VIP/EVIP. Stále váhaš? Nemal by si !
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Radq » 04 pro 2016, 18:49 VIP

STeKo píše:1. V prvom príspevku si napísal že som sa pýtal CTčka prečo zabil Tčko a teraz mi povieš že som do voicu nič nepovedal lebo som bol T?
2. Nebudem ich mať toľko jak ty lebo to nie je pre mňa život.. nemusím chodiť po kanáloch aby ma niekto nezbil jak ty.. nemám zúfalý život plný predsudkov ktoré pľuješ do vzduchu jak besnotu a snažíš si potom dokazovať že nie si taká nula na internete..

P.S. Na gamesites.cz budú vianočné zľavy na VIP/EVIP. Stále váhaš? Nemal by si !

Ale ty si pisal že si mi odpovedal do voicu .. newies co pišeš a čo robiš .. to až tak to Csko z tebou robi :/ .. mal by si si dat pauzu :D :D ...

Si zabeeel :D :D :D ... Po kanaloch možno chodiš ty :D ...Ked vobec chodiš a nesi na voziku :/ .. to by blo blbe :) ..V skutočnosti by si sa skryval .. jake rečičky maš na internete a v skutočnosti sa skryvaš za druhych .. ach jaj .. sa už spamataj moj zlaty ..

P.S. Navštiv Psychologa .. možno ti pomože :D Ale to pochybujem Tebe ani to nepomože :D
Radq
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyřešeno] StEkO/ Neopravneny Kick

Příspěvekod JayoX » 04 pro 2016, 19:04 VIP

Pokračuj a zařidíme se podle toho.
lock
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy