• Stránka 1 z 1
[P] Žiadosť o post Admina
Nick na serveru: Horgy
SID: STEAM_1:1:40460344
Sekce, na které chci práva: Sniper War
Věk: 20
Mé HlStats: HlStats vám asi nefunguje nešlo mi to vyhľadať
Bany, které jsem dostal: Nemám žiadne bany . Možno keď som hral pred x rokmi na 1.6 tak som mal ako každý nejaké kicky a malé bany
Něco o mně: Tak pekný deň volám sa Paťo. Pochádzam zo Slovenska z malej dedinky na východnej časti
Pracujem ako technik pre hracie automaty. Vo voľnom čase hrám futbal, hokej a hrám počítačové hry .
Proč právě já: Prečo si myslím že ja ? Tak asi preto že už mám istý vek mám už niečo odohrané a viem ako sa správať a rozhodovať s rozumom aby bol každý spokojný. Myslím si že mám skúsenosti keďže som pomáhal spravovať portál ktorý mal slušnú reputáciu.Taktiež môžem pomôcť s niečim iným popasujem sa s každou prácou keďže som zruční čo sa týka s prácou na PC.
Zkušenosti s CS:GO: Tak ak mám pravdu povedať nebol som ešte admin na CS:GO bol som x rokou admin na 1.6 ale myslím si že to nebude zložité sa naučiť behom chvíľky
Na CS:GO mám odohrané niečo cez 1100 minút takže goučko poznám dosť dobre 
Případné poznámky: Ďakujem za pozornosť a prečítanie žiadosti . Bol by som rád ak by ste sa k nej vyjadrili či už pozitívne alebo negatívne .
Ďakujem s pozdravom Horgy
SID: STEAM_1:1:40460344
Sekce, na které chci práva: Sniper War
Věk: 20
Mé HlStats: HlStats vám asi nefunguje nešlo mi to vyhľadať

Bany, které jsem dostal: Nemám žiadne bany . Možno keď som hral pred x rokmi na 1.6 tak som mal ako každý nejaké kicky a malé bany

Něco o mně: Tak pekný deň volám sa Paťo. Pochádzam zo Slovenska z malej dedinky na východnej časti

Proč právě já: Prečo si myslím že ja ? Tak asi preto že už mám istý vek mám už niečo odohrané a viem ako sa správať a rozhodovať s rozumom aby bol každý spokojný. Myslím si že mám skúsenosti keďže som pomáhal spravovať portál ktorý mal slušnú reputáciu.Taktiež môžem pomôcť s niečim iným popasujem sa s každou prácou keďže som zruční čo sa týka s prácou na PC.
Zkušenosti s CS:GO: Tak ak mám pravdu povedať nebol som ešte admin na CS:GO bol som x rokou admin na 1.6 ale myslím si že to nebude zložité sa naučiť behom chvíľky

Případné poznámky: Ďakujem za pozornosť a prečítanie žiadosti . Bol by som rád ak by ste sa k nej vyjadrili či už pozitívne alebo negatívne .
Ďakujem s pozdravom Horgy
-
Horgy - Kolemjdoucí
[P] Žiadosť o post Admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o post Admina
Občas ani nevím co a proč píšu
Naposledy upravil byLife dne 07 pro 2016, 23:29, celkově upraveno 1
Důvod: Spam
Důvod: Spam
- miketrout
- Kolemjdoucí
Re: Žiadosť o post Admina
Nahlás aspoň 3 hriešnikov do porušovania pravidiel. Potom napíš a uvidíme čo s tebou.

-
Spliff - Kazatelův učeň
Re: [Podmínka] Žiadosť o post Admina
Po splnění podmínek si byl přijat k pohovoru, který spácháme ještě dnes. 

ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...

-