• Stránka 1 z 1
[Přijat] Azzlack/Jailbreak
Nick ve hře : Azzlack
Nick na fóru : TheAzzlack
Profil na fóru : theazzlack-u48288.html
Věk : 17
Steam nick : Azzlack
Steam ID : STEAM_0:1:41898693
HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2566
Moje prohřešky: No už nějaký pátek jsem sice trestaný nebyl, ale v minulosti nějaké restíky určitě byly.
Trocha o mně : Tady se toho moc nezměnilo. Pořád se jmenuju Ondřej, stále chodím na vyšší gymnázium, ale už jako úspěšný chlapec do třetího ročníku, věnuju se kondiční kulturistice, vaření a momentálně i krasopisu. Dokonce si i rád zahraju hry.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Před nedávnou dobou jsem admin tým opustil po svém vlastním uvážení, protože jsem si potřeboval urovnat věci v osobním životě a taky dát trochu času i škole. Času bylo málo a tak jsem se radši rozhodl ukončit své působení, ale poslední dobou mám o něco více času a tak bych se rád vrátil i když možná s trochu omezenější aktivitou. Myslím si, že jsem plnil své povinnosti naplno a věnoval jsem spoustu času pomáhání hráčům na JB a odchytávání hráčů, kteří nehráli podle pravidel.
Zde příkládám odkazy na moje nedávné PP :
Eins
Zwei
Drei
Vier
Nick na fóru : TheAzzlack
Profil na fóru : theazzlack-u48288.html
Věk : 17
Steam nick : Azzlack
Steam ID : STEAM_0:1:41898693
HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2566
Moje prohřešky: No už nějaký pátek jsem sice trestaný nebyl, ale v minulosti nějaké restíky určitě byly.
Trocha o mně : Tady se toho moc nezměnilo. Pořád se jmenuju Ondřej, stále chodím na vyšší gymnázium, ale už jako úspěšný chlapec do třetího ročníku, věnuju se kondiční kulturistice, vaření a momentálně i krasopisu. Dokonce si i rád zahraju hry.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Před nedávnou dobou jsem admin tým opustil po svém vlastním uvážení, protože jsem si potřeboval urovnat věci v osobním životě a taky dát trochu času i škole. Času bylo málo a tak jsem se radši rozhodl ukončit své působení, ale poslední dobou mám o něco více času a tak bych se rád vrátil i když možná s trochu omezenější aktivitou. Myslím si, že jsem plnil své povinnosti naplno a věnoval jsem spoustu času pomáhání hráčům na JB a odchytávání hráčů, kteří nehráli podle pravidel.
Zde příkládám odkazy na moje nedávné PP :
Eins
Zwei
Drei
Vier
-
TheAzzlack - Zkušený
[Přijat] Azzlack/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Azzlack/Jailbreak
Tvá žádost je v řešení, zatím vyčkej . 
Admini mohou napsat osobní zkušenosti se žadatelem, některému z hlsa.

Admini mohou napsat osobní zkušenosti se žadatelem, některému z hlsa.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: Azzlack/Jailbreak
Pujdes na pohovor, napis se na vyhovujici termin tady nebo se dohodni s nekterym HLSA.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1