• Stránka 1 z 1
Neoprávnený ban / MaxwellCZ
color=#FF0000]Dostal som n[eopravnený ban, pretože som vyžadoval mute pre hračá ktorý vulgarne ma urazil ... včera za tento prečin som dostal mute a on dnes nie ... a ked som hovoril adminovy tak mi dal mute .. [/color]
- hashtag
- Kolemjdoucí
Neoprávnený ban / MaxwellCZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávnený ban / MaxwellCZ
Presne tak !!! Som rozhorčený ako si toto môže dovoliť admin ktorý je pod Gamesites. Mne sa toto isté stalo ako aj včera, tak aj dnes. Včera som dostal mute za nadávku ale nerozumiem prečo tiež nedostal mute ten hráč ktorý nadával, pretože to je Maxwellov kamarát? Koho to trápy chceme aby sa admini chovali k hráčom rovnomerne takže žiadne výnimky. A ďalšia vec nechcel som to riešiť ale keď už takto, tak to budem riešiť pokial viem admin nemôže urážať hráča práve naopak mal by ísť vzorom a to Maxwell nerobí. Uráža hráčov! A navrhujem zosadiť ho z A-teamu lebo taký si tam nezaslúži byť.
[/b]

- DuKI
- Kolemjdoucí
presne tak toto neni normálne ... Aby bola nejaká výnimka čo je sním v klane .. zosadiť z A-Teamu
- hashtag
- Kolemjdoucí
To je všechno nádherné kluci, ale je potřeba nějaké demo, důkazy, aby jsme mohli potvrdit, že admin pochybil, bez důkazů je to absolutně bezpředmětná stížnost...
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Přeji krásný večer kluci. Jak psal admin výše, tak důkaz jsi povinnen mít ty. Chováte se s prominutím jako prasata a urážíte administrátory serveru ať už mě či Storu. Zítra se ti zde možná vyjádřím s důkazy a odůvodněním mute banu. Jestliže to zítra nestihnu tak se omlouvám.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
takže za prvé Storu sme neuražali ale len teba.. a dokaz dnes vecer pridam naforum
e.Life: přiznat se k urazeni admina, když si celou dobu tvrdil ze ne a ještě chceš dodat o tom důkazy...
e.Life: přiznat se k urazeni admina, když si celou dobu tvrdil ze ne a ještě chceš dodat o tom důkazy...

- hashtag
- Kolemjdoucí
O žiadnych urážkach neviem len o tých kedy si urážal aj ty mna tak som ti to vracal Maxwell. Ale dobre to nebudeme riešiť lebo na to nemám dôkaz ale neskôr pridám dôkaz. Prajem pekný zbytok dňa
S pozdravom Duan 
e. Maxwell : Nechápu, protiřečíš si každou větou.

e. Maxwell : Nechápu, protiřečíš si každou větou.
- DuKI
- Kolemjdoucí
Myslíš?
Daj mi tvoj skype alebo niečo maxi

- DuKI
- Kolemjdoucí
Takže ban jsi dostal za to, že jsi opakovaně s kamarády hráče Enigmu ve hře Yeezus. Nepoužívali jste aspoň ze startu žádné vulgární označení, takže jsem to neřešil, ale protože jste spamovali, tak jsem vás slovně upozornil. Pokračovali jste dále až to Enigma psychicky neunesl a napsal jednu jedinou nadávku. Předem upozorňuji, že vy provokujete administrátory už od víkendu a mute bany jste dostali z části za nadávky, ale především za urážky a zesměšňování. Tomu naznačuje i váš nickname (AntiAdmins).
Tady ukázka vašeho chování, co se dělo předevčírem. http://leteckaposta.cz/122094331
Enigmu jste oslovovali jako "větrák". Trochu jsem nepochopil v jakém spojení, ale evidentně mu to nebylo lhostejné a snažil se na vás nereagovat, proto taky nedostal ban za 1 jedinou nadávku. Ty jsi dostal mute na 10 minut za tu provokaci, včetně jedné nadávky a diskuze se mnou jakožto adminem, který tě opakovaně upozorňoval. Chtěli jste spravedlivost? To by značilo, že vás mám zabanovat kompletně všechny a neřešit vás, ale bylo by to moc tvrdé a nebylo to dle mého názoru nutné.
Když bude chtít HLSA nebo vyšší něco více, tak dodám. Jsou to jen příklady vašeho chování.
http://leteckaposta.cz/497472327
Tady ukázka vašeho chování, co se dělo předevčírem. http://leteckaposta.cz/122094331
Enigmu jste oslovovali jako "větrák". Trochu jsem nepochopil v jakém spojení, ale evidentně mu to nebylo lhostejné a snažil se na vás nereagovat, proto taky nedostal ban za 1 jedinou nadávku. Ty jsi dostal mute na 10 minut za tu provokaci, včetně jedné nadávky a diskuze se mnou jakožto adminem, který tě opakovaně upozorňoval. Chtěli jste spravedlivost? To by značilo, že vás mám zabanovat kompletně všechny a neřešit vás, ale bylo by to moc tvrdé a nebylo to dle mého názoru nutné.

Když bude chtít HLSA nebo vyšší něco více, tak dodám. Jsou to jen příklady vašeho chování.
http://leteckaposta.cz/497472327
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
Ááááá letecká pošta nedoletela

- DuKI
- Kolemjdoucí
Maxwellíku kidíku. Už nemám na teba nervy fakt
Počúvaj ma sem
Na servery si robíme srandu z hoci koho a čo? Nikomu nenadávame ani nič
A robenie srandy není zakázané a pokial mieniš fotiť to, že "Stora Cup"? tak to ani nerob lebo to bolo písané iba zkrz teba aby si sa ešte viac nasral
Ale pohodá
Tvoj čas príde :*

- DuKI
- Kolemjdoucí
Staznost zamietam.
Hraci sa zacnu spravat ako normalny ludia inac budu mat dlhsie bany a smiech ich prejde.
Hraci sa zacnu spravat ako normalny ludia inac budu mat dlhsie bany a smiech ich prejde.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1