• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Life/ Jailbreak 1
1. Popis situace- Bylo místo u CT tak jsem se tam připojil, pak sem dostal ban za bugování od admina Life.
2. Důkaz- https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php
2. Důkaz- https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
[Vyřešeno] Life/ Jailbreak 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Life/ Jailbreak 1
Ahoj,
situace se má úplně jinak než píšeš. Spamoval si, jak moc chceš k CT, už jsem ti malém dal ban, ale na poslední chvíli si se uklidnil. Divil jsem se co tak najednou a pak přišel novej způsob, jak se bugovat k CT, což ti gratuluju, protože já takhle podváděl v jiných hrách dříve a nečekal sem, ze se toho dá zneužít i na Jb, ach jo.. 4 nebo 5ct a stejně TT..z ničeho nic se začali připojovat divne jména bez pingu, snad 6-7 hráčů, dostal si se k CT a hned potom se všichni najednou odpojili. Přirovnal jsem si to k situaci, kdy si menis IP a zapinas x Csek najednou, jenže to bylo moc rychle a tak je možné, ze si vytvořil nějaký program. Každopádně to nic nemění na tom, ze si se bugnul k CT a oduvodnoval to tím, ze byl poměr. Ano byl. Poměr botů, které si pozapinal a následně vypl co si se napojil k CT. Někde 7 hráčů se z ničeho nic bez pingu nápoji hned co prestanes spamovat ,,pustte me k ct plsss" a následně se vsichni najednou odpojí co se dostaneš tam, kam chceš a je to 5tt proti 6ct .. Náhoda ? Nemyslím si. Ještě si se hádal a tak místo prehozu nastal ban. Reagoval bych jinak, kdybych neměl celou dobu zaplou konzoli a nebyl na serveru od začátku az po konec situace.
situace se má úplně jinak než píšeš. Spamoval si, jak moc chceš k CT, už jsem ti malém dal ban, ale na poslední chvíli si se uklidnil. Divil jsem se co tak najednou a pak přišel novej způsob, jak se bugovat k CT, což ti gratuluju, protože já takhle podváděl v jiných hrách dříve a nečekal sem, ze se toho dá zneužít i na Jb, ach jo.. 4 nebo 5ct a stejně TT..z ničeho nic se začali připojovat divne jména bez pingu, snad 6-7 hráčů, dostal si se k CT a hned potom se všichni najednou odpojili. Přirovnal jsem si to k situaci, kdy si menis IP a zapinas x Csek najednou, jenže to bylo moc rychle a tak je možné, ze si vytvořil nějaký program. Každopádně to nic nemění na tom, ze si se bugnul k CT a oduvodnoval to tím, ze byl poměr. Ano byl. Poměr botů, které si pozapinal a následně vypl co si se napojil k CT. Někde 7 hráčů se z ničeho nic bez pingu nápoji hned co prestanes spamovat ,,pustte me k ct plsss" a následně se vsichni najednou odpojí co se dostaneš tam, kam chceš a je to 5tt proti 6ct .. Náhoda ? Nemyslím si. Ještě si se hádal a tak místo prehozu nastal ban. Reagoval bych jinak, kdybych neměl celou dobu zaplou konzoli a nebyl na serveru od začátku az po konec situace.
-
byLife - CS:GO Admin
byLife píše:Ahoj,
To spamoval jiný hráč https://ctrlv.cz/Lpgp Ty boty tam mohl připojit kdokoliv.
-
Brazzer - Zkušený
Podle hlstats jsi to opravdu ty nespamoval, nicmene to, ze jsi botu vyuzil k pripojeni k CT, je zrejme. Pokud se s necim podobnym jeste setkam, vez, ze trest bude daleko prisnejsi.
Zamitam.
Zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Maxipes píše:Podle hlstats jsi to opravdu ty nespamoval, nicmene to, ze jsi botu vyuzil k pripojeni k CT, je zrejme. Pokud se s necim podobnym jeste setkam, vez, ze trest bude daleko prisnejsi.
Zamitam.
A z čeho je to tak zřejmé že jsem tam ty boty dal já?
-
Brazzer - Zkušený
Dukaz jsi dodal ty sam. V momente, kdy se pripojis se k CT, tak boti se odpoji. Jaka nahoda! Kdyby je tam pripojoval nekdo jiny s umyslem dostat se k CT, asi by je tam logicky pripojoval dal, nemyslis?
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Maxipes píše:Dukaz jsi dodal ty sam. V momente, kdy se pripojis se k CT, tak boti se odpoji. Jaka nahoda! Kdyby je tam pripojoval nekdo jiny s umyslem dostat se k CT, asi by je tam logicky pripojoval dal, nemyslis?
Je možný že takhle ten program pracuje, někdo se připojí k ct a boti se odpojí. Tomu bugerovi se to nepodařilo protože sem se k ct připojil dřív. A kdybych já měl ten bug tak bych ho před adminem nepoužíval.
-
Brazzer - Zkušený
• Stránka 1 z 1