Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] Symbio / JailBreak

Příspěvekod Symbio » 13 pro 2016, 10:13

Nick v hre : Symbio

Nick na fóre : Symbio

Profil na fóre : symbio-u12640.html

Vek : 18

Steam nick : psychopatickejmedvidek / Symbio

Steam ID : STEAM_0:0:53426683

Hlstats : hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=8679 (Všiml jsem si, že se resetovalo hlstats... kdyby byl náhodou nějaký problém s těmi 20ti hodinama, není problém je dohrát...)

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Sice byl reset banlistu, ale i tak máme někdo kostlivce ve skříni. Párkrát 10ti minutovka za slovník a choval jsem se jako pitomec.Tak samo i ty bany za MFK.Vše mě mrzí a poučil jsem se z toho.A ta unban žádost asi taky nebyla zrovna slušná.Za to se ještě jednou omlouvám Graphicovi.

Niečo o sebe : Zdravím Vás, jmenuji se Denis a pocházím z Ostravy.Baví mě hrát fotbal, futsal.Občas (každý pátek :oops: ) zajdu do města s klukama na jedno malinké ( :twisted: ) pivečko a trošku se pobavit.Každou neděli chodíme s kamarády do kina, ze kterého následně jdeme zase do města :D Mám rád zahraniční kuchyni (Hlavně Anglickou a Mexickou).Jsem samozřejmě studentem a učím se automechanikem.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Můžu se opakovat tisíckrát a bude to stejná písnička.Můj rodný JB (5) je opět tak trošku zaplněn nepořádkem a ikdyž chápu, že admini mají své povinnosti (včetně mě) tak bych to rád zkusil znova.
Od mé poslední žádosti uplynul další měsíc a zmizel z našich kalendářů.Od té žádosti jsem si hodně prošel (včetně jedním nejmenovaným portálem.....) a zjistil jsem, že prostě na GS nic nemá.Rád bych to tady zkusil zase, znovu být členem a znovu to zkusit zvládnout.O tom portále si kdyžtak promluvím s někým na TS nebo v PMkách, je to na delší vyprávění a vím, že se budete vyptávat.
Doufám tedy, že se zde najde pár palečků nahoru a byl bych velice rád, kdybych ty testy mohl aspon zkusit.
Děkuji za přečtení a s přáním hezkého dne, Symbio.
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

[Zamitnuto] Symbio / JailBreak

od Rumcajz » 13 pro 2016, 10:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Symbio / JailBreak

Příspěvekod STeKo » 13 pro 2016, 11:57

Som rád že si spať brácho.. ale teraz k veci.. Nikto ma nepresvedčí že tento chalan nemá na to aby sa stal adminom na tomto portále.. ja som ho zažil ako hráč ale aj ako kolega a vždy som videl v ňom čestného človeka ktorý pomáhal hráčom.. Nie je bezchybný ale to nie je nikto.. a žijeme v dobe keď si každý všíma len to či človek spraví chybu a výnimkou to nie je ani tu. Milión vyriešení situácií, milión banov, kickov, slapov, milión rád hráčom ktorí potrebovali pomôcť.. Sa v jednom okamihu vyrovná ak nie prekoná jedna chyba. Všetky hodiny na serveroch sú v okamihu nedocenené. Každý je tu adminom lebo chce ale žiaden admin nemôže povedať že jeho práca bola niekedy docenená tak ako mala. Tak pristupujme rovnako aj k chybám a dokážme oceniť to že niekto sa snaží dostať späť, nechodí na servery kde rozdáva MFK, nepokúša sa hľadať cesty ako škodiť portálu ako Smail, Volumo a podobne.. to sú stratené prípady.. Tento chalan si zaslúži šancu a je len na vás či mu ju ponúknete ale verte mi, poznám ho a viem že je dobrým adminom a zároveň aj dobrým človekom.

Držím ti palce a verím že ak si to niekto prečítal do konca tak pochopil o čom tu rozprávam. Lebo byť adminom nie je práca pre hrdinov ani pre ľudí čo očakávajú vďaku alebo odmeny.. Je to nevďačná práca pre tých ktorí chcú vykonávať spravodlivosť a len tí ktorí majú takúto motiváciu tu zostali už dlhšiu dobu.. História nás poučila že prijať niekoho kto práva chce len pre pocit moci vo virtuálnom svete nikam nevedie. Ja som tu už rok a pol a v živote som nežiadal nič. Ani odmeny ani pocit vďaky a to že ľudia ma ako admina snažia nenávidieť predýcham tiež.

Skúste mu dať šancu pretože on má rovnakú motiváciu byť adminom ako mám ja. ;)
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 pro 2016, 12:51

Trošku si zrekapitulujeme tvé působení v holubníku, pardon, na tomto portále.

Byl si admin.
Byl si zrušen.
17.4.2014 si požádal znova o práva (public) a byl si přijat.
Zrušen
30.5.2014 sis žádal znova (JB) a byl zamítnut.
2.7.2014 další žádost (JB) a další zamítnutí.
30.9.2014 opět žádost (Furien) a opět zamítnutí.
19.12.2015 žádost o práva (JB) a přijat.
Zrušen
8.10.2016 žádost o práva (JB) zamítnut.
31.10.2016 žádost o práva (JB) zamítnut.
13.12.2016 další žádost o práva (JB)

Nemám nejmenší chuť tě znova mít v týmu. Nevěřím že chceš pomáhat. Ničím si mě o tom nepřesvědčil (viz tvé příspěvky). Jde ti jen o práva, což podporuje i kvantum tvých žádostí na různé servery jen aby to vyšlo.
Vzhledem ke tvému chování ve hře, stížnostem, banům, atp. tě mám už dlouho za vola kterého baví dělat potíže. A ty víš moc dobře, že tomu tak dříve nebylo!

Žádost nechávám otevřenou pro vyjádření adminů. Jde jen o můj názor, který nebude mít vliv na rozhodnutí Maxipsa, Jaja nebo Habse.
Třeba máš koule na to aby si nás všechny překvapil.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Symbio » 13 pro 2016, 12:57

Awee (cti ejvi) píše:Trošku si zrekapitulujeme tvé působení v holubníku, pardon, na tomto portále.

Byl si admin.
Byl si zrušen.
17.4.2014 si požádal znova o práva (public) a byl si přijat.
Zrušen
30.5.2014 sis žádal znova (JB) a byl zamítnut.
2.7.2014 další žádost (JB) a další zamítnutí.
30.9.2014 opět žádost (Furien) a opět zamítnutí.
19.12.2015 žádost o práva (JB) a přijat.
Zrušen
8.10.2016 žádost o práva (JB) zamítnut.
31.10.2016 žádost o práva (JB) zamítnut.
13.12.2016 další žádost o práva (JB)

Nemám nejmenší chuť tě znova mít v týmu. Nevěřím že chceš pomáhat. Ničím si mě o tom nepřesvědčil (viz tvé příspěvky). Jde ti jen o práva, což podporuje i kvantum tvých žádostí na různé servery jen aby to vyšlo.
Vzhledem ke tvému chování ve hře, stížnostem, banům, atp. tě mám už dlouho za vola kterého baví dělat potíže. A ty víš moc dobře, že tomu tak dříve nebylo!

Žádost nechávám otevřenou pro vyjádření adminů. Jde jen o můj názor, který nebude mít vliv na rozhodnutí Maxipsa, Jaja nebo Habse.
Třeba máš koule na to aby si nás všechny překvapil.

Díky aspon aza to, že ses vyjádřil a za tvůj názor na věc...
Jo, většinou jsem přišel o práva za kraviny z mojí strany... ale furt mám tu chut do toho jít...
Koule mám na to, abych vám aspon ukázal, že to myslím vážně...
Doufám tedy, že by to i tak šlo a ještě jednou ti děkuji Awee
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 pro 2016, 13:13

Symbio píše:včetně jedním nejmenovaným portálem

A informace z toho portálu jsou velice zajímavé. Registroval ses tam 21.11.2016 a už zastáváš pozici CS 1.6 Hlavný Admin. Není škoda opouštět tak super portál, kde trvá dostat HLA méně než získat tady obyč. práva? :lol:

Portál je po slovensky, nejsem kkt abych napsal hlavní s Y.. :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JayoX » 13 pro 2016, 17:58 VIP

Dokonce máš i starou SID Habse :D . CTRL+C CTRL+V.
Bohužel to vidím stejně jako Awee.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Maxipes » 13 pro 2016, 20:35

Od posledni zadosti zadny posun. Dokud nenasbiras 10 hlaseni v porusovani pravidel, nepodavej dalsi zadosti.

Zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů