• Stránka 1 z 1
(Vyr./opravnena)Sťažnosť na admina
Bzuk / Basebuilder #2
1. Popis situace: Ahoj, už od včera mi niekto začal nonstop blokovať a rozoberať kemp. Skúšal som prísť nato, že kto to robí, ale až dnes som prišiel nato, že je to admin. On mi vždy písal, aby som točil demo, že mu da ban, atď.. a dnes som to z nervov spravil a zistil, že je to admin. Tak by som ho chcel udať.
2. Dukazy: Ospravedlňujem sa, ale súbor som dal to programu VLC media player, myslel som si, že sa demo bude dať pozrieť aj tak nie len v cs, ale bohužiaľ :/ bol by som rád keby ste to stiahli https://ulozto.cz/!VcPfPMQBnyQO/bloker-dem
1. Popis situace: Ahoj, už od včera mi niekto začal nonstop blokovať a rozoberať kemp. Skúšal som prísť nato, že kto to robí, ale až dnes som prišiel nato, že je to admin. On mi vždy písal, aby som točil demo, že mu da ban, atď.. a dnes som to z nervov spravil a zistil, že je to admin. Tak by som ho chcel udať.
2. Dukazy: Ospravedlňujem sa, ale súbor som dal to programu VLC media player, myslel som si, že sa demo bude dať pozrieť aj tak nie len v cs, ale bohužiaľ :/ bol by som rád keby ste to stiahli https://ulozto.cz/!VcPfPMQBnyQO/bloker-dem
-
qwecko - Kolemjdoucí
(Vyr./opravnena)Sťažnosť na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na admina
Ahoj ... Keď máš nejakú sťažnosť na admina tak to musíš pridať sem ---> stiznosti-na-adminy-f865.html
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
Ahoj, sice to máš v blbé sekci, ale i tak se ti sem vyjádřím. Ano blokl jsme ti to, Já nepotřebuji lhát, jen jsem ti chtěl ukázat, jaké to je když to někomu neustále blokuješ ty, před resetem BL víš sám kolik jsi měl banů čistě jenom za blokaci buildu, a i přes reset BL, jsi se nezměnil. To že tam chodíš za non steam "Q" to už taky sem neřekneš, ale to by bylo slovo proti slovu. K věci, neustále to lidem blokuješ na serveru, ať už je to redbull, azrael nebo další, sám víš moc dobře co děláš na serveru.na serveru jsem se ti omluvil asi 10min zpět do vice to sám taky víš.
Takže z mé strany se ti ještě jednou omlouvám skrz tohle.
Takže z mé strany se ti ještě jednou omlouvám skrz tohle.
- Bzukac
- Drbna
ahoj, veď tam som to dal a potom nova tema nie?
-
qwecko - Kolemjdoucí
Bzuky,
1, Ja neblokujem kempy a pred resetom som to vôbec nerobil. Red a Azrael mi nikdy nič nepísali, že som im to blokol tak bol by som rád keby si tu prestal klamať.
2, Žiadny ban som nemal za blokovanie kempu.. keď tak, bola to dohoda. To je úplne niečo iné ako blokáda kempu.
3, Neospravedlnil si sa mi za tie bloky až teraz tu na webe. Vôbec si sa mi nepriznával, že si to blokoval ty a ak máš nejaký dôkaz ako blokujem kemp tak si ho rád pozriem a potom napíšem, že je to pravda.
Btw. nechápem čo je na tom zle, že hrajem na ns a prečo by som to tam mal písať.
1, Ja neblokujem kempy a pred resetom som to vôbec nerobil. Red a Azrael mi nikdy nič nepísali, že som im to blokol tak bol by som rád keby si tu prestal klamať.
2, Žiadny ban som nemal za blokovanie kempu.. keď tak, bola to dohoda. To je úplne niečo iné ako blokáda kempu.
3, Neospravedlnil si sa mi za tie bloky až teraz tu na webe. Vôbec si sa mi nepriznával, že si to blokoval ty a ak máš nejaký dôkaz ako blokujem kemp tak si ho rád pozriem a potom napíšem, že je to pravda.
Btw. nechápem čo je na tom zle, že hrajem na ns a prečo by som to tam mal písať.
-
qwecko - Kolemjdoucí
Presunute do sprvnej sekcie.
Admina sa priznal, po zhliadnuti dema sa potvrdila verzia stazujuceho hraca.
Admin bol pouceny, dostal ultimatum.
Staznost opravnena
Mas 48 hod na to aby si sa este k tomu vyjdaril ak chces, potom bude tema uzamknuta
Admina sa priznal, po zhliadnuti dema sa potvrdila verzia stazujuceho hraca.
Admin bol pouceny, dostal ultimatum.
Staznost opravnena
Mas 48 hod na to aby si sa este k tomu vyjdaril ak chces, potom bude tema uzamknuta
-
Roxtedy - Mistr
Re: (Vyr./opravnena)Sťažnosť na admina
Škoda, že admin sa priznal až teraz. Na servery sa hral na neviniatko, že je "super" admin a ukázalo sa že to bol on.. až teraz na webe sa ospravedlnil takže to nebolo od neho fér. A tie klamstva čo tam popísal do komentáru.. vážne nechápem načo sa hraje..
-
qwecko - Kolemjdoucí
Stavím sa, že by to pokračovalo až doteraz krby som ho nenatočil.. a kto vie ako ešte dlho
-
qwecko - Kolemjdoucí
Dnes mi dal admin BUBUBU na servery JB1 BAN za údajné nadávky to by som ešte bral ale kúpil som si UNBAN za 4€ prišiel som na server napísal som mu že som si kúpil UNBAN a že mňa si zapamätá a dal mi znova ban zákaz písať a ísť k CT tiež za jeho udajne nadávky mam demo ako som sa pripojil žiadna nadávka z mojej adresy tam nepadla nestojí mi zato aby prišiel o práva a ani to nemám v úmysle ale nech sa kontroluje čo robí a chcem aby mi tie peniaze poslal späť na účet 
demo je na JB1 12.12.2016 jb_oasis_prefinal2

demo je na JB1 12.12.2016 jb_oasis_prefinal2
- Hnacka
- Kolemjdoucí
Ahoj hnacka toto je cudzia staznost doporucujem si zalozit vlastnu 
Nevidim dovod na poslani penazi spatky ban si dostal opravnene, po tom co si si kupil UB si prisiel na server a psal blbosti znova takze si znova dostal ban.

Nevidim dovod na poslani penazi spatky ban si dostal opravnene, po tom co si si kupil UB si prisiel na server a psal blbosti znova takze si znova dostal ban.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1