I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] admin "Seweee" Dust2only s1

Příspěvekod hyena » 06 pro 2016, 03:00

Prejdem hned k veci, nebudem to tu natahovat. Mate plno adminov co netrestaju spawncamp, dobre to je ok, nechcete si odplasit deti zo serverov co vam to tu drzia pri zivote. Ale aby admin 2mapy po sebe, stale za T stranu.. cupel kolo co kolo na spawne s wipom, to je troska moc a on napise, ze ma cas 1minutu :D Po niekolkych spamoch na jeho low hranie mi dal ban na pisanie.. vraj 10minut.. pisat sa mi nedalo 2mapy, takze mi ten ban zrejme predlzoval.. daval som si niekolko reconnectov aj som leavol server a aj tak sa mi pisat nedalo. Je mi jedno ci sa to bude riesit, alebo si nechate taketo deti v adminteame, to su vase sracky, len aby sa tu o tom vedelo.. Keby aspon over vedel vyrovnat, ale kazde kolo je tych teciek o 2-3 hracov viac a este aj cupia spawn.. ale viem ze to tu mate na kazdom servery, neni to ako kedysi ked bolo hracov kopec a boli vsetky servery do noci plne, moholo sa davat slay/kisk/ban ako na beziacom pase.. teraz vam ide hlavne o plne servery, takze deti maju vsetko dovolene :!:
neviem ci ten admin ma ten nick realny, ale podla steamu - #32 "Seweee" 3397 STEAM_0:0:123172528 0 54:43 51 0
Pekny den v adminkidteame. :oops:
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] admin "Seweee" Dust2only s1

od Rumcajz » 06 pro 2016, 03:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: admin "Seweee" Dust2only s1

Příspěvekod hyena » 06 pro 2016, 03:03

pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 06 pro 2016, 04:00

Takže, první věc, hrál jsem za T a Ty jsi neustále každé kolo za CT rushoval, tak jsem si logicky počkal, dokázal jsi snad během 10 sec. být na našem spawnu. Vím, že jsem Tě dal hned ve dveřích na midu snad v prvních 5ti vteřinách a hned jsi psal :

2016-12-06 01:16:37 ze spoteny k o k ot sedi iba spawn. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Na toto jsem Tě písemně upozornil, aby ses uklidnil. Poté, jestli si dobře pamatuji, co jsem Tě zase v prvních asi 10 sec. ze startu kola zabil jsi napsal, abych na tom spawnu chcípnul. Jelikož jsi byl již upozorněn, aby ses uklidnil, nevzal si to k srdci, tak jsi dostal ban do chatu na 10 min.. Nevím, proč tady lžeš, že jsi ten ban dostal za spam mého low hraní, ban jsi dostal za nadávky. Následně ses mne snažil vyprovokovat, přes změny nicku, viz. Tvé hlstats, na toto jsem nijak nereagoval. V chatu jde také vidět, jak se na serveru chováš, všichni jsou pro Tebe chudáci, potrati a já nevím, co ještě. Stačí se také podívat na Tvé příspěvky na fóru, jak se vyjadřuješ a chováš. Psal jsem Ti také, že spawn musím opustit do 1 min., což jsi nedokázal pochopit. Na spawnu jsem byl po dobu nezbytně nutnou, když jsem viděl, jak rushujete, nikdy jsem tam však nebyl po 1 min. času. Každé kolo jsem se snažil plnit úkol mapy, což se může potvrdit také na záznamu z hltv. Mute ban jsem Ti nijak neprodlužoval, nemám přístup do BL. Poslední věc, ve které lžeš, že jsem nevyrovnal over, který měl být dle Tebe u T, což není pravda, neustále jsme prohrávali, over byl u vás, toto se také může potvrdit na záznamu. Pamatuji si, že jsem Tě banoval i před resetem, na serverech se neumíš chovat, chováš se jako mistr světa, všichni ostatní jsou pro Tebe plebs.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Izmael » 06 pro 2016, 08:39 VIP

Zdravím,

bývalý admin a neví, že má mít důkaz, tímhle na sebe zbytečně upozorňuješ, provokuješ a koleduješ si o delší ban za tvoje "dospělé" chování ve hře.
Stížnost neoprávněná.
Během 48 hodin se můžeš vyjádřít, pak bude téma uzamknuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod hyena » 06 pro 2016, 23:08

