• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Basebuilder 1 / G-E-R-A-K
Trest od admina: Gamesites.cz
Byl udelen hraci: Grow
S hernim ID: STEAM_0:0:190689378
Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
S duvodem: Pravidla [Odpojeni pred smrti]
Delka banu: 30 minut
Dobré odpoledne millé 4um,
Dnes jsem si pokojně hrál na mém oblíbeném basebuiler modů , jako vždy jsem si na mapce bb_aztec postavil krásnou dlouhou kabinku do které mi lezl Mára17 [ZM] když byl cca v polovině kempu hra mi vyhodila červeně chybu cl_flushentryy nebo něco podobného zmizeli mi veškeré textury a vyplo se mi celé cs 1.6 , poté co jsem se znovu chtěl připojit do hry tak jsem jen viděl že mám ban , o unban mi ani tak nejde jen bych rád viděl demo kde jsem se odpojil před smrtí .
Děkuji přeji hezký zbytek dne

Byl udelen hraci: Grow
S hernim ID: STEAM_0:0:190689378
Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
S duvodem: Pravidla [Odpojeni pred smrti]
Delka banu: 30 minut
Dobré odpoledne millé 4um,
Dnes jsem si pokojně hrál na mém oblíbeném basebuiler modů , jako vždy jsem si na mapce bb_aztec postavil krásnou dlouhou kabinku do které mi lezl Mára17 [ZM] když byl cca v polovině kempu hra mi vyhodila červeně chybu cl_flushentryy nebo něco podobného zmizeli mi veškeré textury a vyplo se mi celé cs 1.6 , poté co jsem se znovu chtěl připojit do hry tak jsem jen viděl že mám ban , o unban mi ani tak nejde jen bych rád viděl demo kde jsem se odpojil před smrtí .
Děkuji přeji hezký zbytek dne

-
Anyrose - Pokročilý
[Vyřešeno]Basebuilder 1 / G-E-R-A-K
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder 1 / G-E-R-A-K
Ahoj, do kempu sem ti lezl já a ne MARA... Vzal som liečko stím že ťa idem zabiť .. prešiel som celý kemp až na koniec kde som do teba začal sekať a ty si sa následna odpojil a sekundu nato si sa zasa napojil...
Nepíš mi tu historku o tom ako ti spadlo csko kedže si v podstate dal len recconect a hned si bol napojený na serveri.
Nepíš mi tu historku o tom ako ti spadlo csko kedže si v podstate dal len recconect a hned si bol napojený na serveri.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Jen doplním.
Kemp ve kterém si byl tak nebyl tvúj ale hráče FK/ ktorému si podla jeho slov a jeho mien na všetkých blokov do kempu vliezol a následne si ho blokoval .
Kemp ve kterém si byl tak nebyl tvúj ale hráče FK/ ktorému si podla jeho slov a jeho mien na všetkých blokov do kempu vliezol a následne si ho blokoval .
/´¯/)...........(\¯`\
-
To co píšeš jsou jen nesmysli které si vymýšlíš v hlavě , hráč FK šel k někomu na spomalko a jelikož já za CT nestavel vlezl sem do campu kde nikdo nebyl , rád bych viděl demo kde mi teda lezeš do kempu s léčkem a snažíš se mě zabít protože lžeš a kdo lže ten kráde 

-
Anyrose - Pokročilý
Omlouvám se za spam ale nešlo mi to editnout k mému předchozímu postu jen doplním.
Toto je steam konverzace mezi mnou a adminem jump serverů Mára17 který mi lezl do campu asi 5 min po banu.
https://ctrlv.cz/IxAI
Nevím proč tu žeš Geraku , píšeš jen lži a to není vůbec hezké od admina , rád bych viděl to demo které určitě máš když jsi mi teda lezl do campu + demo jak sem udajně někoho blokoval.
e. Maxwell : Netuším proč tu pleteš konverzaci s někým jiným. Za ban nese zodpovědnost pouze banující admin.
Toto je steam konverzace mezi mnou a adminem jump serverů Mára17 který mi lezl do campu asi 5 min po banu.
Nevím proč tu žeš Geraku , píšeš jen lži a to není vůbec hezké od admina , rád bych viděl to demo které určitě máš když jsi mi teda lezl do campu + demo jak sem udajně někoho blokoval.
e. Maxwell : Netuším proč tu pleteš konverzaci s někým jiným. Za ban nese zodpovědnost pouze banující admin.
-
Anyrose - Pokročilý
Geraku máš demo které by potvrzovalo tvoje tvrzení ? Pokuď ano, tak nám ho sem pošli.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Anyrose píše:Omlouvám se za spam ale nešlo mi to editnout k mému předchozímu postu jen doplním.
Vidím že jsi nečetl celý můj příspěvek , ten někdo jiný je ten hrát který mi lezl do campu nikoliv Gerak jak on tvrdí , jelikož Gerak byl ve stejném teamu co já a to CT

-
Anyrose - Pokročilý
Demo nemam... pises ze sme boli spolu v teame to mas pravdu lenze ja som nestaval a hned ma zabili.. nasledne som prisiel ku kempu v ktorom si bol vzal som liecko a siel ta zabit ... ci ti tam dakto liezol predtim nez som tam prisiel mi je jedno... mal som lecko presiel som az na koniec dosli ti naboje a ja som ta zacal sekat a ty si dal reconnect a sekundu nato si bol na servery... rád by som vedel ako si to dokazal ked ti padlo celé csko...
Pises ze si sa napojil za nejaku dobu alebo neco v to zmyslu a uz si mnel ban ... ale to nieje pravda pretoze ban si dostal riadne na servery cez pripojené hráče nie cez odpojené..
Screen ktorý som vytvoril chvilku po jeho odpojení: http://leteckaposta.cz/409637597
Pises ze si sa napojil za nejaku dobu alebo neco v to zmyslu a uz si mnel ban ... ale to nieje pravda pretoze ban si dostal riadne na servery cez pripojené hráče nie cez odpojené..
Screen ktorý som vytvoril chvilku po jeho odpojení: http://leteckaposta.cz/409637597
/´¯/)...........(\¯`\
-
řekl bych že to "demo nemám" úplně stačí
jak jsem psal kdo lže ten krade ať si udělá Groos vlastní názor na člověka jako ty 

-
Anyrose - Pokročilý
Admin sice demo nemá ale k situaci se mi vyjádřilo více adminů a potvrzují to co zde píše.
Admin konal správně a ban je oprávněný. Dále se mi doneslo že jsi na BB problémový hráč takže se prober a začni hrát podle pravidel jinak očekávej tvrdší trest.
Samozřejmě ti dáme i prostor k vyjádření, jestli zde budeš psát nějaký narážky nebo nějaké blbosti tak bude topic zamknutý jako oprávněný.
Admin konal správně a ban je oprávněný. Dále se mi doneslo že jsi na BB problémový hráč takže se prober a začni hrát podle pravidel jinak očekávej tvrdší trest.
Samozřejmě ti dáme i prostor k vyjádření, jestli zde budeš psát nějaký narážky nebo nějaké blbosti tak bude topic zamknutý jako oprávněný.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno]Basebuilder 1 / G-E-R-A-K
Mě je úplně fuk co kdo říká jestli jsem nebo nejsem problémoý hráč , tato sekce je od toho aby admin když někdo žádá o unban dodal důkazy kvůli který danný hráč dostal ban , Gerak žádné důkazy nedal , dostal jsem bezdůvodný ban a ty se ještě opovážíš navážet se do mě ? Zamysli se nad sebou .
-
Anyrose - Pokročilý
Re: [Vyřešeno]Basebuilder 1 / G-E-R-A-K
Zamyslet by jsi se měl ty nad sebou ale to jsi musíš uvědomit ty sám.
Prostor k vyjádření si měl, Lock
Prostor k vyjádření si měl, Lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1