Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Ban za nič

Příspěvekod MrLiFe » 06 pro 2016, 11:35

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: M3ch0
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Lezeni do cizich kemp
[=] Zabanovany nickname: KANNABiS [44] ---> [N1]
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:80875185
[=] Zabanovana IP: 90.64.35.158
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban

čas asi : 11:25 admin mecho bol specate rozobrali mi kamp siel som k 1 do kampu on ma pustil že možem isť on nemal zbraň ani ...len knife ... A on mi da ban že lezenie do cudzieho kampu keď ma už do toho kampu pustil tak ja vtom kampe mozem aj palit cele kolo a jemu to ma byť už jedno ...Taky admin že nevie hrať a len aby prežil tak mi da bezdovodny ban ..wtf okrem toho je to admin a keby som tam bol bez povolenia druheho tak by mi mal dať slay alebo sa aspoň opytať či ma pustil ... :evil: :evil:
MrLiFe
Pokročilý
Pokročilý

Ban za nič

od Rumcajz » 06 pro 2016, 11:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban za nič

Příspěvekod GrooS » 07 pro 2016, 13:06 VIP

Admin se vyjádří a popíše situaci z jeho pohledu, prozatím vyčkej
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod MrLiFe » 08 pro 2016, 17:34

Dakujem ti mecho že kukaš forko a že si sa vyjadril k tomuto príspevku (Y)
MrLiFe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 08 pro 2016, 18:02 VIP

Zdravím,

dáme adminovi ještě chvíli čas, ban už nemáš, takže tě to nějak teď neomezuje.. :)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod MrLiFe » 08 pro 2016, 19:17

Ide o to že by som chcel byť akademikom a proste uz mam 2x ban a nedôvodny za ten 1 ban čo som dostal mal byť slay a za tento tiež to mal vyriešiť tak že mi da slay
MrLiFe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 pro 2016, 19:21

Na akademika ti tyto dva bany vadit nebudou. Pokud by ti někdo v tomto směru dělal problémy, napiš mi PM.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KRVAVYANAL » 09 pro 2016, 11:38

jde o hráče, který má výrazne vačšie staty od normálnych hráčou, robí si kamarátou len s dobrými statmi, mal odomňa už pár upozornení, dokonca mi blokoval kemp ale nemal som demo tak som to nechal tak, hráč sa naváža a nespráva sa priateľsky, žiada o unban na 30 minútový ban len aby mi spravil problém, bol predtým upozornený, ban som mu dávať nechcel ale dostal ho zaslúžene, po viacerých upozorneniach porušil pravidlo, taktiež použil viac blokov na blokovanie viac ako jedneho spawnu, zablokoval tym kemp druhemu hračovi a nakoniec vošiel do cudzieho kempu aa tym porušil dalšie pravidlo, 2ZM v kempu kdyz byli jen 4 CT + lezeni do ciziho kempu, dovod mojej neskorej reakcie je že som nečakal unban na 30 minutovy ban, ospravedlňujem sa
steam nick [420]*MECHO*[SVK]
KRVAVYANAL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KRVAVYANAL » 09 pro 2016, 11:42

1. klamstvo - siel som k 1 do kampu on ma pustil že možem isť
2. klamstvo - tak ja vtom kampe mozem aj palit cele kolo a jemu to ma byť už jedno
3. klamstvo - Taky admin že nevie hrať a len aby prežil tak mi da bezdovodny ban
+ wtf okrem toho je to admin a keby som tam bol bez povolenia druheho tak by mi mal dať slay alebo sa aspoň opytať či ma pustil + bol som v specte a videl som to, chodím na server vačšinou do spectu dávať pozor, a ban si dostal pretože som ťa už predtým upozornil a pravidlá si porušil neraz
KRVAVYANAL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MrLiFe » 09 pro 2016, 11:47

