• Stránka 1 z 1

[vyřešeno] Reinstall?
Moja mašina: Notebook
Operačný systém: Windows 7 64 bit
Verzia hry: Steam
Kedy sa začal problém prejavovať: Sám neviem.
Pohľad na situáciu: Náhle ako keby sa mi samé preinštalovalo csko. Nič som nerobil. Mapy mi zostali. Vymazali sa mi bindy, serveri, cross, môj nick v hre - a zamierovač na AWPčku. Mám tam taký priestor, víz foto -> http://www.imgup.cz/image/L99s
+ Je crosshair na AWP a scout povolený?

Operačný systém: Windows 7 64 bit
Verzia hry: Steam
Kedy sa začal problém prejavovať: Sám neviem.
Pohľad na situáciu: Náhle ako keby sa mi samé preinštalovalo csko. Nič som nerobil. Mapy mi zostali. Vymazali sa mi bindy, serveri, cross, môj nick v hre - a zamierovač na AWPčku. Mám tam taký priestor, víz foto -> http://www.imgup.cz/image/L99s
+ Je crosshair na AWP a scout povolený?
- 

Mizuu
- Mistr 
[vyřešeno] Reinstall?

A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

- 

Rumcajz
- Patriot 
Re: Reinstall?
Ahoj cros na AWP alebo skout sa bere ako scripth  teda aspon čo ja viem
 teda aspon čo ja viem 
			 teda aspon čo ja viem
 teda aspon čo ja viem 
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
- 

LuckONE
- Mistr Yoda 
Skús tento príkaz na ten cros na AWP: crosshair "1"
- 

LuckONE
- Mistr Yoda 
Ahoj. No  Cross na awp a scout je zakázaný. K tomu že ti neukazuje tu červenú bodku. Skús príkaz do konzole: crosshair "1" ako písal koleka LuckONE (tento príkaz ti spraví to že ta čierna bodka keď máš zoom sa ti tam bude ukazovať)
 Cross na awp a scout je zakázaný. K tomu že ti neukazuje tu červenú bodku. Skús príkaz do konzole: crosshair "1" ako písal koleka LuckONE (tento príkaz ti spraví to že ta čierna bodka keď máš zoom sa ti tam bude ukazovať)  Mne sa ta bodka niekedy buguje a asi 5 min mi to nejde... reštartnem csko a potom to ide
 Mne sa ta bodka niekedy buguje a asi 5 min mi to nejde... reštartnem csko a potom to ide 
			 Cross na awp a scout je zakázaný. K tomu že ti neukazuje tu červenú bodku. Skús príkaz do konzole: crosshair "1" ako písal koleka LuckONE (tento príkaz ti spraví to že ta čierna bodka keď máš zoom sa ti tam bude ukazovať)
 Cross na awp a scout je zakázaný. K tomu že ti neukazuje tu červenú bodku. Skús príkaz do konzole: crosshair "1" ako písal koleka LuckONE (tento príkaz ti spraví to že ta čierna bodka keď máš zoom sa ti tam bude ukazovať)  Mne sa ta bodka niekedy buguje a asi 5 min mi to nejde... reštartnem csko a potom to ide
 Mne sa ta bodka niekedy buguje a asi 5 min mi to nejde... reštartnem csko a potom to ide 
12. 03. 2018 - MC ADMIN
		- 

EX11T
- Pokročilý 
Serus správ Cfg(stačí poznámkový blok)  daj do neho svoje bindy čo si mal v tedy. A servery si zasa pridaj  A meno si vieš zmeniť aj sám myslím
 A meno si vieš zmeniť aj sám myslím  

- 

LuckONE
- Mistr Yoda 
LuckONE píše:Serus správ Cfg(stačí poznámkový blok) daj do neho svoje bindy čo si mal v tedy. A servery si zasa pridajA meno si vieš zmeniť aj sám myslím

Nie, nie. Ja to nepíšem preto, lebo neviem ako si urobiť bindy, ako zmeniť meno alebo niečo podobné.
Len ma zaujíma ako je možné, že sa mi samé od seba vymazali skoro všetci údaje v hre.
- 

Mizuu
- Mistr 
Nedostal si ban na pl servery? Môže to byť tak že sa ti všetko vymaže.. Je to taký spôsob toho banu..
			12. 03. 2018 - MC ADMIN
		- 

EX11T
- Pokročilý 
Mizuu píše:LuckONE píše:Serus správ Cfg(stačí poznámkový blok) daj do neho svoje bindy čo si mal v tedy. A servery si zasa pridajA meno si vieš zmeniť aj sám myslím

Nie, nie. Ja to nepíšem preto, lebo neviem ako si urobiť bindy, ako zmeniť meno alebo niečo podobné.
Len ma zaujíma ako je možné, že sa mi samé od seba vymazali skoro všetci údaje v hre.
Hm...na čo si mal bindy napíš mi to sem ja ti na to napíšem bind...a toto je dosť zaujímavá situácia.

- 

LuckONE
- Mistr Yoda 
To jsou pane rady   

Všechno si udělej jak chceš, když umíš s tím configem pracovat, až to budeš mít hotové, jdi do Vlastností cfg (toho souboru) [klik] a tam si zaškrtni Jen pro čtení. [klik]
gl

Všechno si udělej jak chceš, když umíš s tím configem pracovat, až to budeš mít hotové, jdi do Vlastností cfg (toho souboru) [klik] a tam si zaškrtni Jen pro čtení. [klik]
gl
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
		TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
- 

iDeviLeKKK
- Spamerův sluha 
Re: [vyřešeno] Reinstall?
Poseidon: reklama smazána

- abc123456
- Kolemjdoucí 
			 • Stránka 1 z 1