• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] stížnost na w1
Zdravím,tak sem dostal ban na 30 minut server publik 1 cs 1.6 jen sem si odskočil od pc-do spec mě to nechtělo pustit,přijdu a mám ban na 30 minut s důvodem neplnění cíle hry ! vždy je tam kupa afk lidí ti nikdy ban nedostanou,já klasika ano,ve hře byl admin w1,2 mapy po sobě tam byl vždy tam byli AFK hráči,upozornoval sem w1 na to že mě dal ban za afk a jinejm se nic neděje-kick,ban NIC!! NECHAL JE TAM V POHODĚ !! TOHLE JE SPRAVEDLIVÉ? PŘIKLÁDÁM FOTKY !
http://leteckaposta.cz/983008319
http://leteckaposta.cz/983008319
-
iloveyou - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] stížnost na w1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stížnost na w1
Ahoj, dodej sem výpis banu, jestli jsi ten hráč, kterého myslím tak se ti sem též v noci vyjádřím.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Zdravim.
Byl jsi uz snad 100x uporoznovan vsemi moznymi adminy, ze jsi afk neustale. Kazi to hru ostatnim, kdyz mas bombu napr a jsi afk nebo jsi posledni zivy na mape a jsi afk na startu. Po tom, co ti to piseme a kickujeme te tisickrat, znova jses afk. Napr vcera jsi to resil s adminem jinym (nevim zda Jadberg nebo Sewe neo Demo) taky ti rikal, ze ti bude davat za to uz ban. Neposlouchal jsi a dal jsi kazde druhe az treti kolo afk. To neni , jako ostatni hraci, kteru jsou afk jednou za cas, tam neni dovod zasahovat, ale jesli zabiras slot na serveru jenom kvuli tomu, ze se napojis a pak si afk a hrajes jednou za 5 kol, tak tam jsou jinni hraci, kteru ten slot vyuziji ke hre.
Jeste se resilo, ze tvuj predchozi nick byl DJ Prcek? Jestli ano,tak ty si notoricky afkar, ktery za to uz dostal banu nekolik...... Jesli ne, tak jses ten samy expert.
Proto ten ban. A to, ze si pak das nick - admini jsou deti a neustale places a prudis, to ani nebudu komentovat, to uz kazdy z admin teamu o tobe vi, co jsi zac.
newwave/w1
Byl jsi uz snad 100x uporoznovan vsemi moznymi adminy, ze jsi afk neustale. Kazi to hru ostatnim, kdyz mas bombu napr a jsi afk nebo jsi posledni zivy na mape a jsi afk na startu. Po tom, co ti to piseme a kickujeme te tisickrat, znova jses afk. Napr vcera jsi to resil s adminem jinym (nevim zda Jadberg nebo Sewe neo Demo) taky ti rikal, ze ti bude davat za to uz ban. Neposlouchal jsi a dal jsi kazde druhe az treti kolo afk. To neni , jako ostatni hraci, kteru jsou afk jednou za cas, tam neni dovod zasahovat, ale jesli zabiras slot na serveru jenom kvuli tomu, ze se napojis a pak si afk a hrajes jednou za 5 kol, tak tam jsou jinni hraci, kteru ten slot vyuziji ke hre.
Jeste se resilo, ze tvuj predchozi nick byl DJ Prcek? Jestli ano,tak ty si notoricky afkar, ktery za to uz dostal banu nekolik...... Jesli ne, tak jses ten samy expert.
Proto ten ban. A to, ze si pak das nick - admini jsou deti a neustale places a prudis, to ani nebudu komentovat, to uz kazdy z admin teamu o tobe vi, co jsi zac.
newwave/w1
-
newwave - Kolemjdoucí
w1,respektuj práva adminu a řeš všechny stejným metrem !!! nejsu dítě abych byl nalepenej očima na monituru s uslintanou držkou k tomu, hraju normálně a normálně dělám věci tak jako každej kterej si sedně k pc,víc Vám sem psát nebudu protože to nemá vůbec význam,nerespektuješ práva admina už pěkně dlouho ! užij te si pěkný týden. opětovně se nic nevyřeší jako vždy za celou dobu tady stěmito adminy !
-
iloveyou - Kolemjdoucí
Jelikož jsem tady zmíněn, tak chci naprosto potvrdit adminovo tvrzení. Vždy, co jsem byl na serveru a byl tam stěžovatel, tak možná 1 kolo zahrál a dalších 10 byl AFK, kazil tím hru ostatním (když měl např. bombu) a to opakovaně. Poté, co byl po těch x AFK kolech kicknut, tak se po chvilce napojil a opět stejná písnička, takto se to opakovalo nesčetněkrát.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Zdravím,
nedívej se po ostatních, máš hrát podle pravidel.
Řeknu ti to jednoduše, smysl hry je ten, že jako T běžíš a položíš bombu nebo rushuješ a v případě CT máš hlídat planty, případně rushnout a pozabíjet T.
Tím, že afkuješ, tak neplníš povinnosti hry, zaneprázdňuješ zbytečně sloty serveru a pokud ještě máš bombu, tak kazíš hru ostatním. Psát, že tě to nechce dát do spectu je blbost, protože do spectu můžeš vždy, případně se reconnectnout a napojit se přímo do spectu, který právě slouží k tomu, když si potřebuješ odběhnout na chvíli od pc..
Nemůžeš se divit, že pak dostaneš trest v podobě banu, když si nedáš říct.
Dodržuj pravidla, pokud si jdeš odskočit, tak odejdi ze serveru nebo se napoj do spectu a nebudou vznikat podobné situace.
V těch screenech nic nevidím, sám ses doznal, že jsi afkoval, takže stížnost neoprávněná.
Máš 48 hodin se k tomu vyjádřit pokud budeš chtít, poté bude téma uzamknuto.
nedívej se po ostatních, máš hrát podle pravidel.
Řeknu ti to jednoduše, smysl hry je ten, že jako T běžíš a položíš bombu nebo rushuješ a v případě CT máš hlídat planty, případně rushnout a pozabíjet T.
Tím, že afkuješ, tak neplníš povinnosti hry, zaneprázdňuješ zbytečně sloty serveru a pokud ještě máš bombu, tak kazíš hru ostatním. Psát, že tě to nechce dát do spectu je blbost, protože do spectu můžeš vždy, případně se reconnectnout a napojit se přímo do spectu, který právě slouží k tomu, když si potřebuješ odběhnout na chvíli od pc..
Nemůžeš se divit, že pak dostaneš trest v podobě banu, když si nedáš říct.
Dodržuj pravidla, pokud si jdeš odskočit, tak odejdi ze serveru nebo se napoj do spectu a nebudou vznikat podobné situace.
V těch screenech nic nevidím, sám ses doznal, že jsi afkoval, takže stížnost neoprávněná.
Máš 48 hodin se k tomu vyjádřit pokud budeš chtít, poté bude téma uzamknuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] stížnost na w1
izmael ja sem se doznal že sem byl afk tím že sem fotil ostatní hráče afk??
tak to to raději uzamkni už tedka !!!! jak asi chceš vyfotit hrače kteří sou afk na startu než tak že je ze startu vyfotíš !!!!!!!!! chceš dodat další serii fotek smím skorem aby ste sklaply ???

-
iloveyou - Kolemjdoucí
http://leteckaposta.cz/758518944
fotky skore a text jinych hraču aby admini vice řešili public 1 cs 1.6
mějte se
fotky skore a text jinych hraču aby admini vice řešili public 1 cs 1.6
mějte se

-
iloveyou - Kolemjdoucí
Zdravím,
admini afk hráče nemusí hned vidět, jelikož taky si chtějí zahrát a nemusí si toho všimnout, nejsou povinni být stále ve spectu a kontrolovat.
admini afk hráče nemusí hned vidět, jelikož taky si chtějí zahrát a nemusí si toho všimnout, nejsou povinni být stále ve spectu a kontrolovat.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Čest Prcek to jsem já Nathan MacKinnon, dívej když je někdo afk jednou za mapu, jednou za čas, dostane kick a dál neřešíme, hráč se napojí a hraje, ale ty jsi úplně jiná liga, já tebe řadím do kolonky neuvěřitelné případy na gs, protože tebe kicknu ty se napojíš zahraješ jedno kolo a tím si zase skončil a jdeš suveréně afk na dalších 5-10 minut a to ještě nechci nějak rozebírat ty tvoje sprosté lži co jsi mi psal včera nebo kdy na serveru jako například, že hnedka potom hraješ, nedávno jsem už neudržel nervy a též jsem ti dal ban, a jak jsem psal na serveru tě jednou upozorním v podobě kicku a jestli to za tu stejnou mapu zopakuješ a nebudeš hrát tak ti ten ban opět dám, když jsi na serveru máš hrát a ne jak blokovat místo, kazit hru ostatním,a ještě psát lži dobre?
To že jsi sem poslal tvoje screeny z tvých asi nejlepších her co si tu v historii gs odehrál, tak to nikoho nezajímá, hraji tu 4 roky na publicu a ty jsi tu též podobně a tvůj přístup k té hře je pořád stejný.
Jsi dost dospělý na to aby jsi pochopil, že slovo admina máš respektovat a ne se s ním hádat co a jak, vyjádřili se tu k tobě další dva admini i HLSA, tak se prosímtě snaž at těch banů, nenasbíráš ještě víc.
To že jsi sem poslal tvoje screeny z tvých asi nejlepších her co si tu v historii gs odehrál, tak to nikoho nezajímá, hraji tu 4 roky na publicu a ty jsi tu též podobně a tvůj přístup k té hře je pořád stejný.
Jsi dost dospělý na to aby jsi pochopil, že slovo admina máš respektovat a ne se s ním hádat co a jak, vyjádřili se tu k tobě další dva admini i HLSA, tak se prosímtě snaž at těch banů, nenasbíráš ještě víc.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1