Boli 4 hrači to chapem ale ban za lezenie do cudzieho kampu ked ma pustil neviem o ničom že by som blokoval kamp / spawn kedže bola anti automaticky stavam kabinu na spawne nwm čo tu pišeš + neni to na 30minutovy ban ale len na slay + ten hrac u ktoreho som bol nemal zbran tým padom nestielal a pustil ma dnu a mne na tej mape akurat rozobrali kamp a len preto som siel k niekomu inemu ale toto admin nerieši lebo je zaujatý voči mne lebo ho zabijam je to fakt smutné ako sa spravaš a daš mi ban za niečo čo sa nebanuje nemam čo viac ktomu povedať a teraz takto k tým klamstvam 1. mal som pravdu 2. ak ma niekto pusti do campu tak možem strielať ked ma raz pustil a to 3. takto to vidim z mojho pohladu a ak si robím kamaratov len z dobrými statmi tak by som chcel vidieť tych kamaratov kedže polka serveru mi buguje HS :D
MrLiFe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KRVAVYANAL » 09 pro 2016, 11:56

písal som ti či to chceš viriešiť normálne, ak áno možme to vydiskutovať na steame, nie ty si sa rozhodol ísť na fórum tak prosím, mal si postavaný kemp na spawn, tvoj blok bol niekde uplne inde a blokoval kemp druhemu hracovi, to aku zbran ma hrac nieje podstatne hrac dostal slay ze ta pustil do kempu ked ste neboli 5 CT a ty si dostal ban pretože si pravidlá neporušil prvý krát pred mojimi očami, ja hráčov banovať nechcem, robím to tak že sa najprv poradím s kolegom, hráča v prvom rade upozorním, potom slay a kick, a keď si hráč doslova "robí čo chce" a porušuje pravidlá opakovane rozhodnem sa pre krátky ban, nie bezdovodný a už vobec nie preto že ma na servery zabiješ...
KRVAVYANAL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MrLiFe » 09 pro 2016, 12:10

Prečo som potom nedostal slay ?? ani raz ?? prečo si ma neupozornil ze nieco blokujem niekomu [nevedomky] a prečo si ma nekickol ?? :(( sam si davaš bordel do úst a ja klamem + ked si my pisal na steam tak tato stažnosť už davno bola napísana a ne tom steame som ta ja musel źiadať a ja som ti musel pisať tvoj zaujem nebol ani najmenši nevijadrujem sa k niekomu kto si myslí že keď ma prava tak rozhoduje komu čo dá lebo od toho su tu pravidla a kazdy prehrešok ma svoju dlzku trestu alebo kick/slay a 30minutový ban miesto slay ?? trošku chyba nemyslis ?? dohovoril som počkam kým sa vyjadri niekto kto ma vhlave viac ako ty a nehra tam tyžden (Y)
MrLiFe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KRVAVYANAL » 09 pro 2016, 12:56

odkedy som admin chodím na server viac spectovať ako hrať, a videl som ťa viackrát blokovať kemp, dokonca aj mne si to robil tesne pred koncom času na stavanie siedmym blokom aby nebolo vidno koho ten blok je, upozornil som ťa viackrát, aj kick som ti dal, takisto aj slay
KRVAVYANAL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MrLiFe » 09 pro 2016, 13:40

Už nevieš čo si maš vymyslieť nemam 13 keby ma upozorniš sam sa necham som rank 2 a smrte mi nevadia mam najviac smrti na servery ide o to že som dostal ban za niečo za čo bol len slay .... Ja si chybu priznať viem priznal som si aj vtom bane pred tym a tiež to bolo len na slay takže tak ;) počkam na vyjadrenie niekoho kto sa do toho vyzná ty si už napisal dosť .. Prajem pekný deň

e. Maxwell : Už se zde vyjádří pouze vyšší, nespamujte nebo to locknu.
MrLiFe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 09 pro 2016, 15:37 VIP

Vzhledem k tomu, že na serveru už nějakou tu dobu nejde hltv, tak admin dodá důkaz, na základě kterého prověříme, zda je ban oprávněn a zda postupoval správně.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KRVAVYANAL » 10 pro 2016, 02:10

http://leteckaposta.cz/308471559
ospravedlňujem sa za fps ale mal som toho spusteného veľa.
KRVAVYANAL
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Další

Zpět na Unban Žádost