IZMAEL
Ako som uz napisal, dopredu viem, ze sa tu nic nevyriesi, neni to prvy ani posledny admin a na dokazy som uz pristary aby som si ukladal kraviny do pc a casoval :D mate tam hltv mozes si to pozriet keby si chcel byt velmi akcny "mne je jeho potrestanie, alebo riesenie jeho osoby ukradnute, riesim tu moj BAN NA PISANIE, ktory trval 2mapy". A neupozornujem tu na seba, ale na admina, takze neviem cim si zase koledujem, nevsimol som si zeby som tu niekomu nadaval, co sa mne stava casto na pabe, ked mi nadavaju na matku, oca.. to je mi ukradnute je to len internet.. sluzi pre nase odreagovanie a nie aby som sa choval, ako teply pastor z bozieho chramu. A nepis mi ani o tom, ze ta ochrana proti nadavakam je tam koli detom/mladezi/nasej buducnosti, lebo tie uz vedia vsetky nadavky sveta a nejaky ochranny mod proti nadavkam tomu nezabrani, aj tak to tam kazdy obchadza komolenim tych nadavok.
-----------------------

SEWEE
1.Jediny kto hral za ct som bol ja "zvysok bol v minuse, ledva sa hybali", boli ste kazde kolo o 2-3 hracov v presile a hrali ste takto 2mapy po sebe za T stranu ti isti.. aby som neklamal naslo sa tam 1-2 ct co boli celkom schopni, ale to bolo malo na 2planty, proti presile a zacupenym spawncamperom...
2.Cupel som niekolko kol na becku za bednickou a cakal som kedy niekto pride, prislo mi tam max 1tecko aj to od zadu ked som sa pohol na acko, ktore uz bolo vystrielane. Tak tu nepis, ze som rushoval kazde kolo, to zacalo az potom ked ste vy odmietali chodit na plant......
3.Bol si niekolko kol posledny a sedel si hore na strede za zelenou s wipom, tak tu nepis ze si si plnil ulohy ci ako si to nazval..
Ty si v prvom rade admin, ty mas ist prikladom a nie sa tu obhajovat, ze ct rushovali.. Ja to nehravam 24/7 aby som kazde kolo sedel na plante minutu a pol a cakal.. tolko casu ja vo svojom volne nemam. ja si chcem zahrat a 2mapy som hral za ct a vy ti isti 4-5 ste boli tecka a stale ste iba cupeli.. keby sa mi dalo prehodit ku T rushujem ja, ale to by sa museli aspon 2-3 od vas prehodit k ct co nehrozilo, lebo vam je lepsie sediet a cakat si na fragy, tak ako sa to deje skoro an vsetkych vasich serveroch...
Dokonca hracik velkych kvalit, ako je Narcotic. za ct chodi walkom a vobec sa na defus neponahla x kol po sebe bomba buchla a on zil niekde mimo diania.. jeho kredo je tiez racej si fragnut, ako ist defusnut a riskovat tak smrt, ale to je mimo tuto temu.. len som chcel poukazat, ze on je od teba o 2-3 triedy lepsi hrac a tak isto si tie svoje "ulohy" ako si to nazval neplni a to ste admini, ale druhym viete spamovat, aby sli po bombu, plant, defus :lol:
----------------------
A este tak pomimo, pripominam, ze som to zalozil koli banu na pisanie, ktore trvalo 2mapy a to je pekna davka minut... a zmena mojho nicku bola jedina moznost komunikacie, kedze sa niektori na servery pytali na moj ban, tak som im odpovedal zmenou nicku, kedze sa mi nedalo pisat x minut co mi prislo, ako 2hodiny..
Co sa tyka nickov, jediny nick bol miereny an teba a to tento "to decko mi predlzuje ban" zvysok nikcov boli odpovede, pre tych co mi pisali na servery..
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod hyena » 06 pro 2016, 23:17

1.Admin je boh a ma vzdy pravdu.
2.Ak sa admin myli, plati pravidlo c.1
Takze mi sem napis, ze moja staznost nesplna vase kriteria,ze nemam dokazy, ze som vulgarny a ze si koledujem o ban.
Potom sa v admin teame potlapkajte vseci po pleciach, zamknite temu a vsetko je v poriadku :roll: po starom a spravne ;)
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 07 pro 2016, 00:12

Ty jsi tak neskutečný lhář, že to ani není možné! Nicky, že sis měnil kvůli jiným hráčům, to je zajímavé, že, když jsem Tě zabil, změnil sis nick na "imbecil roka". Poté nějaký hráč psal do chatu, jakto, že máš ten mute ban tak dlouho. Na toto jsem odepsal, aby sis dal reconnect, načež Ty sis změnil nick z "imbecil roka" na "mal som 5 ty imbecil roka". Dále, co tady píšeš, že jsem neplnil úkol mapy. Prosím stáhni hltv a ukaž, kde jsem se nesnažil plnit úkol mapy! Vím, že je server nahráván, takže vím, že opět lžeš! Co se týče Tvého mute banu jsem se již vyjádřil, nemám přístup do BL ani jakékoliv oprávnění, abych Ti ban prodlužoval.

