• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Bloody V8 chyba senzoru
Zdravím, Mám bloody v8 myš a hraju na velmi nízkou sensitivitu. CSGO 1.74, 400dpi 5/11 windows a no mouse acceleration. Mám podložku 400x450mm za 150 od GameBird (model MP-GAME01). Problém je v tom, že vždy když přejedu myší přes podložku velmi rychle, senzor zareaguje špatně a kurzor zamíří dolů a udělá ve hře tak 2x 360°. Při téhle době, kdy se senzor "blázní", se myš dá ovládat jakože když jedu proti směru otáčení tak směr to zpomalí, ale pořád to jede dolů a točí se. Zkoušel jsem jiný PC i jiný windows (mam 10ku), myš jsem reklamoval a dostal úplně novou na místě. A zkoušel jsem i jinou podložku. IPS by měla myš mít 75 ale tím si nejsem úplně jistý. Přemýšlím dlouho o jiné myši, ale žádná mi nesedí jako tahle. Měl bych zkusit koupit novou dražší podložku? Třeba Zowie G-SR nebo to je prostě tou myší. Kámoš ji má taky a prý mu to nic nedělá. Jo a ještě jsem zkoušel kalibraci v softwaru i bez kalibrace.

- pppeta
- Kolemjdoucí

[vyriešené] Bloody V8 chyba senzoru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Bloody V8 chyba senzoru
Tak mal by si vyskúšať ako pôjde tá myš bez podložky. Možno len táto kombinácia si vzájomne nesadla.
Ďalšia možnosť je skúsiť zvýšiť DPI myške a ubrať senzitivitu v hre.
Každopádne laserová myš bude mať vždy lepšie výsledky na rôznych povrchoch.
Ďalšia možnosť je skúsiť zvýšiť DPI myške a ubrať senzitivitu v hre.
Každopádne laserová myš bude mať vždy lepšie výsledky na rôznych povrchoch.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-

zima - Mistr Yoda

No bez podložky to snímá taky dobře do té doby než začnu hýbat rychle s myší. Ale zase kurzor nesjede dolů a neudělá otočky. Jenom to vynechá tu dráhu při vysoké rychlosti a při zpomalení se zase chytne. Na podložce začne kurzor jezdit asi 1 sekundu dolů nebo nahoru a doprava či doleva když zrychlím. Dneska mi došla nová podložka Zowie G-SR a na té to dělá taky. Vypadá to teda na novou myš, ale fakt nevím jakou, protože jsem většinu osahal a moc mi neseděly. :/
- pppeta
- Kolemjdoucí

Ono to vyzerá tak, že tá myš len nestíha pri takej rýchlosti pohybu. Podľa mňa by si sa mal naučiť hrať s vyšším DPI a tým odbúraš veľmi dlhé a prudké pohyby. (t.j. hrať viac zápästím ako celým predlaktím)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-

zima - Mistr Yoda

ano někde jsem našel že to má max asi 1.7 m/s rychlost. Každopádně to vyřeším asi novou myší. díky za ochotu.
- pppeta
- Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1