Jenom chci ještě dodat, že s nadávkami do rodiny máš taky své zkušenosti :

2016-12-06 00:41:37 pofajkaj tatkovi a bez spat. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod hyena » 07 pro 2016, 00:30

mne si ukradnuty.... si admin, cupis s wipom spawn, kolo co kolo...
hraj si svoj spawncamp a fraguj si deti co ti nabehnu, ale nedavaj ban mne, za to ze ty nie si schopny hrat tak, ako sa ma a neviem kde si vycital ze mozes byt minutu na spawne.. ale to sa nedivim ked tu neni ban za nosmoke, ktory vraj neni cheat :D
a neviem co ine mozem ja obycajny smrtelnik robit, ked tam cele kola cupite masovo spawn a ty ako admin cupis s nimi.. v overy hrate a este aj cupite 2mapy po sebe, zrejme nevie o com csko je..
a ako som uz pisal, necakam nic od tejto staznosti, len nechcem do buducna dostavat ban na 2 mapy za to ze ty to psychicky nezvladas a presedis 2 mapy na spawne...
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 07 pro 2016, 00:43

Dodej tady ten záznam z hltv, že jsem pročupěl celé kolo někde na spawnu, akorát dprostě lžeš. Psal jsem, že do 1 min. mohu být na spawnu, tj. 45 sec.! Očividně máš asi nějaký problém, akorát tady marníš čas Svým lhaním!
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod hyena » 07 pro 2016, 01:35

si nas vzor... budeme si z teba brat priklad :oops:
btw ban, nie tvoj spawncamp je stredobodom pozornosti :idea:
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Izmael » 07 pro 2016, 07:09 VIP

Ban jsi dostal na 10 minut za provokace a nevhodné vyjadřování, nikdo ti nic neprodlužoval..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 pro 2016, 08:01

Říká se, že se vracejí jen dobří psi, tak co tu děláš hyeno? :D
Aby si neřekl, dal jsem ti malej dáreček za tvoje chování k adminovi.
Až ti zítra ban vyprší a ty půjdeš hrát, doporučil bych ti urážet jen v chatu. Dostaneš mute ban ale svůj skill ve hře můžeš šířit dále. Když však přesuneš ataky do nicku, nezbývá než tvůj čas ve hře ukončit úplně.

Ne všechny děti adminují špatně. Ale co se dá dělat, když ti starší to zabalí, protože jim nikdo nedal HLSA.. ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod hyena » 07 pro 2016, 11:20

Ty si ma nazval psom, ja toho admina deckom.. Pre teba je to prirodzene, si admin. Ja som obycajny user, takze automaticky urazam admina a mam za to ban na hranie, co tebe nehrozi :shock:
Co sa tyka nickov, chodia tam deti co maju rasove a urazlive nicky a kedze sa to admina netyka je to v poriadku :?: :!: :!: :!:
Absolutne sa to netresta. A opakujem mal som ban 2mapy co neni malo a daval som si x reconnectov, aj som sa uplne odpajal zo serveru a nepomohlo to. Ale tu sa riesi admine zlomene srdiecko a nie to, ze to mate bud nejako poskodene, alebo ten ban bol predlzovany, co admin sewe vyvracia svojim tvrdenim. :?
Takze si to zhrniem :D
2mapy som hral proti overu
2mapy som mal ban na pisanie, cim sme boli este slabsi bez komunikacie medzi sebou
A nakoniec mam ban na server.
resume ? admin ma vzdy pravdu a na servery moze robit co chce..
vodu kazde, vino pije "a kedze vam tu chyba smajlik doplnim ho" .l.. (0_o) ..l.
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 07 pro 2016, 13:52

Když tedy nemáš snahu obhájit svou "pravdu", zde dokládám demo, které Tvé tvrzení vyvrací a ukazuje, že celou dobu jen lžeš. V čase okolo 28:37 jsem se odpojil ze hry, kdy pro CT to bylo 17/8. Po celou dobu jste měli převahu. Na demu jde také vidět, že jsem nijak neporušoval pravidla a snažil se plnit úkol mapy.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Izmael » 07 pro 2016, 15:31 VIP

Tak jsme rádi, že jsi to pochopil hyeno.
Vzhledem k tomu, že se tu vyjádřili 2 kompetentní osoby a ty budeš stále obviňovat bez podložení důkazů, tak to beru jako zbytečné téma. Pokud máš ještě nějaké dotazy, pak mi nebo Aweemu napiš a domluv si schůzku na TS, pokud s námi i přesto nesouhlasiš, máš možnost napsat SZ někomu z vedení..

Zamykám..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy